Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Apple iPhone XR

Recenze a hodnocení: 92 %

Popis Apple iPhone XR

Luxusní iPhone řady X s velkým displejem Liquid Retina HD, vysokým výkonem, umělou inteligencí a kvalitním fotoaparátem. 6,1″ IPS displej s širokým barevným gamutem a technologií TrueTone, rozlišení 1792 × 828 bodů; 6jádrový čip A12 Bionic; 64 GB interní paměti; 12MP fotoaparát s AI, clonou ƒ/1,8 a optickou stabilizací; přední 7MP kamera TrueDepth s vylepšeným Face ID; LTE. Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi ac, GPS/ Glonass/ Galileo/ QZSS, rozhraní Lightning, odolnost proti vodě a prachu IP67, podpora bezdrátového nabíjení Qi, operační systém iOS 12.

Hlavní výhody

  • Výdrž baterie
  • Výkon
  • Krásné barvy
  • Procesor Apple A12 Bionic
  • Velikost 6,1“
  • Pevné tělo, hliník tolik neklouže
  • Podpora AR a VR aplikací
  • Rychlejší Face ID
  • Odolnost vůči vodě
  • Snadné ovládání

Hlavní nevýhody

  • Absence 3D Touch
  • Silnější rámečky okolo displaye
  • Nízké rozlišení
  • Stále vysoká cena

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony

Odborné recenze

100 %

Recenze Apple iPhone XR: barevná cesta k jablku

Telefony od Apple jsou kategorií samy pro sebe a jejich výrobce je si toho vědom. Jen málo lidí, kteří už iPhone mají, se rozhoduje mezi novým jablečným telefonem a androidovou konkurencí. Proto si také Apple může dovolit šponovat ceny do nadpozemských výšin, aniž by se to výrazně dotklo jeho prodejů. Je proto na místě se zamyslet, kam v jeho portfoliu iPhone XR vlastně spadá. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone XR [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/apple-iphone-xr-recenze-barevna-cesta-k-jablku

 

60 %

Recenze Apple iPhone XR

Produkt získal hodnocení 60 %

Přečíst celou recenzi…

Apple iPhone XR 256GB - Recenze & Srovnání | Vybero.cz. Vybero.cz - Srovnání a recenze nejlepších produktů [online]. Dostupné z: https://www.vybero.cz/apple-iphone-xr-256gb
81 %

Recenze Apple iPhone XR: téměř dokonalý kompromis

Co říci závěrem? iPhone XR je, celkem očekávaně, telefon kompromisů. Za cenu 22 490 korun za základní 64GB variantu dostanete moderní smartphone s nejvýkonnějším procesorem v mobilním segmentu s několika ale. Širší rámečky okolo displeje, fotoaparát s jedním objektivem, snížená odolnost, absence 3D Touch nebo IPS displej s na dnešní dobu nízkým rozlišením jasně naznačují, kam tímto smartphonem Apple míří.

iPhone XR zkrátka cílí zejména na uživatele starších iPhonů 6, 7 nebo 8 Plus, kteří touží po bezrámečkovém zařízení kombinující vysoký výkon a relativně nižší cenu. V hledáčku kalifornského giganta jsou jistě také uživatelé, kteří do Apple světa chtějí teprve nakouknout. Pro ty je levnější telefon s designem vlajkových lodí tou pravou vstupenkou. Výběr z šesti barevných variant navíc podtrhuje jistou možnost personalizace, což může přispět na atraktivitě tohoto modelu. Jestli však iPhone XR překoná svého, o pět let staršího plastového brášku iPhone 5C ukáže až čas. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple iPhone XR: téměř dokonalý kompromis | Český Mac. 💻 Český Mac | Novinky, Apple, recenze, návody, iOS, macOS, watchOS, [online]. Copyright © Copyright 2022, Všechna práva vyhrazena [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.ceskymac.cz/recenze-iphone-xr/
100 %

iPhone XR: Vlastnosti a vhodné příslušenství (recenze)

iPhone XR uzavírá trojici telefonů, které Apple představil na zářijové KeyNote konferenci. Podobnost s iPhonem X se nezapře, ostatně právě z jeho úspěšného designu také vycházel. Výřez v displeji je zachován, ačkoliv byla pro samotný panel použita jiná technologie. Těšit se mj. můžeme na slušný výkon, odolné hliníkové tělo nebo zabezpečení přes Face ID. Apple chce dát tímto kouskem to nejlepší ze svých telefonů za příznivější cenu; ale co všechny iPhone XR nabídne? Přečíst celou recenzi…

iPhone XR: Vlastnosti a vhodné příslušenství (recenze) | AppleKing.cz. AppleKing.cz - kvalitní příslušenství a servis pro Apple zařízení [online]. Copyright © Copyright 2022 [cit. 14.10.2022]. Dostupné z: https://www.appleking.cz/blog/iphone-xr
91 %

Recenze a hodnocení Apple iPhone Xr

Registrovaný uživatel: Telefon jsem si vybrala po dlouhém rozhodování a na doporučení. Je to můj první Apple, tak se trochu seznamuji. Je to maličko jiný systém než jsem byla zvyklá.

Registrovaný uživatel: Doporučuji

Registrovaný uživatel: Velmi dobrý kvalitní telefon. Kupoval jsem ho pro svou 16 letou dceru. Tato velmi spokojená. Jako největší výhodu telefonu bych viděl kvalitní zpracování, systém IOS a jeho zabezpečení , odladěnost systému, výkonný procesor , rozměr. Výdrž baterie i přes nízkou hodnotu je celkem slušná.

Registrovaný uživatel: Rychlost spolehlivost

Přečíst celou recenzi…

123 Recenzí Apple iPhone Xr - Zboží.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/apple-iphone-xr/vsechny-recenze/
80 %

Apple iPhone Xr Ústupky skryté za výkonem

Hodnotit iPhone Xr jako celek pro mě není vůbec snadné. Ano, je dostupnější, avšak rozhodně ne dostupný. Za své peníze dostanete smartphone se skvělým výkonem, povedeným fotoaparátem, dlouhou výdrží baterie a odladěným prostředím. Smířit se však musíte se zbytečnými ústupky, které spočívají v absenci funkce 3D Touch, stejně tak musíte překousnout displej s výraznějšími rámečky. Příliš nadšení nejsme ani z designu, který stále čerpá ze svých předchůdců. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple iPhone Xr – Ústupky skryté za výkonem | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-iphone-xr-ustupky-skryte-za-vykonem-36449
83 %

Recenze iPhone Xr: vstupenka do zlaté klece Apple

Na iPhone Xr se lze dívat dvojí optikou. Pokud patříte mezi dlouhodobé uživatele špičkových zařízení s Androidem, iPhonu Xr se pravděpodobně vysmějete. Konkurence nabízí za podobné peníze papírově výkonnější stroje, na které „deseterko“ ztrácí. Upřímně si ale myslím, že Apple cílí na docela odlišnou skupinu zákazníků.

Jsou to především majitelé starších iPhonů, kteří nedokážou nebo nechtějí využít všechny benefity iPhonu Xs. Rozdíl v ceně skoro 8 tisíc pak hraje jasně ve prospěch iPhonu Xr, který nabízí až na pár věcí to samé jako vlajkový model. A to je zatraceně dobrý důvod, proč o něm začít přemýšlet.

Na SMARTmanii jsme kromě letošních iPhonů otestovali také nejnovější generaci chytrých hodinek Apple Watch Series 4, jejichž podrobnou recenzi včetně videopohledu naleznete zde. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone Xr: vstupenka do zlaté klece Applu. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/recenze-iphone-xr/
80 %

Recenze iPhone XR: krasavec s několika kompromisy

I přes několik vcelku nepříjemných omezení si myslím, že se iPhone XR Applu povedl a své zákazníky si jistě najde. Jeho cena sice není nejnižší, na druhou stranu za ní však dostanete designově velmi pěkný telefon s výkonem srovnatelným s nejnovějšími vlajkovými loďmi Applu a perfektním fotoaparátem. Pokud tedy překousnete absenci 3D Touch či vám nevadí hliníkové tělo namísto oceli a širší rámečky okolo displeje, mohl by pro vás být iPhone XR pravým ořechovým. Zda vám ušetřených 7 500 korun za tyto oběti stojí či nikoliv, si však musíte odpovědět sami. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone XR: krasavec s několika kompromisy – Jablíčkář.cz. Jablíčkář.cz - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://jablickar.cz/recenze-iphone-xr/
100 %

Recenze Apple iPhone XR

Teď možná váháte, který iPhone koupit. Rozdíl mezi iPhone XR a iPhone XS je je 7 500 Kč, ale běžte v klidu do XR. Rozdíl v displeji extra nepoznáte, a pokud nepotřebujete fotit zoomem nebo fotit předměty portrétním režimem, připlácet 7 500Kč se fakt nevyplatí. Za 22 500 Kč totiž dostanete skvělý produkt, s kterým budete fakt spokojeni, a to jsem vlastně ani nezmínil, že na 1 nabití vydrží i potřebné 2 dny. To je daleko déle než XS nebo XS Max, který vydrží tak den a půl. A pokud Apple udrží podporu 5 let s dalšími aktualizacemi, pravděpodobně vám i celých 5 let v klidu vydrží. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple iPhone XR - Huramobil. Huramobil - specialisté na mobilní telefony, příslušenství, audio-video [online]. Dostupné z: https://www.huramobil.cz/recenze-apple-iphone-xr/blog-487/
92 %

Apple iPhone XR

Produkt získal 92 % z 209 hodnocení.

Ověřený zákazník: Jsem s tím spokojená

Ověřený zákazník: Je to jabko a je bezpečné

Ověřený zákazník: Kvalitní telefon za přijatelnou cenu. Akorát padne do ruky,vysoce kvalitní fotoaparát,velká paměť telefonu. Naprostá spokojenost.

Tomáš: Pro manželku ideální telefon. Je velmi spokojena s velikostí i rychlostí. Prostě super upgrade z iPhene SE 1. generace … 🙂

Přečíst celou recenzi…

Apple iPhone XR 64GB od 7 444 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/apple-iphone-xr-64gb/#recenze/
100 %

Recenze iPhone Xr

Tomáš: Mám ho jen chvíli,ale mohu říct že jsem si na něj velice rychle zvykl. Přešel jsem z iphone 7+ na xr a řeknu Vám že to plusko bylo už moc veliké i na ty moje obrovské ruce. iphone xr má pro mne ideální velikost. Ani veliký a ani malý. Troufnu si říct že je lepší než xs. Kamarád ho má a akorád co je tam lepší na pohled, je trošililinku uzší okraj disp. a duální kameru. Nic světoborného. xr fotí tak dobře že nepoznáte rozdíl mezi xs a xr. Rychlostně je prý lepší xs ale položme si ruku na srdce kdo by řekl že to pozná. Všechny telefony jsou už tak rychlé že za chvíli nám oko nebude stačit mrkat.

Veronika: Přešla jsem po dlouhodobém užívání mobilů s Androidem a půl ročním užívání iPhone 6S a jsem s XR fakt moc moc spokojená.

Kateřína: Přecházela jsem z Iphonu 7, kdy jsem se rozhodla právě pro tento Xr. Nemohla jsem si vybrat lépe, jsem spokojená a nemůžu si ho vynachválit. Nemohu si vynachválit baterii, s běžným používáním jako jsou sociální sítě, sem tam i focení mám problém ho vybít. Vydrží klidně i 2 dny, ale to je samozřejmě individuální podle toho co na něm právě děláte. Co se týká ceny, řekla bych, že se teď rozhodně vyplatí investovat

Robert: Nejlepší jablko co jsem kdy měl v ruce. Absolutní spokojenost. Vydrž baterie je fenomenální. Display klasicky nezklamal je přirozený a barvy luxusní. Za mne je to TOP třída která odpovídá ceně

Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone XR [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/iphone-xr-128gb-cerna-5460709.htm
100 %

Recenze iPhone XR: hodně muziky za méně peněz

Je potřeba si uvědomit, že iPhone XR je levnější, ale nikoli levný. Stále jde o smartphone, který svou počáteční cenou 22 490 Kč konkurujeme vlajkovým modelům konkurenčních značek. Stává se tak spíše alternativou pro ty, kteří chtějí špičkový telefon od Applu, ale nechtějí dávat minimálně 30 tisíc korun za XS a jsou tudíž ochotni oželet některé funkce. A ruku na srdce, jedná se o taková omezení, která můžete poměrně snadno překonat. Podle mého názoru je iPhone XR povedený telefon, který aktuálně představuje jednu z nejlepších koupí. Získáte tak smartphone s hlavními funkcemi XS a XS Max, ale za cenu o několik tisíc korun nižší a s vyšší výdrží. Škoda jen té absence 3D Touch. Přečíst celou recenzi…

Recenze iPhone XR: hodně muziky za méně peněz – Letem světem Applem. Letem světem Applem - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2018/10/30/recenze-iphone-xr/

Odborné video recenze

100 %

iPhone XR - Ten nejlevnější z nejlepších! Recenze, hodnocení & porovnání s iPhone XS [4K] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=xXvKq9Ag9aQ
100 %

Také se vám stalo, že jste si v minulosti udělali na něco názor jen podle papíru a ono to ve skutečnosti bylo jinak? Změnit názor je normální a ač jsme zprvu Apple iPhone XR zatracovali, rovnou se vám přiznáme, že pokud si koupit nějaký iPhone v poměru cena/výkon, proč si nekoupit třeba právě Apple iPhone XR. No, nebudeme předbíhat, pojďte se mrknout k nám a všechno vám prozradí naše další recenze a unboxing.

Apple iPhone XR - telefon, který fakt překvapí - [recenze] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=pBC2LYlgplA
100 %

Po modelu iPhone 5c z roku 2013 chce Apple i letos oslovit šetřivé zákazníky, když spolu s vlajkovými loděmi Xs a Xs Max uvedl i model Xr. Menší problém spočívá v tom, že nový „dostupný“ iPhone stojí jako většina vlajkových lodí konkurenčních výrobců. Navíc jej neminuly poměrně markantní kompromisy. Má tedy pořízení iPhonu Xr vůbec smysl? Na to se vám pokusíme odpovědět v dnešní recenzi.

Apple iPhone Xr (recenze) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=RMpYUy3sX4I
100 %

iPhone Xr: recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 20.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=UKM-f0U9RT8

Aktuálně nejlepší mobilní telefony

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.