Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Apple iPhone 11

Recenze a hodnocení: 88 %

Popis Apple iPhone 11

iPhone s duálním fotoaparátem, displejem Liquid Retina HD, ještě vyšším výkonem, umělou inteligencí a řadou novinek. 6.1″ displej s širokým barevným gamutem, technologií TrueTone a Haptic Touch, rozlišení 1792 × 828 bodů; 6jádrový čip A13 Bionic; 64 GB interní paměti; duální 12MP fotoaparát (AI, ƒ/1.8 wide, ƒ/2.4 ultrawide, objektivy 13/26mm, OIS); přední 12MP kamera TrueDepth s vylepšeným Face ID; LTE. Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ax, GPS/ Glonass, rozhraní Lightning, odolnost proti vodě a prachu IP68, podpora bezdrátového nabíjení Qi, rychlé nabíjení a prodloužená výdrž baterie, operační systém iOS 13.

Hlavní výhody

  • Výborné fotoaparáty
  • Nejhezčí video záznam na trhu
  • Výkonný hardware
  • Solidní výdrž baterie
  • IP68 a bezdrátové nabíjení
  • Mnoho zajímavých barevných variant
  • Zpracování, hliníkový rám tolik neklouže
  • Kvalitní stereo, rychlá Face ID

Hlavní nevýhody

  • Široké rámečky
  • HD+ displej může někoho odehnat
  • Jen 5W nabíječka v balení
  • Stále vysoká cena
  • Těžká konstrukce bez inovací
  • Sklo na zadní straně telefonu – klouže

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony

Odborné recenze

85 %

Recenze iPhone 11: Lepší, než jsem čekal

Prostě a jednoduše, chcete letos koupit nový iPhone a chcete udělat tu nejlepší možnou koupi? Kupte iPhone 11. Bude mít delší podporu, vyšší výkon, a hlavně ty foťáky jsou obrovský skok oproti loňskému roku. A to nejen kvůli počtu čoček. Apple šel vážně do sebe a zapracoval na softwaru tak moc, že ani ty už nevypadají o tolik lépe. A minimálně v tom videu iPhone všechny válcuje. Ať už v tom zadním tak v tom předním. Ostatně celkově má iPhone skvělou i tu novou 12Mpx kamerku.

Upřímně bych rád řekl, že to rozlišení displeje a rámečky jsou obzvláště u tak drahého telefonů strašné a že už jen kvůli tomu byste iPhone 11 kupovat neměli. Ale tak to prostě není. Apple se musel roky obejít u svých drahých telefonů bez OLED displejů a dává tím pádem smysl, že iOS a kalibrace barev jsou na LCD panely úžasně „optimalizované“. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone 11: Lepší, než jsem čekal - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-iphone-11-lepsi-nez-jsem-cekal/a-1331/

 

80 %

Apple iPhone 11 Když chtíč ustoupí rozumu

I když je iPhone 11 opravdu drahý, Apple se nás snaží přesvědčit, že se jedná o cenově dostupný telefon pro masy. Ač to samozřejmě není pravda, nepochybujeme, že bude mít stejný úspěch jako iPhone Xr, který se prodával (a ještě do-prodávat bude) více než dobře.

A proč že vlastně o úspěchu nepochybujeme? Nechybí zde téměř nic, co by dnešní zákazník očekával od moderního telefonu. Vše funguje skvěle plynule díky špičkovému procesoru Apple A13 Bionic, potěší i velmi dobrá výdrž baterie, bezdrátové nabíjení, povedený iOS 13, kvalitní fotoaparáty, videokamera a v neposlední řadě také nepřeberné množství barevných variant. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple iPhone 11 – Když chtíč ustoupí rozumu | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-iphone-11-kdyz-chtic-ustoupi-rozumu-39045
80 %

Recenze Apple iPhone 11: Vyplatí se koupit?

Apple iPhone 11 je drahý telefon, ale současně levný iPhone. Oproti androidovým zařízením má spoustu negativ v podobě HD displeje s velkým notchem, pouze 5W nabíječkou, žádným jackem na 3,5mm, absence autofocusu a nočního režimu na širokoúhlém objektivu, ale má jiné výhody. Nejrychlejší processor na trhu, odolnost IP68, tak bezpečné odemykání obličejem, že jej používáte i k potvrzování plateb, displej se skvělým kontrastem a jasem, dlouhou výdrží baterie, výborný operační systém a skvělé fotky a video. Jestli máte upgradovat z iPhonu XR se musíte rozhodnout sami, z jiných a starších iPhonů bych se rozhodně upgradu nebál, včetně  iPhonu 10. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple iPhone 11 vyplatí se koupit? [online]. Dostupné z:https://www.huramobil.cz/recenze-apple-iphone-11--vyplati-se-koupit-/blog-630/
80 %

Apple iPhone 11 recenze

Sečteno a podtrženo je iPhone 11 dobrou volbou pro středně náročné a nenáročné uživatele, kteří chtějí větší displej a akceptují méně kompaktní rozměry. Výhodou je na poměry Applu příjemná cena a spolehlivost. Pro někoho může být plusem i možnost výběru ze šesti barevných variant. Škoda ale, že displej nemá aspoň Full HD rozlišení, to by mu bodlo. Jinak výhrady nemáme. Přečíst celou recenzi…

iPhone 11 Recenze modelů 11, 11 Pro a 11 Pro Max Ultimátní Test a porovnání | Covybrat.cz. CoVybrat.cz | Nákupní rádce JAK VYBRAT | spotřebitelské testy a recenze [online]. Copyright © 2015 [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.covybrat.cz/iphone-11-recenze/
97 %

Apple iPhone 11

Josef: skvělý

Petr: Zkušenost s předchozí verzí. Propojení s dalšími médii.

Táňa: Zatím poznavam ale myslím si ze je výborný. S touto značkou jsem vždy spokojena.

Ověřený zákazník: Vše v pořádku ,, spokojenost

Přečíst celou recenzi…

Apple iPhone 11 64GB od 11 755 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/apple-iphone-11-64gb/#recenze/
93 %

Recenze a hodnocení Apple iPhone 11

Produkt získal 93 % na základě 603 hodnocení.

Registrovaný uživatel: z mobilu mám radost, nutno říct, že jsem na něj přešla z 4S, takže asi ani zklamaná být nemůžu a neumím porovnat s jinými, nicméně přesvědčilo mě, když jsem jej viděla na živo a prošla si všechny recenze a srovnávačky s jinými v podobné kategorii.

Registrovaný uživatel: Jednoduše spokojenos.

Registrovaný uživatel: Rychlé dodání,super cena, šlape jak hodinky.Naprostá spokojenost.Můžu jenom doporučit.

Pavel: Spokojenost. Došlo rychle, dobrá komunikace.

Přečíst celou recenzi…

608 Recenzí Apple iPhone 11 - Zboží.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/apple-iphone-11/vsechny-recenze/
80 %

RECENZE: Apple iPhone 11 – dvě čočky, pokračování ságy a spousta odhodlání

Trojice nových iPhonů jde velmi očekávaně ve šlépějích svých předků. Pokrokové špičkové technologie musí ale bojovat s designem, který je minimálně diskutabilní. Apple iPhone 11 je nástupcem modelu XR a iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max jsou zase nástupci modelů XS a XS Max. Verze Max má větší úhlopříčku a baterku, jinak jde o stejný telefon. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple iPhone 11. Dvě čočky a spousta odhodlání – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/recenze-apple-iphone-11--dve-cocky-pokracovani-sagy-a-spousta-odhodlani/sc-3-a-1346444/default.aspx
80 %

Recenze iPhone 11: volba rozumu

Pokud používáte smartphone především kvůli chytrým funkcím a nefotíte, nenatáčíte videa nebo nehrajete hodně her, iPhone 11 vám příliš mnoho nenabídne. Velký důvod k upgradu tak nemá mnoho majitelů iPhonů XR, ale ani iPhonů X nebo XS. Vlastníci iPhonů 8 a starších by o něm však mohli uvažovat.

Tím se dostáváme k druhé kategorii lidí, kteří si kupují zařízení na delší dobu a nemění jej každý rok nebo dva. Výhledově vám totiž iPhone 11 vydrží určitě minimálně 3, ale klidně 5 let. Výkonu má na rozdávání, baterie při lehkém používání vydrží i přes dva dny. Majitele iPhonů 6, 6S anebo sedmiček bych rovněž nasměroval ke koupi modelu iPhone 11. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone 11: volba rozumu – Jablíčkář.cz. Jablíčkář.cz - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://jablickar.cz/recenze-iphone-11/
100 %

Recenze iPhone 11

Lukáš: Testuji a zatím docela spokojenost. Rozlišení nevadí, panel je kvalitní a dostatečný. Dobrá viditelnost i na sluníčku. Překvapila mě docela výdrž baterky. Docela mě štvou ty nevzhledné rámečky, ale zjistil jsem že mi po pár dnech vlastně nevadí. Fotoaparát super, noční fotky super, video famozní. jediné co mi trochu chybí je telátko…

Tomáš: Říkal jsem si, že když mám Iphone 6s, tak přeci nepotřebuji nový a to především proto, že i žs má stále podporu. Ano, je tomu skutečně tak ale když váš telefon nevydrží ani den na baterii, tak je opravdu na čase pořídit nový. Začnu tím, čím si mě nový model získal prakticky hned a to je baterie. Dva dny dá naprosto s přehledem, takže opravdu velký rozdíl oprti mému předchozímu modelu. Další věc, která je pro mě podstatná je fotoaparát a nutno říct, že 11ka dělá opravdu výborné fotky, stačí se podívat na internet. Je až neuvěřitelné, jak jsou fotky kvalitní. Za fotoaparát rozhodně plus. Dále už jsou to jen drobnosti. Telefon je svižnější, ovládání gesty je pohodlné, absence touch id by sice mohla někoho zamrzet a skutečně i já jsem se toho obával ale musím říct, že jsem si velice rychle zvykl na odemykání pomocí face id a touch id nepostrádám. Rozdíly oproti pro verzi jsou, ale pro mě ne natolik zásadní, abych si připlatil. Dostane lepší displej a třetí objektiv, který ale není zas tolik podstatný. Osobně jsem s 11kou velice spokojen a doporučil bych jí každému, kdo hledá kvalitní telefon s výborným fotoaparátem.

Radek: Přešel jsem z iPhone 8 plus, který jsem považoval za super telefon, který dobře fungoval a v podstatě mi vůbec v ničem nevadil. Jakmile jsem ale zapnul a nastavil svého iPhona 11 128 GB bílé barvy, ihned jsem poznal rozdíl. Telefon je super rychlý, absolutně suverénní, má rychle a dokonale Face ID, je všestranný a totálně blbuvzdorný. Nemá žádnou větší slabinu. Displej, o kterém si přečtete, že není tak kvalitní, je skvělý a nemá žádné minusy. Fotoaparát je kapitola sama o sobě, je to totální skvost. Nejde jen o nové funkce (noční mód je neuvěřitelný), ale i to, jak dotažený a skvěle fungující je nyní portrét mód, vše funguje rychle, jednoduše a spolehlivě. Fotky dělá krásné s profi nádechem i amatér jako já. Doporučuji!

Jan: Rozhodoval jsem se mezi XS a 11. Ze zacatku jsem se bal velikosti 11, ale nakonec je opravdu v pohode a padne dobre do ruky. Prechazel jsem z iPhonu 8 a zatim jsem maximalne spokojeny. Displej paradni, vydrz baterie, FaceID, fotak, a sviznost. Koupi iPhonu 11 mohu rozhodne doporucit.

Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone 11 [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/iphone-11-128gb-fialova-5669258.htm
100 %

Recenze iPhone 11 a iPhone 11 Pro po měsíci používání

Upgradování na nový iPhone není náhodným rozhodnutím, hlavně s přihlédnutím k vysoké ceně těchto zařízení. Přesto jsme ani na vteřinu nelitovali nebo dokonce zpochybňovali aktualizaci řady iPhone 11.

Přes zjevná vylepšení v podobě ultraširokoúhlého objektivu a nočního režimu, to nejsou jen tyto funkce, které oceňujeme. Je mnoho dalších drobných prvků, které si zamilujete. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone 11 a iPhone 11 Pro po měsíci používání. Appliště.cz I Apple novinky, recenze, iOS, iPhone, Apple Watch, iPad, Mac [online]. Copyright © 2011 [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.appliste.cz/recenze-iphone-11-mesic/
100 %

Recenze iPhone 11: Pro běžné jablíčkáře jako stvořený

Abych byl upřímný, z iPhonu 11 jsem snad ještě nadšenější než z iPhonu XS, který jsem si vloni pořídil a recenzoval jej. Jedná se totiž o naprosto úžasný stroj, který má ve srovnání s iPhony 11 Pro jen minimum kompromisů, a který svými funkcemi strká loňské a předloňské prémiové modely do kapsy, přestože je o poznání levnější, než jsou nyní ony. Za necelých 21 tisíc korun, které si za něj Apple v základu účtuje, se podle mého názoru rozhodně vyplatí všem jablíčkářům, kteří letos chtějí upgradovat na nový iPhone, ale nechtějí za něj dát 30 tisíc korun či více. I nejvyšší kapacitní varianta jedenáctky je totiž levnější než základní iPhone 11 Pro. Co se pak týče majitelů prémiových iPhonů X či XS, potažmo iPhonů XR, ti se musí rozhodnout hlavně podle toho, zda pro ně hraje prim noční fotka. Pokud ano a nechtějí moc utrácet, z iPhonu 11 budou zajisté v tomto směru nadšení. V případě majitelů X či XS se sice bude jednat v případě displeje či rámečku o krok dozadu, avšak troufnu si říci, že tento krok bude skutečně mírný. Displej je totiž opravdu dobrý a hliník jakbysmet. Záleží však opravdu na preferencích. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone 11: Pro běžné jablíčkáře jako stvořený – Letem světem Applem. Letem světem Applem - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2019/09/22/recenze-iphone-11-neuveritelny-telefon-za-vynikajici-cenu/
87 %

Recenze Apple iPhone 11

Recenzovaný iPhone 11 si své majitele jistojistě najde. Fotky a videa umí perfektně, výkonu má na rozdávání a výdrž si také polepšila. Konkurence na tom ale není o nic hůř. Přečíst celou recenzi…

Apple iPhone 11 (RECENZE) - špičkový fotomobil se slušnou výdrží. Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů [online]. Copyright © 2016 [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.testado.cz/recenze-apple-iphone-11/
80 %

iPhone 11 – telefon od Applu pro všechny

iPhone 11 je ve finále zajímavý a spolehlivý telefon. Nabízí skutečně dobrou výdrž baterie. K tomu je vybaven vysoce výkonnými fotoaparáty, které vás v praxi nezklamou ani v zhoršených světelných podmínkách.

Pokud jste ochotni přijmout určité kompromisy, například zmíněný LCD displej a rámečky kolem displeje, budete s iPhone 11 více než spokojeni. Hledáte-li navíc levnější vstupenku do ekosystému Applu, iPhone 11 určitě doporučuji. Jestliže již vlastníte některý ze starších modelů (od iPhone 7 níže), iPhone 11 vás nezklame. Jste-li ale majitelem iPhone X či XS, nákup nedoporučuji, neboť spíše budete tratit než získávat. Přečíst celou recenzi…

 

iPhone 11 - telefon od Applu pro všechny [recenze] - Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz - vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2019/11/iphone-11-telefon-od-applu-pro-vsechny-recenze/

Odborné video recenze

80 %

📱 Apple iPhone 11 Recenze: zkušenosti po několika týdnech | WRTECH [4K] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=EOtfJWbXj-E
80 %

iPhone 11 zaujme hned několika barevnými variantami, povedeným fotoaparátem s nočním režimem, vysokým výkonem a skvělou výbavou.

iPhone 11: barevný divoch se super funkcemi 📱 (recenze CZ) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=zngXZkwxnwU
80 %

Apple iPhone 11 si vyžadoval delší důkladné testování než je obvyklé a dnes vám konečně přináším jeho slíbenou recenzi včetně všech pozitiv i negativ, které potřebujete před nákupem vědět.

 Apple iPhone 11: Vyplatí se koupit? - [recenze] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=P75pdJlhjDg
80 %

Jako již tradičně nám Apple letos představil dvě hlavní linie smartphonů, tu dražší a tu levnější. Záměrně neříkáme dostupnější, protože i startovní cena 21 tisíc korun za dnes testovaný iPhone 11 rozhodně není pro každého. V přímém srovnání jde však o slevu 9 tisíc korun a tak se nabízí otázka, kde všude musel Apple šetřit. Nejen na to vám odpoví naše dnešní recenze.

Apple iPhone 11 (recenze) - Když chtíč ustoupí rozumu - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=4TeOS4Qlx8U
100 %

Stojí iPhone 11 za to a nebo nestojí? Abychom na to získali nový náhled, dostal ho na recenzi Petr, který dosud iPhone nikdy nepoužíval a zuby nehty se držel telefonů s Androidem. Co si myslí o iPhone 11 a o iOS 13?

iPhone 11 očima Androiďáka! (RECENZE #1019) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=fAkz2PCYTj4
100 %

Jsem zpět u další recenze a se mnou je tu také iPhone 11. Ten iPhone, který byste měli koupit, pokud chcete letos ten nejvýhodnější iPhone.

iPhone 11: Lepší, než jsem čekal | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=QvT5ZtphwWE

Aktuálně nejlepší mobilní telefony

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.