Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Elektronika » Chytré hodinky » Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7

Recenze a hodnocení: 84 %

recenze Apple Watch Series 7

Popis Apple Watch Series 7

Chytré hodinky s ovládáním v češtině, GPS, telefonování z hodinek přes spárovaný telefon (v dosahu Bluetooth), NFC platby skrze Apple Pay, měření tepu, měření EKG, monitoring spánku, krokoměr, oxymetr, barometr, vhodné pro: běh, cyklistika, jóga, plavání, vodotěsnost 50 m (5 ATM), detekce pádu, materiál pouzdra: hliník.

Apple Watch řady 7 se pyšní opravdu velkorysým Retina displejem. Oproti předchozímu modelu má tento o čtyřicet procent menší rámeček a tím pádem o dvacet procent větší displej. Ten se navíc může pochlubit i dokonalou odolností proti prasknutí, prachu a vodě. Přední sklíčko je o totiž polovinu tlustší než u předchozího modelu, což mu dodává pevnost a odolnost. Nesmíme opomenout ani precizní zpracování a působivý design, který si pohrává s lomem světla u okrajů a díky tomu nechává vyniknout efektní zaoblení a dojem krásně celistvého elegantního vzhledu. Inovována byla i tlačítka napříč celým systémem. Nejen kalkulačka se vám tedy bude používat mnohem snadněji.

Hlavní výhody

  • moderní nabíjecí kabel s USB-C
  • rychlejší nabíjení + solidní výdrž
  • fantastická haptická odezva
  • pohodlně se nosí
  • přesné měření pomocí GPS
  • vysoká odolnost včetně IP6X
  • velkorysé interní úložiště
  • velké množství sportovních a zdravotních funkcí
  • výborné zpracování a pohodlné nošení
  • fantastický displej a Always-on
  • prostředí, 32GB paměť, Apple Pay
  • sportovní funkce, měření tepu/EKG a vodotěsnost
  • mnoho funkcí a aplikací (i třetích stran)
  • vlastní reproduktor a mikrofon
  • diktování textu i v češtině

Hlavní nevýhody

  • nízká úroveň inovací v oblasti zdravotních senzorů
  • problémy s kompatibilitou u bezdrátového nabíjení
  • zbytečně mnoho obalového materiálu
  • výdrž baterie
  • kompatibilita pouze s iOS
  • vyšší cena
  • nenabízí klasické uchycení řemínků
  • klávesnice pouze v angličtině
  • stále stejný design
  • nabíjení pouze přes dokovací puk

Kde se prodává nejlevnější Apple Watch Series 7

Graf vývoje ceny Apple Watch Series 7

TOP 5 nejoblíbenějších chytrých hodinek

Odborné recenze

80 %

Apple Watch 7 recenze – Větší displej a rychlodobíjení. Hodinky, které si zamilujete

Apple Watch je špička a u sedmé generace všichni očekávali obrovským bum. Že přijde nějaká obrovská inovace, nový senzor, cokoliv… Když se ukázalo, že se víceméně jedná jen o větší displej a rychlejší dobíjení, spousta Jablíčkářů si smutně povzdychla. Jenže Apple staví své produkty tak, aby nedávalo až takový smysl přejít z šesté generace na sedmou, ale spíše z té čtvrté, páté…

Ač se rychlodobíjení může zdát jako malý pokrok, za mě je to skvělé. Hodinky připojím jen na chvilku a mám na 1-2 dny vystaráno. A navíc tak Apple vyřešil jeden z největších problémů a nebyl nucen sáhnout po snížení výkonu. S větším displejem je teď vše přehlednější, větší a můžeme používat klávesnici. Jestli máte šestou generaci, pravděpodobně u ní zůstanete. Ale jestli máte něco staršího, přechod už smysl dává. Přečíst celou recenzi…

Apple Watch 7 recenze – Větší displej a rychlodobíjení. Hodinky, které si zamilujete | Hodinky-365.cz [online]. Dostupné z: https://www.hodinky-365.cz/blog/apple-watch-7-recenze

 

80 %

Recenze Apple Watch 7 – Vytoužené Apple Watch, na které jsme čekali?

Apple Watch 7 sice nejsou žádná velká revoluce, ale mají slušnou výdrž, krásný OLED displej, propracovaný operační systém a fantastickou haptickou odezvu. Pokud máte starší model hodinek od Applu, jako třeba Apple Watch 3, možná jsou Watch 7 vhodným nástupcem. Anebo si zkrátka jen počkejte na další generaci, která by mohla být schopna kromě EKG, srdečního tepu a okysličení krve možná měřit i úroveň glukózy v krvi.

Pokud nechcete utrácet horentní sumy, ale rádi byste Apple Watch, doporučuji zvážit nákup cenově dostupnějších Apple Watch SE, které sice postrádají EKG i senzor SpO2, zato však stojí zhruba o třetinu méně. Pro ty nejméně náročné jsou pak vhodnou volbou Apple Watch 3, které pořídíte již za 5 490 Kč. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch 7 – Vytoužené Apple Watch, na které jsme čekali? | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-watch-7-vytouzene-apple-watch-na-ktere-jsme-cekali-44837
80 %

Recenze Apple Watch Series 7: Nejrozporuplnější Apple produkt roku

Hodnocení letošní generace Apple Watch je pro mě upřímně extrémně složité – ostatně stejně jako psaní předešlých řádků. Hodinky toho totiž přináší snad ještě méně zajímavého než loňské Series 6 v porovnání se Series 5, což zamrzí. Štve mě, že jsme se nedočkali například upgradu zdravotních senzorů, které se mohly zpřesnit, jasu displeje či podobných věcí, které by letošní generaci alespoň o píď opět posunuly vpřed. Ano, Apple Watch Series 7 jsou skvělé hodinky, které je na zápěstí radost nosit.

Jsou ale upřímně prakticky stejně skvělé jako Series 6 či Series 5 a příliš se nevzdalují ani od Series 4. Pokud bude člověk přecházet ze starších modelů (tedy 0 až 3), skok pro něj bude naprosto brutální, ale to by byl i v případě, že by nyní místo Series 7 sáhl po Series 6 či 5. Pokud jste ale chtěli přejít z hodinek v posledních dejme tomu třech let, pak počítejte s tím, že po nasazení Series 7 budete mít pocit, jako byste na něm měli pořád ten samý model co doposud.

Nadšeni tak logicky nebudete, byť produkt jako takový si nadšené reakce dle mého zaslouží. Obhájení si jeho koupě je jen letos holt těžší než v předešlých letech pro mnohem více uživatelů. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Series 7: Nejrozporuplnější Apple produkt roku – Jablíčkář.cz. Jablíčkář.cz - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://jablickar.cz/recenze-apple-watch-series-7-nejrozporuplnejsi-apple-produkt-roku/
80 %

Nové hodinky od Applu jsou technologický šperk. Recenze Watch Series 7

Pokud jste zarytým příznivcem Applu, v podstatě se lze bavit jen o tom, zda má smysl spíše ušetřit za koupi staršího modelu, ať už z druhé ruky nebo z výprodeje, nebo jít rovnou do novinky. Vzhledem k tomu, že i „levný“ model SE stojí osm tisíc korun, je už asi celkem jedno, jestli dáte rovnou 11 tisíc za novinku. Jedinou aktuálně dostupnější variantou jsou výprodejové Watch Series 3, které se dají koupit už za 5,5 tisíce korun. Přijdete však o spoustu zajímavých funkcí: měření kyslíku v krvi, EKG, dokonce i kompas. Displej je také výrazně menší.

Pokud však naopak máte třeba modely Series 5 či Series 6, pak asi není koupě novinky úplně nutná. V takovém případě přicházíte pouze o onen nový velký displej a ačkoliv je úchvatný, výměna modelů se i tak moc ospravedlnit nedá. Raději si ještě počkejte, s čím Apple přijde příště.

Aktuálně jsou k dispozici dvě materiálová provedení: hliník a ocel. Základní hliníková verze se dá sehnat hned v pěti barvách: černá, zlatá, modrá, červená a tmavě zelená. Ocelový model pak nabídne tři barvy (šedá, stříbrná, zlatá). Počítejte však s tím, že některé modely nemusejí být aktuálně dostupné a na jejich doručení si budete muset počkat. Přečíst celou recenzi…

Nové hodinky od Applu jsou technologický šperk. Recenze Watch Series 7 [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: Zdroj: https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/apple-watch-series-7-test-recenze.A211103_155928_mob_tech_oma https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/apple-watch-series-7-test-recenze.A211103_155928_mob_tech_oma
80 %

Recenze Apple Watch 7: Poněkud zvláštní ročník

Hodnocení Apple Watch Series 7 je pro mě letos skutečně tvrdým oříškem, možná tím nejtvrdším letošního roku. Novinka je sice v mých očích na jednu stranu opravdu skvělá, ale na druhou stranu stejně tak skvělá jako byla loňská či předloňská generace. Jasně, něco málo navíc oproti nim Series 7 mají, ale přijde mi, že rozdíl mezi nimi a Series 6 je o poznání menší než mezi Series 6 a Series 5, přičemž už tehdy jsem nadával na to, že skok je malý. Doba se navíc neustále posouvá a to, co stačilo před dvěma lety, dnes již stačit nemusí či je to minimálně na hraně. Na mysli mám třeba výdrž baterie, která mě sice neuráží a ani neomezuje, ale na druhou stranu plně chápu ty uživatele, kteří Apple Watch s jednodenní výdrží zkrátka nechtějí a čekají, až na jedno nabití “pofičí” alespoň tři dny. 

A právě již jakási vyčpělá či chcete-li okoukaná skvělost letošních Apple Watch mě nutí přemýšlet nad tím, pro koho je podobný model vlastně vůbec vhodný. Pro majitele Series 6 určitě ne, pro Series 5 taktéž ne a upřímně si nemyslím, že má co nabídnout majiteli Series 4 (nepočítám-li Always-on, kterým ale disponují i Series 5 a 6). Pokud vlastníte starší modely Apple Watch, pak věřím, že při přechodu na Series 7 zažijete opravdu velký skok, ze kterého budete v sedmém nebi. Ale ruku na srdce, pokud skočíte z “dvojek” či “trojek” třeba “jen” na Series 5 či 6, budete v sedmém nebi také. Rozdíly mezi posledními ročníky Apple Watch jsou zkrátka minimální a já upřímně doufám, že je tomu letos tak naposled. Nákup letošní generace Apple Watch si totiž nedokážu obhájit ani já sám před sebou a to jsem opravdovým fanouškem. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch 7: Poněkud zvláštní ročník – Letem světem Applem. Letem světem Applem - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2021/10/23/recenze-apple-watch-series-7/
88 %

Recenze Apple Watch Series 7: v hlavní roli větší displej.

Apple Watch Series 7 jsem si za dobu testování velmi oblíbil a jsou to bezesporu nejlepší chytré hodinky pro iPhone. Ovšem mezigeneračních změn není tolik. Design je hodně subjektivní, ale upřímně jsem spíše fandou kulatých hodinek s kruhovým displejem. Vzhled je zkrátka pořád stejný a nějakou tu změnu už by to chtělo. Chválím pohodlnost nošení, a to i při sportu. Trochu zamrzí absence klasického uchycení řemínků, ale kdo je na systém Applu zvyklý a už má nějaké své oblíbené pásky, nebude to brát jako minus, ale naopak jako výhodu.

Nejvýraznější novinkou je větší displej s menšími rámečky, který je fantastický. Výborný je i režim Always-on, který je skvěle čitelný i na přímém slunci. Jistě uvítáte i odolnější sklíčko nebo odolnost vůči vodě s certifikacemi IP6X a WR50. Výdrž baterie je na hodinky Applu zcela běžná, zde k žádnému posunu nedošlo a naštěstí vydrží alespoň ten jeden den. Nabíjení pomocí puku je sice pohodlné, ale zamrzí, že hodinky nelze nabít z jiné bezdrátové nabíječky. Ovšem výhodou je velice rychlé nabíjení.

Operační systém watchOS je velmi povedený a v prostředí mi nechyběla jediná funkce ani aplikace, zkrátka tento systém patří na poli chytrých hodinek k tomu nejlepšímu. Ovšem nová softwarová klávesnice neumí češtinu, což je velká škoda. Psaní bez nutnosti diktování by se opravdu hodilo. Apple Watch velmi dobře zaznamenávají veškeré sportovní aktivity, srdeční tep, EKG a tak dále.

Cena začínající na částce 10 990 Kč za menší variantu, respektive 11 790 Kč za 45mm verzi, je poněkud vyšší než u jiných výrobců, ale za tuto cenu dostanete jedny z nejlepších chytrých hodinek na trhu. Pro mezigenerační update zde není příliš mnoho přesvědčivých novinek, i když pravdou je, že větší displej a tenčí rámečky mají něco do sebe. Pokud by Apple pro klávesnici zpřístupnil češtinu, bylo by důvodů k upgradu více. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Series 7: v hlavní roli větší displej. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/apple-watch-series-7-recenze-v-hlavni-roli-vetsi-displej/
80 %

Apple Watch Series 7: rychlé nabíjení dělá velký rozdíl

Se Series 7 Apple rozhodně neposunul hodinky na úplně novou úroveň. Dovedu si představit více změn, které by mohly hodinky skutečně posunout. Letošní generaci vnímám jako nutnou aktualizaci, dočkali jsme se rychlého nabíjení, většího a jasnějšího displeje. I když technologii rychlého nabíjení nelze považovat za inovaci, může v každodenním provozu znamenat značný rozdíl, zejména pokud chcete využívat všechny funkce hodinek naplno.

Rozsáhlé množství funkcí a zejména bezproblémová integrace do jablečného vesmíru představují největší přednosti Apple Watch. Můžete poslat jakoukoli zprávu, která se vám líbí, také do hodinek, a dokonce na mnoho z nich přímo odpovědět. Obsluha Apple Pay je dětská hra a užitečná u každé pokladny, zejména v době pandemie. Zdravotní údaje jsou velmi přesné, a přestože EKG není novinkou, lze jej stále nalézt jen u velmi malého počtu konkurentů. Hodinky navíc můžete používat k přehrávání hudby nebo k telefonování a ti, kteří zvolili mobilní verzi, to vše zvládnou i bez iPhonu.

Zatímco majitelům starších Apple hodinek se přechod na Series 7 může vyplatit, ti, kteří již vlastní hodinky řady 6, si mohou letos od nákupu odpočinout. Přečíst celou recenzi…

Apple Watch Series 7: rychlé nabíjení dělá velký rozdíl [recenze] - Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz - vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2021/12/apple-watch-series-7-rychle-nabijeni-dela-velky-rozdil-recenze/
84 %

Recenze Apple Watch Series 7: Je tohle ten správný krok kupředu?

Rozumím, že pandemie postihla naprosto všechny, ale zcela upřímně mi letošní iPhony a Apple Watch přijdou jen a pouze jako zrecyklované loňské modely s novinkami, které jsou jen na oko. Tak jako tak, jako správný fanda, samozřejmě všechny novinky používám a mám z nich upřímnou radost.

Přesto si neodpustím jedno upozornění a radu pro majitele loňských a předloňských modelů: Letošní novinky na 95 % nepotřebujete. Já osobně u Apple Watch Series 7 zvolil stříbrnou ocelovou variantu, abych měl alespoň změnu v designu a jak jsem již zmiňoval, aby hodinky vypadaly elegantněji a připomínaly klasické hodinky. A na toto konto musím přiznat, že nová sedmá série v oceli vypadá opravdu skvěle.

Nová barevná podání v hliníkových variantách jsou za mě letos také vydařená a věřím, že sedmičky budou mít veliký úspěch u uživatelů, kteří na zápěstí nosí starší hodinky z Apple rodiny. Přečíst celou recenzi….

Recenze Apple Watch Series 7: Je tohle ten správný krok kupředu? | Český Mac. 💻 Český Mac | Novinky, Apple, recenze, návody, iOS, macOS, watchOS, [online]. Copyright © Copyright 2022, Všechna práva vyhrazena [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.ceskymac.cz/apple-watch-series-7-recenze/
88 %

Recenze: chytré hodinky Apple Watch Series 7

Apple Watch 7 bychom doporučili všem lidem, kteří nechtějí dělat žádné kompromisy. Tyto chytré hodinky totiž opravdu vynikají kvalitní konstrukcí a velkým displejem, díky kterému se snadno ovládají. Potěší i množství nejmodernějších senzorů, které umožní sledovat srdeční tep, EKG, okysličení krve i dýchání ve spánku.

Nechybí ani možnost využívat Wi-Fi, mobilní připojení nebo GPS navigaci. Použitý watchOS také podporuje bezkontaktní platby Apple Pay. Samozřejmostí je poté možnost monitorování nejrůznějších druhů sportů a stažení aplikací podle vašeho gusta.

Za drobnou nevýhodu lze považovat nižší výdrž baterie. Pokud si Apple Watch 7 pořídíte, je třeba počítat s tím, že je budete nabíjet prakticky každý den (při aktivním používání).

Dalším nedostatkem je nemožnost spárovat chytré hodinky s mobilním telefonem, který pracuje na operačním systému Android. A s tímto zařízením se rovněž pojí vyšší cena (která však odpovídá kvalitě zpracování i množstvím dostupných funkcí). Přečíst celou recenzi…

Recenze: chytré hodinky Apple Watch Series 7 [online]. [online]. Copyright © Copyright 2022, Všechna práva vyhrazena [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.itmix.cz/recenze/chytre-hodinky/apple-watch-series-7/
94 %

107 Recenzí Apple Watch Series 7 45 mm

Apple Watch Series 7 vás příjemně překvapí v mnoha ohledech, například o 20 % větším displejem a o 33 % rychlejším nabíjením oproti předchozí generaci. K tomu vám podají přehled o vaší kondici během sportovních aktivit nebo změří hladinu kyslíku v krvi či kvalitu spánku.

Procentuální hodnocení bylo ze 107 uživatelských recenzí. Přečíst všechny recenze…

107 Recenzí Apple Watch Series 7 45 mm - Zboží.cz. Zboží.cz - Tisíce obchodů na jednom místě [online]. Copyright © 1996 [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/apple-watch-series-7-45-mm/vsechny-recenze/
94 %

Apple Watch Series 7 45mm od 9 489 Kč

Apple Watch řady 7 se pyšní opravdu velkorysým Retina displejem. Oproti předchozímu modelu má tento o čtyřicet procent menší rámeček a tím pádem o dvacet procent větší displej. Ten se navíc může pochlubit i dokonalou odolností proti prasknutí, prachu a vodě. Přední sklíčko je o totiž polovinu tlustší než u předchozího modelu, což mu dodává pevnost a odolnost. Nesmíme opomenout ani precizní zpracování a působivý design, který si pohrává s lomem světla u okrajů a díky tomu nechává vyniknout efektní zaoblení a dojem krásně celistvého elegantního vzhledu. Inovována byla i tlačítka napříč celým systémem. Nejen kalkulačka se vám tedy bude používat mnohem snadněji.

Procentuální hodnocení bylo ze 70 uživatelských recenzí. Přečíst všechny recenze…

Apple Watch Series 7 45mm od 9 489 Kč - Heureka.cz. Chytré hodinky – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://chytre-hodinky.heureka.cz/apple-watch-series-7-45mm/#recenze/

Odborné video recenze

80 %

Apple Watch 7 (RECENZE) – To co jsme čekali?

Větší displej, rychlejší nabíjení a samozřejmě i vyšší výkon. To všechno mají být přednosti nových Apple Watch 7, které jsem mohl několik týdnů nosit na zápěstí. Měli by majitelé iPhonů uvažovat o koupi, nebo se raději poohlédnout jinde?

Apple Watch 7 (RECENZE) - To co jsme čekali? - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=1Jc8n70EBMM
80 %

Apple Watch 7: Nejlepší chytré hodinky? (Recenze)

Tato recenze nebyla nikým sponzorovaná. Obsah videa jsem nekonzultoval s výrobcem a názory jsou mé vlastní.

Apple Watch 7: Nejlepší chytré hodinky? (Recenze) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=ETocX8Mnsyg
80 %

RECENZE: Apple Watch 7 – Displej, rychlodobíjení a… Stojí za to?

Nějakou dobu jsem testoval Apple Watch 7 a teď jsem se konečně rozhodl hodit moje poznatky do článku. Ve smartwatchovských vodách se šeptá, že Apple Watch 7 vlastně nevyvolal až takovou revoluci. A je to pravda. Nicméně, všichni zapomínají, že Apple si udělal takový náskok, že mu pár centimetrové krůčky stačí na to, aby stále byl na míle před konkurencí.

RECENZE: Apple Watch 7 – Displej, rychlodobíjení a... Stojí za to? - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=RjiWy7k4mvU
98 %

Přišel čas na upgrade? Apple Watch Series 7!

Apple Watch se dočkaly neuvěřitelné sedmé generace – a stále přinášejí nová vylepšení! Vyšší odolnost, větší displej, rychlejší nabíjení… Všechny inovace vám představí Petr!

Přišel čas na upgrade? Apple Watch Series 7! (RECENZE # 1433) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=NjL92KeJlR8
80 %

Apple Watch Series 7 jsou boží a přesto si je nekoupím [4K]

Nejnovější generace Apple Watch vzbudila hodně rozporuplné reakce. Mnozí čekali zcela nový koncept a místo něj přišel lehký face lift. Stejný procesor, stejné senzory, prakticky stejný design a výdrž na baterii.

Dokáže větší displej, rychlejší nabíjení a vyšší odolnost být dostatečnou hodnotou, aby si majitel S6 koupil novinku? V mém případě ne a ve videu vám prozradím, od které verze AW se update vůbec vyplatí.

Apple Watch Series 7 jsou boží a přesto si je nekoupím [4K] (Alisczech vol. 509) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=q-jslGpBPSU
80 %

Apple Watch 7 (RECENZE) – To co jsme čekali?

Větší displej, rychlejší nabíjení a samozřejmě i vyšší výkon. To všechno mají být přednosti nových Apple Watch 7, které jsem mohl několik týdnů nosit na zápěstí. Měli by majitelé iPhonů uvažovat o koupi, nebo se raději poohlédnout jinde?

Apple Watch 7 (RECENZE) - To co jsme čekali? - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 22.07.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=1Jc8n70EBMM

Aktuálně nejlepší chytré hodinky

Hodnocení a recenze uživatelů

4
Rated 4 out of 5
4 z 5 hvězd (dle 1 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý100%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Můj názor a zkušenosti s Apple Watch 7

Rated 4 out of 5
22. 7. 2022

Hodinky jsou hodně holčičí. Nevyhovuje mi rozměr, na ruce jsou až příliš malé (v porovnání Garmin Tactic Delata). Co mě úplně drtí, tak je jednodenní výdrž baterie. Taky mi oproti Garminům nevyhovují komplikace – na vše se dá dívat až v aplikaci. Taky mi nevyhovuje, že tam není kontinuální měření tepu.

Michal