Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Elektronika » Chytré hodinky » Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra

Recenze a hodnocení: 91 %

Popis Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra první generace nabízí řadu pokročilých technických specifikací, které je činí jedním z nejvýkonnějších a nejodolnějších chytrých hodinek na trhu. Zde jsou klíčové technické parametry:

  1. Design a Konstrukce:
    • Materiál pouzdra: Titan
    • Odolnost: Voděodolné do 100 metrů, odolné proti prachu, odolné vůči extrémním teplotám a nárazům
    • Rozměry: 49 x 44 x 14,4 mm
    • Hmotnost: 61,3 g (bez řemínku)
  2. Displej:
    • Typ: Always-On Retina LTPO OLED
    • Velikost: 1,92 palce
    • Rozlišení: 502 x 410 pixelů
    • Jas: Až 2000 nitů
  3. Procesor a Paměť:
    • Čip: Apple S8
    • Paměť: 32 GB interní úložiště
  4. Baterie a Nabíjení:
    • Výdrž baterie: Až 36 hodin běžného používání, až 60 hodin s nastavením prodloužené výdrže
    • Typ nabíjení: Apple Watch magnetický rychlonabíjecí kabel USB-C
  5. Software:
    • Operační systém: watchOS 9
  6. Senzory a Funkce:
    • Zdravotní a fitness senzory: Srdeční tep, EKG, měření okysličení krve, teploměr pro měření teploty kůže, detekce pádu, detekce autonehody
    • GPS: Přesná dvoufrekvenční GPS
    • Další senzory: Výškoměr, kompas, gyroskop, akcelerometr
  7. Konektivita:
    • Wi-Fi 802.11b/g/n 2,4 GHz a 5 GHz
    • Bluetooth 5.0
    • LTE a UMTS (volitelně, v závislosti na modelu)
  8. Odolnost:
    • Vodotěsnost: WR100 a EN13319 pro potápění
    • Odolnost proti prachu a nárazům
  9. Zvuk a Mikrofon:
    • Vylepšený mikrofon pro lepší kvalitu hovorů
    • Voděodolný reproduktor

Apple Watch Ultra jsou navrženy s důrazem na odolnost a výkon, což je činí ideálními pro outdoorové aktivity a sportovní nadšence.

Nejlepší recenze na Apple Watch Ultra první generace.

Ilustrace obrázku Apple Watch Ultra.

Hlavní výhody

  • Odolnost a design: Apple Watch Ultra jsou navrženy pro extrémní podmínky, mají vylepšenou odolnost vůči vodě, prachu a nárazům.
  • Displej: Hodinky mají větší a jasnější displej, který je snadno čitelný i na přímém slunci.
  • Baterie: Dlouhá výdrž baterie, která vydrží i náročné používání.
  • Funkce pro outdoorové aktivity: Hodinky nabízejí pokročilé funkce pro turistiku, potápění a další outdoorové aktivity.
  • Zvýšená přesnost GPS: Vylepšená GPS pro přesnější sledování polohy.
  • Zvukové vlastnosti: Lepší reproduktor a mikrofon, které zlepšují kvalitu hovorů a interakci s Siri.
  • Tlačítko Action: Nové tlačítko Action pro rychlý přístup k funkcím a aplikacím.
  • Zdravotní a fitness funkce: Rozšířené zdravotní a fitness funkce, včetně monitorování srdečního tepu a kyslíku v krvi.
  • Kompatibilita s příslušenstvím: Hodinky jsou kompatibilní s širokou škálou pásků a příslušenství.
  • Software a ekosystém: Silný software a integrace s ekosystémem Apple.

Hlavní nevýhody

  • Velikost a hmotnost: Hodinky jsou poměrně velké a těžké, což nemusí být pohodlné pro každého, zejména pro lidi s menšími zápěstími.
  • Cena: Vysoká cena Apple Watch Ultra je méně dostupná pro širší okruh zákazníků.
  • Baterie: Ačkoliv je výdrž baterie delší ve srovnání s jinými modely Apple Watch, pro některé uživatele to stále nemusí být dostatečné, zejména pro ty, kteří intenzivně využívají GPS.
  • Nabíjení: Rychlost nabíjení není tak rychlá, jak by někteří očekávali, což může být nevýhodné pro uživatele, kteří potřebují hodinky rychle nabít.
  • Použitelnost: Velikost a hmotnost hodinek mohou ovlivnit jejich použitelnost při určitých aktivitách, jako je běh nebo jiné intenzivní cvičení.
  • Omezení softwaru: Existují určitá softwarová omezení, která nemusí plně využívat hardwarové schopnosti hodinek.
  • Nedostatek inovací: Někteří uživatelé mohou mít pocit, že hodinkám chybí významné inovace ve srovnání s předchozími modely nebo jinými chytrými hodinkami na trhu.
  • Příslušenství: Potřeba specifického příslušenství, které může přijít s dalšími náklady, může být pro některé uživatele nevýhodou.
  • Nepřesnosti GPS: V některých případech nemusí být přesnost GPS tak vysoká, jak se očekává, což by mohlo být významnou nevýhodou pro uživatele, kteří spoléhají na přesné sledování polohy.
  • Omezení pro plavání: Ačkoliv jsou hodinky voděodolné, existují určitá omezení, pokud jde o plavecké aktivity.

Apple Watch Ultra je nejnovější model řady Apple Watch. Je vybaven vyspělými funkcemi, jako jsou například pohybové aktivity, sledování srdečního tepu, sledování spánku a další. Hodinky mají moderní design s velkým OLED displejem, který se skládá ze tří částí. Jsou vybaveny pokročilými senzory a hardwarovými funkcemi, které umožňují přesnější a rychlejší měření. Hodinky mají také schopnost sbírat data z vašich aktivit a přenášet je do aplikací jako je Apple Health.

Apple Watch Ultra je vybaven speciálními funkcemi, jako je například možnost propojení s telefonem kvůli přístupu k notifikacím, a s mikrofonem a reproduktorem pro hands-free hovory. Hodinky jsou také vybaveny kompatibilními řemínky, které lze přizpůsobit vašim potřebám.

Apple Watch Ultra je skvělou volbou pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní hodinky s mnoha funkcemi. Je však třeba mít na paměti, že tyto hodinky jsou určeny především pro náročné uživatele s vyšším rozpočtem. Jsou to luxusní hodinky, které jsou určeny pro omezenou klientelu.

Níže je několik vybraných recenzních webů, které mohou poskytnout dobrý přehled.

  1. SMARTmania.czRecenze Apple Watch Ultra: pro každého, nebo pouze pro sportovce? Tato recenze se zaměřuje na to, zda jsou hodinky vhodné pro širokou veřejnost nebo jsou určeny především pro sportovce.
  2. Hodinky-365.czApple Watch Ultra recenze – Zvládly i 100km závod Zde se hodinky testují v extrémních podmínkách, jako je 100km závod, a recenze se zaměřuje na jejich výkon a odolnost.
  3. Letem světem ApplemRecenze Apple Watch Ultra pohledem běžného uživatele: Doslova extrémní návykovka Tato recenze poskytuje pohled běžného uživatele na hodinky a jejich funkce.
  4. ITmix.czNejlepší chytré hodinky Apple Watch: srovnávací test a recenze Tato recenze porovnává Apple Watch Ultra s jinými modely Apple Watch.
  5. Techies.czUživatelská recenze Apple Watch Ultra: neodolatelné Uživatelská recenze, která zdůrazňuje první dojem z hodinek, jejich robustní design a kvalitu materiálů.

Tyto recenze by vám měly poskytnout dobrý přehled o vlastnostech, výkonu a uživatelských zkušenostech s Apple Watch Ultra první generace.

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii chytré hodinky

Akční nabídka chytrých hodinek na Alza.cz

Odborné recenze

80 %

RECENZE Apple Watch Ultra, Snové hodinky s limitovanou klientelou

Recenze Apple Watch Ultra na webu mobilenet.cz poskytuje podrobný pohled na tyto chytré hodinky. Zde je stručné shrnutí:

Design a Konstrukce:

  • Apple Watch Ultra jsou nejdražší a nejlépe vybavené modely z řady Apple Watch.
  • Mají netradiční vzhled, sportovní funkce a vylepšenou výdrž.
  • Konstrukce zahrnuje titan a safírové sklo, ale design může působit trochu zvláštně a hrany jsou poměrně ostré.
  • Hodinky jsou odolné a vhodné pro sportovní aktivity, ale jejich design nemusí vyhovovat všem.

Displej:

  • 1,92″ OLED displej s maximální svítivostí 2 000 nitů.
  • Vysoká kvalita obrazu, ale hrana rámečku může být nepříjemná na dotek.

Systém a Výkon:

  • Pohání je 64bitový dvoujádrový procesor S8 s 32GB úložištěm.
  • Nabízí dvoufrekvenční GPS pro vyšší přesnost.
  • Operační systém watchOS 9 přináší novinky v měření sportovních aktivit a další funkce.

Výdrž a Nabíjení:

  • Výdrž baterie je lepší než u předchozích modelů, umožňuje až dva dny používání.
  • Nabíjení není nejrychlejší a hodinky jsou kompatibilní pouze s některými Qi podložkami.

Sportovní a Zdravotní Funkce:

  • Nabízí širokou škálu sportovních a zdravotních funkcí, včetně EKG a měření okysličení krve.
  • Mají vylepšené senzory a jsou schopné detekovat autonehody.

Celkové Hodnocení:

  • Apple Watch Ultra jsou zajímavě vybavené, ale jsou velmi specificky zaměřené a jejich vysoká cena nemusí odpovídat nabízeným funkcím ve srovnání s jinými modely, jako jsou Apple Watch 8 nebo konkurenční hodinky.

Konkurence:

  • Recenze také zmíní konkurenci, jako jsou Galaxy Watch5 Pro a Huawei Watch GT3 Pro, které nabízejí podobné funkce za nižší cenu.

Pro více informací si můžete přečíst celou recenzi na mobilenet.cz.

Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Ultra – Snové hodinky s limitovanou klientelou | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 09.12.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-watch-ultra-snove-hodinky-s-limitovanou-klientelou-46983 Generovat další

 

100 %

Recenze Apple Watch Ultra pohledem běžného uživatele: Doslova extrémní návykovka

Stránka je recenzí hodinek Apple Watch Ultra z pohledu běžného uživatele. Recenze popisuje hodinky jako extrémně návykové a zdůrazňuje jejich výjimečné vlastnosti a funkce. Recenzent vyzdvihuje robustní design, vynikající výdrž baterie a řadu funkcí, které jsou užitečné pro outdoorové aktivity a fitness. Kromě toho se zmiňuje o vysoké ceně hodinek, ale zdá se, že považuje hodinky za hodnotné kvůli jejich výkonu a funkcím. Celkově recenze naznačuje, že Apple Watch Ultra jsou ideální pro uživatele, kteří hledají odolné a výkonné chytré hodinky s řadou pokročilých funkcí.

Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Ultra pohledem běžného uživatele: Doslova extrémní návykovka – Letem světem Applem. Letem světem Applem - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 09.12.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2022/10/08/recenze-apple-watch-ultra-pohledem-bezneho-uzivatele-doslova-extremni-navykovka/
100 %

Recenze Apple Watch Ultra: pro každého, nebo pouze pro sportovce?

Stránka „Smartmania.cz“ obsahuje recenzi hodinek Apple Watch Ultra. Hlavní body recenze jsou:

  1. Design a konstrukce: Hodinky mají větší a robustnější design než standardní modely Apple Watch. Jsou odolné proti vodě a prachu, což je činí vhodnými pro extrémní podmínky.
  2. Displej: Displej je jasný a dobře čitelný i na přímém slunci. Má větší velikost, což usnadňuje ovládání a čtení informací.
  3. Výdrž baterie: Apple Watch Ultra má podstatně lepší výdrž baterie než ostatní modely, což je výhodné pro dlouhodobé aktivity jako jsou turistika nebo vícedenní expedice.
  4. Funkce pro sportovce: Hodinky nabízejí řadu funkcí pro sportovce, včetně pokročilého sledování aktivit, GPS a výškoměru. Jsou ideální pro extrémní sporty a outdoorové aktivity.
  5. Cena: Cena hodinek je vyšší, což může být pro některé uživatele limitující faktor.
  6. Závěr: Recenze konstatuje, že Apple Watch Ultra jsou ideální pro sportovce a milovníky outdoorových aktivit díky jejich odolnosti a specializovaným funkcím. Pro běžné uživatele mohou být příliš drahé a robustní.

Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Ultra: pro každého, nebo pouze pro sportovce?. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 09.12.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/recenze-apple-watch-ultra-pro-kazdeho-nebo-pouze-pro-sportovce/
80 %

Apple Watch Ultra recenze – Zvládly i 100km závod

Stránka „https://www.hodinky-365.cz/blog/apple-watch-ultra-recenze“ poskytuje podrobnou recenzi hodinek Apple Watch Ultra. Zde je stručné shrnutí obsahu:

  • Úvod: Článek začíná úvodem, ve kterém se zmíní, že Apple Watch Ultra jsou nejodolnější a nejvýkonnější hodinky od Apple.
  • Design a konstrukce: Recenze popisuje design hodinek, zdůrazňuje jejich robustnost a odolnost vůči extrémním podmínkám. Zmiňuje také vodotěsnost až do hloubky 100 metrů.
  • Displej: Displej je popsán jako velký a jasný, což zlepšuje čitelnost na slunci.
  • Baterie: Baterie má výdrž až 36 hodin, což je považováno za významné zlepšení.
  • Funkce: Hodinky nabízejí řadu funkcí včetně GPS, kompasu, výškoměru a aplikací pro outdoorové aktivity.
  • Cena: Článek zmiňuje, že cena hodinek je vyšší, ale je odůvodněna jejich vysokou kvalitou a funkcemi.

Co se týče hodnocení produktu, recenzent neudělil Apple Watch Ultra konkrétní známku na škále od 1 do 10. Recenze je však pozitivní a zdůrazňuje kvalitu a funkčnost hodinek.

Přečíst celou recenzi…

Apple Watch Ultra – Zvládly i 100km závod | Hodinky-365.cz. Hodinky, které si zamilujete | Hodinky-365.cz [online]. Dostupné z: https://www.hodinky-365.cz/blog/apple-watch-ultra-recenze
80 %

Recenze Apple Watch Ultra – Všestrannější chytré hodinky neexistují

Na začátku recenze jsem se ptal, zda budou nové vlastnosti produktu stačit na to, aby si technologický gigant ospravedlnil cenu 25 tisíc korun. Doufám, že jsem vás přesvědčil, že Apple Watch Ultra nejsou jen nástrojem pro polobohy, ale také skvěle slouží nám, obyčejným lidem, kteří se denně nepotápí a neběhají desítky kilometrů.

Dle mého názoru jde o extrémně komplexní produkt, který splňuje každý existující požadavek zákazníka a míří do jasného mainstreamu. Za své peníze dostanete prvotřídní zařízení, které přes týden využijete jako odolnější Apple Watch a o víkendu naopak jako nekompromisní bestii na zápěstí.

Takže ano – kombinace pokročilých funkcí, většího displeje společně s masivní baterií, robustnějšího designu a prémiových materiálů rozhodně funguje. Jsem upřímně zvědav, jak se k produktu postaví trh a zda uvidíme v následujících letech vylepšené verze. Protože ruku na srdce, existuje pár věcí, které Apple nezvládl vychytat. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Ultra – Všestrannější chytré hodinky neexistují [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/apple-watch-ultra-recenze/2
80 %

Apple Watch Ultra jsou hodinky pro sváteční dobrodruhy. Nabízí toho hodně, ale brzdí je výdrž baterie

Recenze na stránce MobilMania.cz poskytuje podrobný pohled na hodinky Apple Watch Ultra. Zde je stručné shrnutí:

  • Design a Konstrukce: Hodinky jsou větší a těžší než klasické Apple Watch, s titanovým tělem a keramickým dýnkem. Mají plochý čelní panel s ostrým rámečkem a displej chráněný safírovým sklíčkem.
  • Displej: Vyniká ostrým obrazem, živými barvami a výbornou čitelností na slunci díky jasu 2 000 nitů.
  • Funkce: Zahrnují hloubkoměr pro potápění, větší reproduktor, sirénu pro nouzové situace a tlačítko akce s oranžovou barvou pro snadnou identifikaci.
  • Pásky: Nové sportovní pásky jsou navrženy pro pevné držení, ale mohou být obtížné nasazovat a sundávat.
  • Odolnost a Výdrž: Hodinky jsou odolné proti vodě do 100 metrů a mají armádní certifikaci odolnosti. Výdrž baterie je až 36 hodin, což je dvojnásobek oproti standardním modelům.
  • Senzory a Funkce: Zahrnují měření tepu, EKG, saturaci kyslíku v krvi, měření teploty a automatické přivolání pomoci při autonehodě.
  • Systém a Aplikace: Nabízí tradiční funkce Apple Watch s přidanými aplikacemi pro potápěče a dobrodruhy a novým kompasem.

Celkově jsou Apple Watch Ultra hodnoceny jako specifické zařízení pro outdoor a náročné sporty, ale s omezenou výdrží baterie a vyšší cenou, což je činí vhodnými pro úzkou cílovou skupinu.

Na základě této recenze bych dal Apple Watch Ultra známku 8 z 10. Hodinky jsou vysoce vybavené a ideální pro outdoorové aktivity, ale jejich výdrž baterie a cena mohou být omezujícími faktory pro některé uživatele.

Přečíst celou recenzi…

Apple Watch Ultra jsou hodinky pro sváteční dobrodruhy. Nabízí toho hodně, ale brzdí je výdrž baterie – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 09.12.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/apple-watch-ultra-jsou-hodinky-pro-svatecni-dobrodruhy-nabizi-toho-hodne-ale-brzdi-je-vydrz-baterie/sc-3-a-1356197/default.aspx
96 %

Recenze Apple Watch Ultra 49 mm

Chcete odolnější Apple Watch? Tady je máte. Vydrží na baterii dvakrát tolik co běžný model, jsou z odolných materiálů, ale trochu méně oku lahodící a rozhodně si za ně nechá Apple zaplatit. Mají některé speciální funkce, ze kterých můžeme vyzdvihnout hlavně možnost potápění, která je asi nejzajímavější. Jinak ale umí hodinky v zásadě to samé, co libovolné jiné Apple Watch a v tom je možná právě kámen úrazu.
Je otázkou, zda má pro vás skutečně smysl si za tento model připlatit poměrně nemálo peněz. Většina lidí vlastnosti tohoto modelu totiž spíše reálně nevyužije, ale pokud si rádi občas trochu více zasportujete a výdrž klasických Apple Watch vás omezovala, mohou být „Ultry“ řešením. Stejně tak, pokud nutně potřebujete některou ze speciálních funkcí a novinek. Pro majitele Android telefonů je na závěr ještě potřeba samozřejmě připomenout, že hodinky pracuji pouze s iPhonem a přímo jej vyžadují pro své uvedení co chodu. Přečíst celou recenzi…

▷ Recenze Apple Watch Ultra 49 mm - Všeuměl.cz. Všeuměl.cz - recenze, testy a srovnání produktů [online]. Dostupné z: https://www.vseumel.cz/recenze-apple-watch-ultra-49-mm/
89 %

Recenze Apple Watch Ultra: konečně hodinky pro skutečné sportovce?

S uvedením Apple Watch Ultra se téměř okamžitě začalo diskutovat nad tím, zda jsou skutečně tak ultra, jak Apple tvrdí. Názor na tuto otázku jsem vyjádřil v přiložené videorecenzi. Ve zkratce však Apple Watch Ultra považuji za produkt, který dokáže uspokojit většinu profíku, ovšem cílovou skupinu bude podle mě spíše tvořit jiná sorta lidí.

Nejlepší službu podle všem, kterým tradiční verze Apple Watch z nějakého důvodu nestačí. Může to být právě delší výdrž, která se hodí například při celodenních výletech, nebo když vyrazíte přes víkend na hudební festival a nechcete s sebou tahat nabíječku. Titanovou konstrukci se safírovým sklíčkem pak oceníte při každém ťuknutí hodinkami o futra, která už nejedny Apple Watch poslaly do křemíkového nebe. Výhod je zde celá řada a ve finále tak záleží pouze na tom, zda si jejich význam dokážete obhájit sami před sebou. Přečíst celou recenzi…

Recenze Apple Watch Ultra: konečně hodinky pro opravdové sportovce? | Český Mac. 💻 Český Mac | Novinky, Apple, recenze, návody, iOS, macOS, watchOS, [online]. Copyright © Copyright 2022, Všechna práva vyhrazena [cit. 06.10.2022]. Dostupné z: https://www.ceskymac.cz/recenze-apple-watch-ultra-konecne-hodinky-pro-skutecne-sportovce-video/
88 %

Recenze: chytré hodinky Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra se hodí především pro příznivce dobrodružství a outdoorových aktivit. Pokud rádi vyrážíte do přírody nebo se oddáváte potápění, budou se vám pravděpodobně zamlouvat. Vzhledem ke svým rozměrům se více hodí pro muže, na ženském zápěstí působí opravdu velmi masivně.

Chytré hodinky dokáží také rozpoznat případnou nehodu a přivolat vám pomoc. V krizových situacích vám pomůže také Siréna, která je slyšet až na vzdálenost 180 metrů. Hodinky dále měří tepovou frekvenci, okysličení krve, EKG a monitorují spánek. Využijete je také při měření výkonu při fyzických aktivitách a díky zabudovanému teploměru dokáží odhadnout datum ženské ovulace nebo začátku menstruace.

Z nevýhod lze zmínit snad jen vyšší cenu, která je odůvodněna špičkovými funkcemi a použitím prémiových materiálů. Také je třeba počítat s tím, že tyto hodinky spárujete pouze s iPhonem.

Apple Watch Ultra jsou špičkové chytré hodinky navržené pro milovníky outdoorových aktivit. Skvěle snesou extrémní teploty, zapamatují si vaši trasu, dovedou vás do výchozího bodu a můžete se s nimi také potápět až do hloubky 40 metrů. Kromě toho dokáží detekovat nehodu a automaticky vám přivolat pomoc. Hodinky jsou vybaveny teploměrem, který měří vaši tělesnou teplotu v průběhu spánku. Ženám na základě toho odhadnou datum předpokládané ovulace i začátku menstruačního cyklu.

Kromě toho hodinky zaujmou bytelným zpracováním, které kombinuje titan a safírové sklíčko. Vybrat si můžete ze tří základních řemínků. Vzhledem k velikosti hodinky cílí především na muže, na dámském zápěstí totiž vypadají opravdu masivně. Přečtěte si, jak se zařízení osvědčilo v našem testu. Přečíst celou recenzi…

Recenze: chytré hodinky Apple Watch Ultra Dostupné z: https://www.itmix.cz/recenze/chytre-hodinky/apple-watch-ultra/
80 %

Apple Watch Ultra – oranžový orloj

Apple Watch Ultra jsou jednoznačně ty nejlepší chytré hodinky, které Apple kdy vyrobil. Mají všechno, na co si můžete vzpomenout a konečně vlastně poprvé od první generace přináší nový design. Ten rozhodně zaujme a je jen škoda, že tu máme jen jednu barevnou verzi.

Nejsou to ale hodinky pro každého. Už jen kvůli své velikosti, jsou totiž obří, je to skoro takový orloj na vaši ruku. A řekl bych, že mnoho lidí je ani nepotřebuje. Mnoho jejich speciálních funkcí, jako je potápění nebo wayfinding na túrách, opravdu nepotřebuje každý. Tito lidé se pak můžou poohlédnout po levnějších Apple Watch. Tam je ale škoda, že Series 8 nebo SE 2022 jsou už tak trochu okoukané hodinky a navíc mají jen jednodenní výdrž baterie. To tady Apple Watch Ultra zvládnou na baterku fungovat 2-3 dny, což už je celkem přijatelné aneb na Apple asi dobré.

Přesto vše za mě se nové Apple Watch Ultra povedly. Přináší svěží vítr do kategorie chytrých hodinek od Applu. Může to být také zajímavá alternativa pro uživatele Garmin či podobných chytrých hodinek. Apple Watch sice tak dlouho nevydrží, ale zase bych řekl, že jsou o něco chytřejší. Přečíst celou recenzi…

Apple Watch Ultra - oranžový orloj [recenze] - Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz - vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2022/11/apple-watch-ultra-oranzovy-orloj-recenze/
100 %

Apple Watch Ultra: trefa do černého?

A jsem zpátky. Přemýšlím, jestli mi to Filip zjednodušil nebo ne. Trochu ano.
Diskuse na téma, jestli jsou Apple Watch Ultra konkurence pro hodinky Garmin, Suunto, Coros a další tu budou do nekonečna a nemá smysl se do nich pouštět. Bude to plus minus stejné jako kdysi iOS versus Android. Tedy bez výsledku. Každý si bude hájit to svoje.

Zopakuji jen to, co už jsem psal. Garmin a další by se měli mít na pozoru a já doufám, že fakt, že Apple strčil nohu do jejich segmentu, je donutí k vyšší míře inovací v následujících letech. To samé platí pro Apple. Profitovat pak z toho budeme hlavně my, uživatelé.

Největší problém vidím v tom, jak Apple svoje nové hodinky prezentuje. Když si skočíte k nim na web, ta interaktivní prezentace tam je prostě skvěle udělaná a jeden by hned nabyl dojmu, že Apple Watch Ultra jsou opravdu hodinky pro ultra sportovce, maratonce, triatlonisty, potápěče a další.

Jenže realita je bohužel jiná. Prezentace tentokrát slibuje více, než co je produkt schopen doručit. Ať na to koukám, jak na to koukám, nejen svým pohledem, ale z pohledu zkušeností i dalších lidí jako je Filip a jiní, Apple Watch Ultra jsou (zatím) hodinky spíš pro „wannabe“ sportovce a hobíky, jako jsem třeba já. A ne, opravdu nejde o výdrž. Spíš jde o to, jakým způsobem hodinky měří a pak prezentují data. Filip to popsal trefně. Musíte si doinstalovat aplikace třetích stran, abyste se dostali na úroveň Garminu. A já v tomhle bodě budu proti vývojářům třetích stran příkrý. Zkoušel jsem aplikace, které Filip popisuje, protože jsem se snažil dostat Apple Watch Ultra na úroveň toho, na co jsem zvyklý z Garminu. A světe div, bez výčitek svědomí řeknu, že to prostě nechcete a celkově UI a uživatelský zážitek a hlavně praktičnost je u Garminu o parník dále. U Apple Watch se totiž dostanete do stavu, kdy každá ta zmiňovaná aplikace vypadá jinak, některé jsou vyloženě hrozné, a to prostě u Apple zažít nechcete, protože na to nejste zvyklí.

Nebudu chodit kolem horké kaše a ještě po špičkách. Tak to prostě je. Apple Watch Ultra nejsou a dokud Apple neposune způsob, jakým prezentuje naměřená data, tak ještě hodně dlouho nebudou, konkurencí pro Garmin. A opakuji, nejde o výdrž na jedno nabití. To se totiž dá obejít.

Jsou tedy Apple Watch Ultra pro sportovce? Určitě. Pokud oni budou ochotni jít do určitých kompromisů, které popisuje Filip, tak pak ano. A pro koho dál?

Pro lidi, jako jsem já, kteří chtějí prostě lepší a větší Apple Watch. To totiž tahle novinka splňuje perfektně. Stojí to za pětadvacet tisíc? To už je na každém, ať si to zváží sám. Kdo dál?

Pro určitou skupinu lidí to bude jen další status symbol, tak jako ještě nedávno byl iPhone. Tak to prostě je. Neříkám, že je to špatně nebo dobře. Je to opět na každém.

Tak či tak, a je dost možné, že se pletu, Apple Watch Ultra budou hit. Jestli mám pravdu, si povíme v lednu, až Apple zveřejní výsledky za vánoční kvartál 2022. Ale já si myslím, že tentokrát se moc nepletu. Tyhle hodinky se totiž povedly. Přečíst celou recenzi…

Apple Watch Ultra: trefa do černého? - iPure.cz. iPure.cz - Prémiový Apple e-magazín, který vychází každý týden. Žádné reklamy, žádné spekulace, jen čistý obsah pro všechny Apple fandy. Recenze, komentáře a praktické návody, jak začlenit Apple zařízení do každodenního života. [online]. Dostupné z: https://ipure.cz/archiv/recenze/apple-watch-ultra-trefa-do-cerneho/

Odborné video recenze

100 %

Apple Watch Ultra testujeme už několik dní. Víme tak, jaká je výdrž hodinek, jaké jsou nové funkce a pro koho jsou určené!

🔥⌚Apple Watch Ultra - recenze, unboxing a hodnocení - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 07.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=FFl-w-TZiS8
100 %

Apple Watch ULTRA. Na Pražáka. Po prvním týdnu - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 07.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=HTPGIIN_jFM

Další zdroje recení Apple Watch Ultra

  1. Recenze Apple Watch Ultra – Snové hodinky s limitovanou klientelou | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 30.11.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-watch-ultra-snove-hodinky-s-limitovanou-klientelou-46983
  2. Recenze Apple Watch Ultra pohledem běžného uživatele: Doslova extrémní návykovka – Letem světem Applem. Letem světem Applem – Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 03.12.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2022/10/08/recenze-apple-watch-ultra-pohledem-bezneho-uzivatele-doslova-extremni-navykovka/
  3. Recenze Apple Watch Ultra – Snové hodinky s limitovanou klientelou | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 03.12.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-apple-watch-ultra-snove-hodinky-s-limitovanou-klientelou-46983
  4. Apple Watch Ultra – Zvládly i 100km závod | Hodinky-365.cz. Hodinky, které si zamilujete | Hodinky-365.cz [online]. Dostupné z: https://www.hodinky-365.cz/blog/apple-watch-ultra-recenze
  5. Recenze Apple Watch Ultra: konečně hodinky pro opravdové sportovce? | Český Mac. 💻 Český Mac | Novinky, Apple, recenze, návody, iOS, macOS, watchOS, [online]. Copyright © Copyright 2022, Všechna práva vyhrazena [cit. 03.12.2022]. Dostupné z: https://www.ceskymac.cz/recenze-apple-watch-ultra-konecne-hodinky-pro-skutecne-sportovce-video/
  6. Apple Watch Ultra – oranžový orloj [recenze] – Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz – vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2022/11/apple-watch-ultra-oranzovy-orloj-recenze/
  7. Apple Watch Ultra jsou hodinky pro sváteční dobrodruhy. Nabízí toho hodně, ale brzdí je výdrž baterie – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 03.12.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/apple-watch-ultra-jsou-hodinky-pro-svatecni-dobrodruhy-nabizi-toho-hodne-ale-brzdi-je-vydrz-baterie/sc-3-a-1356197/default.aspx
  8. Apple Watch Ultra: trefa do černého? – iPure.cz. iPure.cz – Prémiový Apple e-magazín, který vychází každý týden. Žádné reklamy, žádné spekulace, jen čistý obsah pro všechny Apple fandy. Recenze, komentáře a praktické návody, jak začlenit Apple zařízení do každodenního života. [online]. Dostupné z: https://ipure.cz/archiv/recenze/apple-watch-ultra-trefa-do-cerneho/
  9. Recenze Apple Watch Ultra – Jde Apple opravdu správným směrem? | Stream. Internetová televize, filmy, seriály a videa online zdarma | Stream [online]. Copyright © 1996 [cit. 03.12.2022]. Dostupné z: https://www.stream.cz/mobilenet-telefony-a-tablety/recenze-apple-watch-ultra-jde-apple-opravdu-spravnym-smerem-64482581
  10. 14 Recenzí Apple Watch Ultra 49 mm – Zbozi.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/apple-watch-ultra-49-mm/vsechny-recenze/
  11. Apple Watch Ultra nemají konkurenci. Za pozornost stojí ale i další novinky – Novinky. [online]. Copyright © 2003 [cit. 03.12.2022]. Dostupné z: https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-hardware-apple-watch-ultra-nemaji-konkurenci-za-pozornost-stoji-ale-i-dalsi-novinky-40408247

Aktuálně nejlepší chytré hodinky

Akční nabídka chytrých hodinek na Alza.cz

Hodnocení a recenze uživatelů

5,0
Hodnoceno 5,0 z 5
5,0 z 5 hvězd (dle 1 hodnocení)
Excelentní100%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Apple Watch Ultra jsou dobré, zatím spokojenost

Hodnoceno 5,0 z 5
5. 12. 2022

Apple Watch Ultra je skvělým nástrojem pro ještě lepší zdraví a fitness. Má spoustu užitečných funkcí a je velmi výkonný. Má velmi dobrou výdrž baterie a může být použit pro sledování srdečního tepu, sledování srdečního rytmu a sledování pohybu. Má také skvělou aplikaci pro zdraví, která může sledovat vaše cíle, ukazovat vám statistiky a poskytovat rady. Je také vybaven kompatibilními aplikacemi, které vám umožní snadno sdílet a sdílet data se svými přáteli a rodinou. Apple Watch Ultra je skvělý nástroj pro ty, kteří se chtějí zlepšit ve svém zdraví a fitness.

Michal