Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Apple AirPods Pro

Recenze a hodnocení: 93 %

Apple-AirPods-Pro

Popis Apple AirPods Pro

bezdrátová sluchátka • výdrž až 4,5 hod poslechu nebo 3,5 hod hovoru, s pouzdrem až 24 hod poslechu a 18 hod hovoru • odolnost IPX4 (nejsou vhodné na vodní sporty) • aktivní potlačení hluku • režim propustnosti • adaptivní ekvalizace • vyrovnávání tlaku • budič Apple s vysoce pohyblivou membránou • zesilovač s vysokým dynamickým rozsahem • dva mikrofony s funkcí formování paprsku • dvě optická čidla • akcelerometr na rozpoznání pohybu a řeči • tlakový snímač • dotykové ovládání • nabíjecí pouzdro v balení • rychlé nabíjení • Bluetooth 5.0 • 3 velikosti silikonových koncovek v balení

Hlavní výhody

  • Aktivní potlačení zvuku
  • Kompaktní pouzdro
  • Bezdrátové nabíjení

Hlavní nevýhody

  • Vysoká cena
  • Přes sluchátka nelze ovládat hlasitost

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii sluchátka

Odborné recenze

97 %

Uživatelské recenze – Sluchátka Apple AirPods Pro

Produkt získal hodnocení 4.8 z 5 na základě 606 recenzí.

Eva: Skvělá sluchátka, čistý zvuk i krásné ticho.

Vladimír: Vše funguje jak má. Bezproblémové připojení k zařízením. Nelze řídit hlasitost s připojeným jiným zařízením, než od Apple

Viktorie: Hrajou super, ale rychle se vybíjí i přes to, že je nepoužívám v tak velké míře.

Otakar: Zvuk nic moc, používám je na mluvené slovo a hovory. Na hudbu je ani nedoporučuji a hlavně ani moc nedrží při pohybu i když jsou pohodlné, ale fungují perfektně v Apple ecosystému a to oceňuji.

Přečíst celou recenzi…

Sluchátka Apple AirPods Pro 2021 (MLWK3ZM/A) | DATART. DATART - Opravdový elektrospecialista | DATART [online]. Copyright © 2022 HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.datart.cz/sluchatka-apple-airpods-pro-2021-mlwk3zm-a.html#hodnoceni-uzivatelu

 

96 %

Apple AirPods Pro

96 % průměr z 133 hodnocení

Vlada: Dárek pro dcerku, prostě nadšená….Apple – top kvalita, není asi co vytknout!

Filip: Nejlepší sluchátka, co jsem kdy měl. Ve fitku, kde hudba řve z reproduktorů, slyším jen svou muziku a jinak ticho.. A nedoporučuji je nosit do auta, pak není slyšet nic a člověk vytáčí motor jak šílenec. Jediné minus je lícování, na sluchátkách jsem hranky. Byl jsem v Apple servisu a mají je všechny, takže to není bráno jako vada. Jinak perfektni.

Ověřený zákazník: Nejlepší skutečně bezdrátová sluchátka, nemají konkurenci. Mají slušnou výdrž baterie, funkční ANC a pro mě zajímavější režim propustnosti (ve městě je to tak lepší, aspoň víte, co se děje okolo). S iPhonem a dalšími jablečnými věcmi funguje naprosto dokonale a dají se používat i s Androidem. Podpora Siri je bezproblémová.

Rob: Kvalitní pro poslech hudby. Ideální pro telefonní hovory i např v místnosti plné kolegů. Mikrofon je úžásný postavený, že sbírá téměř výhradně můj hlas. Sluchátka skvěle sedí a drží v uších (o předchozí AirPods jsem bál na ulici, že vypadnou).

Přečíst celou recenzi…

Apple AirPods Pro 2021 MLWK3ZM/A od 4 718 Kč - Heureka.cz. Sluchátka – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://sluchatka.heureka.cz/apple-airpods-pro-2021-mlwk3zm-a/#recenze/
90 %

Recenze Apple AirPods Pro

Hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 147 uživatelů

Michaela: Za cenu odpovídající sluchátka. Špunty jsou skvělé, anc je úžasný. Jsem moc ráda, že jsem do nich po 1. generaci šla.

Filip: Přešel jsem z Galaxy Buds Plus, nedá se srovnávat. Buds mi nedržely v uších, tyto úplně TOP.

Pavel: Koupil jsem si tyhle sluchátka na kolo,jelikož mi ale vypadavaji sluchatka tohodle typu tak jsem si k nim pořídil i silikonove naušníky (EarHooks). Drží naprosto dokonale. Měl jsem možnost vyzkoušet i Beats Fit Pro,ale ty nemaji tak dobry ANC proti větru,takže když jedete na kole,nebo jste venku a fouka vítr, tak nepomůže nic,hudbu skoro neslyšíte. Airpods Pro s tímhle ale nemají žádný problém.

Jana: Jsem nadšená! Mám již zkušenost s jinými sluchátky a s klasickými AirPody, AirPod pro rozhodně stojí za to!

Přečíst celou recenzi…

Recenze Epple AirPods Pro [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/apple-airpods-pro-2021-6794789.htm
100 %

Apple AirPods Pro

Draze vykoupená kvalita

AirPods Pro jsou jedněmi z nejlepších sluchátek této konstrukce na trhu. Pořizovací cena je sice vysoká, ale za skvělé ANC, kompaktní design a skvělý zvuk podle mě stojí. Pokud jste „až po uši“ v ekosystému od Applu, nemá pro vás nákup jiných opravdu bezdrátových sluchátek příliš smysl, neboť vám nikdy nenabídnou stejně bezproblémovou konektivitu, rychlé spárování a podporu Siri. Nákup AirPods Pro lze doporučit také majitelům Androidu za předpokladu, že brzy plánují nákup iPhonu a později dalších zařízení s logem nakousnutého jablka. Pokud však máte Android a u Androidu plánujete zůstat i nadále, podívejte se raději ke konkurenci. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple AirPods Pro – Draze vykoupená kvalita | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-airpods-pro-draze-vykoupena-kvalita-40585
96 %

Apple AirPods Pro

96 % průměr z 352 hodnocení

Registrovaný uživatel: Lehké, dobře drží v uších. Skvěle fungující potlačování okolního hluku – při sekání trávy jsem se každou chvíli musel přesvědčovat, jestli běží motor sekačky. Dokonale fungující v ekosystému Apple.

Registrovaný uživatel: Apple AirPods pro jsou perfektní u spárování s ostatními výrobky Apple, pokud vlastníte telefon, AirPods pro i hodinky, můžete mít telefon v kapse podívat se na hodinkách kdo vám volá a přijmout hovor na sluchátkách. Díky krabičce vám vydrží sluchátka opravdu dlouho, mají skvělý zvuk a nejlepší funkce na sluchátkách je režim propustnosti, díky kterému slyšíte i špendlík spadnout. Naopak existuje i režim potlačení hluku který udělá přesný opak.

Registrovaný uživatel: Potlačení hluku, dobře drží v uších, pěkný poslech, když někdo volá, nemusím hledat mobil v kabelce.

Registrovaný uživatel: Překvapila mě vynikající redukce hluku z okolí. I při jízdě na kole slyším, téměř, jen hudbu.

Přečíst celou recenzi…

Apple AirPods Pro [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/apple-airpods-pro/vsechny-recenze/
80 %

Recenze Apple AirPods Pro: svým způsobem bezkonkurenční

Za 7 300 korun, na kolik aktuálně AirPody Pro v českých obchodech vycházejí, jde z pohledu konkurenčních produktů o hodně předražený produkt. Tedy pokud srovnáváte parametry a hledíte na poměr cena/výkon. Jenže u Applu jde vždy o něco jiného a tahle firma se snaží přinést takový produkt, který bude v rámci celého svého ekosystému maximálně přínosný, stylový, a především jednoduše funkční. To se Applu opět povedlo.

Takže applisti si budou jistě chrochtat, nebo chcete-li bečet, protože s jejich zařízeními aktuálně nemohou používat lepší produkt, než jsou bezdrátová sluchátka přímo od Applu. A naopak ti, kteří hledají sluchátka, která budou mít co nejlepší kvalitu zvuku a budou přitom hledět i na další srovnávané parametry, si zcela jistě pořídí radši něco jiného, za zlomek ceny. Přečíst celou recenzi…

Apple AirPods Pro recenze [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/apple-airpods-pro-recenze
80 %

Apple AirPods Pro: skutečně bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením zvuku [test]

S AirPods Pro uspokojil Apple poptávku svých uživatelů po kompaktních sluchátkách s aktivním potlačením hluku, které zvládl na výbornou. Soupeřit totiž rozhodně mohou s těmi nejlepšími, jako jsou například populární Sony WF-1000XM3. Za nimi AirPods Pro cenou 7 290 Kč sice zvukově nepatrně ztrácí živostí projevu, ale i tak jde na poměry Applu o jinak skvěle hrající, univerzální sluchátka, která budou těžit především ze silné základny a oddanosti uživatelů Applu.

Sluchátka sice lze používat i na jiných zařízeních s Androidem či Windows, ale uživatel zde kvůli chybějící obslužné aplikaci ztratí patřičný komfort ovládání, který mu nabízí konkurence. Uživatelé Applu, ale budou díky silné integraci přímo do operačních systémů iPhonu/iPadu či hodinek Apple Watch nadšeni jednoduchostí ovládání. Uživatel zkrátka dostane vše jako na zlatém podnose, včetně průvodce výběrem správné velikosti nástavců a nemusí se o nic starat.

Ve srovnání s konkurencí sice zamrzí o něco kratší, přesto plně dostatečná výdrž baterie, na druhou stranu s sebou budete mít vždy dobíjecí pouzdro, které Apple zmenšil do velice kompaktních rozměrů, takže jej strčíte prakticky kamkoliv.

Pokud jste uživatel Applu, který nechce řešit technické záležitosti a toužíte po univerzálních, velmi dobře hrajících sluchátkách s vynikající kompenzací hluku, mohu AirPods Pro rozhodně doporučit. Přečíst celou recenzi…

Apple AirPods Pro: skutečně bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením zvuku [test] – AVmania.cz. AVmania.cz – Audio, video, filmy a seriály [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://avmania.zive.cz/apple-airpods-pro-skutecne-bezdratova-sluchatka-s-aktivnim-potlacenim-zvuku-test#part=1
85 %

Recenze bezdrátových sluchátek: Apple AirPods Pro

AirPods Pro rozhodně patří mezi špičku True Wireless sluchátek. Skvěle fungující ANC a režim propustnosti si zaslouží zmínku i zde a troufáme si říci, že v této oblasti postrádají konkurenci. Výdrž je dostatečná, ale mohla by být i lepší. To samé platí o odolnosti. Kvalitu zvuku považujeme jako znamenitou, ale někteří konkurenti si vedou ještě lépe. A i proto vám radíme, abyste si nákup zařízení pořádně promysleli, a to především v případě, že disponujete androidovým telefonem, s kterým sluchátka sice spárujete, ale nedočkáte se Siriho ani autoplaye. Pokud naopak vlastníte hned několik Apple produktů, koupi díky výtečnému ekosystému i přes vysokou cenu doporučujeme. Přečíst celou recenzi…

Recenze bezdrátových sluchátek: Apple AirPods Pro - oTechnice.cz. oTechnice.cz - Nejnovější zprávy ze světa technologií [online]. Copyright © 2022 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://otechnice.cz/recenze-bezdratovych-sluchatek-apple-airpods-pro/
100 %

Recenze AirPods Pro: Jedinečná souhra technologií, která nemusí sednout každému

Co říci závěrem? AirPods jsou můj nejoblíbenejší produkt od společnosti Apple za poslední roky, který používám téměř od představení jejich první generace. Na AirPods Pro jsem se proto těšil a doufal jsem, že mi přinesou něco víc – něco, co klasické AirPods neumí. Nakonec jsem však sám zjistil, že jsem zcela spokojen s tím, co umí AirPods druhé generace a variantu Pro tak nějak nepotřebuji. Celkově na mě AirPods Pro působí jako produkt s extrémním potenciálem, který však tentokrát nebyl naplněn.

AirPods Pro nemusí být pro každého a za každou cenu lepší volbou než klasické AirPods druhé generace. Jsou to zkrátka sluchátka, která nelze brát jako lepší verzi klasických AirPods, ale jako zcela jiný produkt. Je možné, že spoustě lidem bude více vyhovovat to, co nabízí klasické AirPods. Jedná se o pozoruhodný kousek techniky, který v miniaturním těle ukrývá spoustu funkcí a vychytávek, ne všechny však dokáži já osobně využít. Rozhodně však nechci říci, že je nedokážete ocenit nebo využít vy. Pokud máte klasické AirPody, nemusíte letět do obchodu pro jejich Pro verzi, stačí si ji někde vyzkoušet, přečíst si tuto a pár dalších recenzí a pak se rozhodnout, zda vše, co nabízí oceníte a využijete. Pokud žádné AirPods nemáte, pak záleží na tom, proč jste si je zatím nepořídili. Pokud to bylo kvůli čekání na vše výše uvedené, pak směle do nich a věřím, že budete nad míru spokojeni, tedy až na výjimku v podobě propustnosti. Přečíst celou recenzi…

Recenze AirPods Pro: Jedinečná souhra technologií, která nemusí sednout každému – Letem světem Applem. Letem světem Applem - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2019/11/16/recenze-airpods-pro/
95,5 %

Recenze a srovnání Apple AirPods Pro

Sluchátka Apple AirPods Pro nabízejí nejvyrovnanější výkon ze všech finančně dostupných variant dostupných pro širokou veřejnost. Na trhu sice naleznete špuntová sluchátka s kvalitnějším podáním hudby, bude jim ale chybět například funkce aktivního potlačení hluku, nebudou mít použitelnou kvalitu mikrofonu nebo jim bude chybět jiná z funkcí. Největší předností těchto sluchátek je tedy jejich univerzálnost.

Aktivní potlačení okolního hluku a poměrně kvalitně zvládnutý mikrofon je dělá vhodnými jak na ulici, tak do kanceláře. Určeny jsou zejména uživatelům telefonů společnosti Apple, se kterými budou fungovat nejlépe. Pokud byste chtěli vybírat mezi produkty jiných výrobců a hledali sluchátka ke sportu, podívejte se například na Samsung Galaxy Buds+, která nejenže skvěle hrají, ale podle hodnocení uživatelů dobře drží v uších. Přečíst celou recenzi…

Recenze a porovnání Apple AirPods Pro MWP22ZM/A | Arecenze.cz. Nezávislé recenze a srovnávací testy nejlepších produktů | Arecenze [online]. Copyright © Procontent s.r.o. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.arecenze.cz/bezdratova-sluchatka/apple-airpods-pro-mwp22zma/

Odborné video recenze

100 %

Apple Airpods Pro: Vyplatilo se počkat si na ně? (RECENZE #1037)

Apple Airpods Pro byly uvedeny na trh bez velkých oslav. Vyplatilo se na ně čekat? Jak hrají, jak funguje jejich potlačení okolního šumu? A vyplatí se za ty peníze?

Apple Airpods Pro: Vyplatilo se počkat si na ně? (RECENZE #1037) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=HmXPNQ7RmcE
100 %

AirPods Pro. VŠE, CO O NICH POTŘEBUJEŠ VĚDĚT [4K]

Toto video je sponzorováno společností iStyle. Díky za podporu a zapůjčení AirPods Pro na testování

AirPods Pro. VŠE, CO O NICH POTŘEBUJEŠ VĚDĚT [4K] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=s95_kMNfy0s

Aktuálně nejlepší sluchátka

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.