Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Honor 50

Recenze a hodnocení: 86 %

Popis Honor 50

Jako první vás zaujme jedinečný design a zářivý vzhled telefonu. Veliký OLED displej plný barev dokáže nahradit filmové plátno při sledování videí a díky adaptivní obnovovací frekvenci budou i akční hry perfektně plynulé. Inteligentní procesor má výrazně lepší výkon než předchozí generace. Telefon podporuje rychlé 5G připojení, NFC i rychlonabíjení. Zadní fotoaparát umí fotit širokoúhlé snímky, makro snímky i portréty s bokeh efektem, zatímco přední kamera si poradí se selfie snímky většího počtu lidí stejně dobře jako s focením za šera. Při natáčení videí můžete nahrávat na dvě čočky současně, a tak získáte záběr hned ze dvou úhlů naráz.

Hlavní výhody

  • atraktivní design
  • skvělý displej se 120Hz obnovovací frekvencí a Always-on
  • dostatek výkonu i pro hraní náročných her
  • podpora Google Play a 5G sítí
  • skvělá výdrž na baterii s podporou 66W nabíjení
  • povedené snímky za dobrých světelných podmínek
  • svižný chod systému (s GMS)
  • kvalitní hlavní kamerka
  • dlouhá výdrž a extrémně rychlé nabíjení
  • výkonný procesor, který se nezahřívá
  • pohotová čtečka otisku prstů
  • pohodlně se drží

Hlavní nevýhody

  • horší výsledky fotoaparátu v šeru a v noci
  • minimální posun nadstavby Magic UI
  • chybějí stereo reproduktory
  • absence 3,5mm audio konektoru a zvýšené odolnosti
  • přílišná podobnost s Huawei Nova 9
  • slabý ultraširokoúhlý objektiv
  • chybí stereo ozvučení
  • nemá slot pro paměťovou kartu
  • oficiálně bez zvýšené odolnosti
  • vysoká cena
  • softwarové problémy
  • chybí voděodolnost
  • nekvalitní vibrace/haptika
  • chybí bezdrátové nabíjení

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony

Odborné recenze

90 %

Recenze a hodnocení Honor 50

Registrovaný uživatel: Dobrý mobilní telefon cena/výkon. Předtím Honor 20 Pro, 256 GB, spokojenost.

Antonín: Dobrý telefon s vynikající výbavou

Jan: Nejde spárovat s hodinkami HONOR Magic Watch 2. A to mě velmi mrzí. Poradil by mě někdo. Možná že nějaký fígl existuje. Děkuji. Honza.

Martin: V ceně pod 10 tisic velmi dobrý telefon s nadstandardní pamětí a rychlostí procesoru.

Přečíst celou recenzi…

Recenze a hodnoceníHonor 50 [online]. Copyright © [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/honor-50/vsechny-recenze/

 

84 %

Recenze Honor 50: vydařený comeback s podporou Googlu

Honor 50 má ambice navrátit čínskému výrobci dřívější slávu, o kterou, nikoli vlastní vinou, na našem trhu přišel. Honor zvládl dobře nakombinovat hardwarové parametry, aby na papíře vypadaly maximálně atraktivně a dokázaly držet krok s vývojem ve střední třídě, který je neúprosný. V některých oblastech nicméně Honor 50 i přes skvělé parametry příliš neexceluje.

Hlavní předností Honoru 50 je povedený design, skvělý displej se 120Hz obnovovací frekvencí, dostatek výkonu i pro hraní her, návrat Google Play i podpory 5G, skvělá výdrž na baterii a podpora rychlého 66W nabíjení či skvělé snímky za dobrých světelných podmínek. Nevýhodou jsou horší výsledky fotoaparátu v šeru a v noci, minimální posun nadstavby Magic UI, chybějící stereo reproduktory, 3,5mm audio konektor či zvýšená odolnost proti vodě a prachu. Pro někoho může být minusem také přílišná podobnost s konkurentem Huawei Nova 9.

Honor má se svou znovuzrozenou prvotinou potřebné parametry na to, aby na saturovaném trhu střední třídy mohl zaujmout důstojné postavení, které mu umožní další expanzi na našem trhu. Otázkou však zůstává, jestli je povědomí o značce v Česku ještě natolik živé, aby byl z Honoru 50 prodejní úspěch. Za předobjednávkovou cenu 11 490 Kč (6 GB RAM/128 GB), respektive 13 490 Kč (8 GB RAM/256 GB) má Honor 50 rozhodně šanci zaujmout i v konkurenci OnePlus Nord 2, Xiaomi 11T či Realme GT Master Edition. Jen pozor, po skončení předobjednávek se cena základního modelu zvýší na 12 990 Kč a vybavenější paměťové verze na 14 990 Kč. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50: vydařený comeback s podporou Googlu. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/recenze-honor-50-vydareny-comeback-s-podporou-googlu/
100 %

recenze Honor 50 Na vlně 5G a Google služeb

Honor 50 je solidně vybaveným smartphonem střední třídy, jehož hlavní výhody spočívají v rychlém nabíjení, povedeném designu a 120Hz OLED displeji. Po stránce výkonu také nezklame a spokojen jsem byl i s kvalitou fotek z hlavního fotoaparátu. Pokud však hledáte smartphone se zvýšenou odolností, podporou paměťových karet nebo snad bezdrátového nabíjení, budete se muset poohlédnout jinde. Podpora Google služeb (potažmo 5G sítí) je každopádně příjemným bonusem pro všechny příznivce smartphonů Honor, kteří otáleli s nákupem kvůli americkým sankcím. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50 – Na vlně 5G a Google služeb | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-honor-50-na-vlne-5g-a-google-sluzeb-44919
65 %

Recenze Honor 50: Těžký návrat ztraceného syna Google zpět, ale hit to není

To vše vzbuzuje otázku, jak je to možné? Proč najednou software blbne, zejména Google aplikace mají ty potíže s frekvencí displeje a jeho odezvou a proč vypadají fotky tak podprůměrně? Je možné, že Huawei si musel z legálních důvodů nechal nějaké softwarové vychytávky. To by vysvětlovalo třeba ten foťák. Je možné, že Honor a Huawei byli tak dlouhou bez Googlu, že modernizované podoby jeho služeb a aplikací nemají ještě zcela optimalizované. Kdo ví. V každém případě není tohle ZATÍM ani zdaleka zážitek z používání telefonu jako u konkurence, ani jako u Novy 9 a není ani jako u starších Honorů. ZATÍM.

Honor 50 je ve výsledku díky Google službám samozřejmě mnohem snadněji doporučitelný telefon než Nova 9 od Huawei. Budete ho prostě normálně používat, jak jste zvyklí. To ale ještě neznamená, že je to nutně daleko lepší koupě. Líbí se mi, že ti samý recenzenti, kteří hanili Huawei Nova 9 a říkali, jak je drahá a s kompromisy, a tím nemyslím jen Google služby, ale také hardware, nyní nazývají Honor 50 jako super telefon. Jak je to možná, když je Honor stejný mobil? Vlastně výbavou lehce horší.

Stejně jako Nova 9 je také Honor 50 dražší, než by měl být. Startovní sleva je fajn, byť i s ní to není hitparáda, ale až to bude zpět na 13 tisících korunách za základní verzi s 6 GB RAM, tak to bude mít mobil těžké. Musí dostat nějakou aktualizaci, které zlepší chod Google aplikací a tu divnou odezvu, má jeden reproduktor, horší vibrace, žádná voděodolnost, Snapdragon 778G a podprůměrné foťáky. A kdo ví, jak to teď bude s podporou a aktualizacemi nových Honorů v Evropě do budoucna. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50: Těžký návrat ztraceného syna - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-honor-50-tezky-navrat-ztraceneho-syna/a-5493/
80 %

Recenze Honor 50 – Přepere rivala, ale koho ještě?

Honor je tedy zpátky, teď už oficiálně. Zároveň můžeme potvrdit, že jejich nový vstupní smartphone Honor 50 se povedl! Není perfektní, přál bych si větší důraz na fotoaparát (ne jen na primární snímač) a také na bezdrátové nabíjení nebo lepší reproduktor.

To nejsou tak nereálné cíle a Honor by díky nim možná způsobil kýžený “wow” efekt. Ten u mě novinka Honor 50 jaksi nezpůsobila. Je to určitě dobrý stroj pro “návrat” na český trh, Google služby jsou příjemnou třešničkou na dortu. Mnohem větší zájem ale může vzbudit právě dvojička Xiaomi 11 Lite 5G NE & Motorola Edge 20. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50 – Přepere rivala, ale koho ještě? [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/honor-50-recenze
96 %

Honor 50 5G

Ověřený zákazník: Super

Ověřený zákazník: Skvělý poměr cena/výkon.

Registrovaný uživatel: Nemám co vytknout

Registrovaný uživatel: S telefonem jsem opravdu spokojená. Za super cenu mě velmi překvapil. Rychle se nabíjí, je výkonný, neseká se, nepřehřívá se. Má velkou kapacitu, takže se do něj vejde hodně fotek, které dělá přenádherné!!! A videa to samé. jsem nadšená.

Přečíst celou recenzi…

Honor 50 5G 8GB/256GB od 12 490 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/honor-50-5g-8gb-256gb/#recenze/
80 %

Recenze mobilu Honor 50. Google na palubě, Huawei přes palubu

Měl by zlevnit. Honor 50 je zdařilý smartphone vyšší třídy, který se soustředí zejména na to, aby dobře vypadal, a to jak po designové stránce, tak i po stránce zobrazení na displeji, který je jednoduše vynikající. Bez výhrad je také výkon a pokud zvolíte vyšší paměťovou verzi, nejspíš nenarazíte ani na strop v podobě vnitřního úložiště, které se nedá rozšířit paměťovou kartou.

Zásadní výhodou proti několika málo modelům Honor uvedeným na trh v minulých dvou letech je plná podpora služeb a aplikací Googlu. Líbí se nám i rychlé nabíjení, i když jen pouze kabelovou formou. Zamrzí chybějící voděodolnost. Za největší slabinu považujeme ne zrovna libozvučně hrající hlasitý mono reproduktor, ale pokud hudbu posloucháte výhradně do sluchátek, nemusí vás to příliš trápit. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50. Google na palubě, Huawei přes palubu – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/recenze-mobilu-honor-50-google-na-palube-huawei-pres-palubu/sc-3-a-1353332/default.aspx#part=1
80 %

Honor 50 – kroužky nejsou vše

Při psaní zhodnocení se můžu podívat na moje hodnocení Huawei nova 9 a jen ho trochu poupravit. Honor 50 je ve srovnání s tímto modelem jednoznačně lepší volba – dostanete normální podporu Google služeb a 5G. Nicméně ve srovnání s konkurencí to má dnes recenzovaná novinka těžké. Potěší solidní hlavní fotoaparát, snímače v druhém kroužku na zádech jsou ale už zklamání. Zamrzí absence zvýšené odolnosti nebo pouze jeden reproduktor.

Naopak Honor 50 zaujme hezkým designem, krásným 120Hz AMOLED displejem, velmi rychlým nabíjením se solidní výdrží baterie a potěší také rychlá čtečka otisků prstů. To ale není nic neobvyklého v této cenové kategorii. A jak jsem už zmínil, konkurence je letos obzvlášť silná. Můžete si totiž třeba koupil voděodolný Samsung Galaxy A52(s) se stereo reproduktory navíc, Motorolu Edge 20 s teleobjektivem navíc nebo třeba Xiaomi 11T či realme GT 5G se Snapdragon 888.

Ve finále tak bude záležet především na vašich preferencích, kterou značku máte raději. Honor 50 je solidní telefon. Nezklame vás, ani zásadně nepřekvapí, jedině pokud přecházíte třeba ze starého Honoru 20. V předobjednávkách nyní cena za Honor 50 začíná na 11,5 tisíc korun. Přečíst celou recenzi…

Honor 50 - kroužky nejsou vše [recenze] - Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz - vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2021/11/honor-50-krouzky-nejsou-vse-recenze/
80 %

Recenze Honor 50: Vypadá jako Huawei, ale s Googlem a 5G

Honor 50 přichází do České republiky jako důstojné pokračování zavedené značky, kterou díky dřívějšímu spojení s Huawei zasáhly americké restrikce a byla nucena nějaký čas stáhnout se do ústraní.

Telefon se u nás začne prodávat 15. listopadu a k dispozici bude ve verzi 6 GB/128 GB za 11 490 Kč nebo 8 GB/256GB za 13 490 Kč. A právě doporučené ceny jsou hlavní faktor, který může spoustu potencionálních zákazníků odradit od koupě. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50: Vypadá jako Huawei, ale s Googlem a 5G - Cnews.cz. Cnews.cz – Píšeme o technologiích a internetu [online]. Copyright © 1997 [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://www.cnews.cz/recenze-honor-50/
92 %

Recenze Honor 50

Sára: Jsem spokojená a určitě doporučuji. Splňuje všechno a velká výhoda je to rychlé nabíjení.

Andrea: Rychlé 66W nabíjení Pěkný velký displej

Zákazník: Z tohoto telefonu mám rozporuplné pocity. Není obecně špatný, ale video je katastrofa. Max. 1080p při 30fps, ale hlavně bez stabilizace. Není tam ani elektronická. To měly i levnější telefony několik let zpátky. Přitom fotografie jsou slušné. Taky má zbytečně slabý procesor. Není to žádná katastrofa, ale proti konkurenci neobstojí.

Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50 [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/honor-50-lite-modra-6794958.htm
80 %

Recenze Honor 50 5G: Google aplikace jsou zpět

Jsme u konce celé recenze, jak tedy jednoduše a v kostce shrnout celkové dojmy a poznatky? Stručně řečeno, Honor 50 5G má rozhodně co nabídnout i náročnějším uživatelům. Podává velmi kvalitní výkon při solidní výdrži baterie. Co se týče designu a OLED displeje, nic si nezadá ani s dražšími luxusními modely, Honor 50 je skutečně krasavec. Horší už je to trochu s fotoaparátem, spokojeni budete určitě s hlavním snímačem a rovněž 4K videem, ostatní objektivy bohužel u tohoto modelu trochu pokulhávají. Celkově je telefon hbitý, rychlost reakcí i nabíjení mě přímo nadchla. Pokud tedy hledáte spolehlivého parťáka na každý den, Honor 50 vás jistě nezklame. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50 5G: Google aplikace jsou zpět | DATART. DATART - Opravdový elektrospecialista | DATART [online]. Copyright © 2022 HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://www.datart.cz/novinky/recenze/honor-50-5g
80 %

Honor 50 – zelená je dobrá, s Googlem ještě lepší [recenze]

Po dvou týdnech používání vládne sposkojenost, telefon je designově povedený, líbí se mi zkosený displej a slušná výdrž, pak je návykové 66W rychlonabíjení. U fotek je tu spíše zklamání, čekal jsem méně problémů s kvalitou tzv. na první cvaknut Přečíst celou recenzi…

Honor 50 – zelená je dobrá, s Googlem ještě lepší [recenze] – Mobinfo.cz. Mobinfo.cz – mobily • aplikace • operátoři [online]. Dostupné z: https://www.mobinfo.cz/honor-50-zelena-je-dobra-s-googlem-jeste-lepsi-recenze/
100 %

Recenze Honor 50: Nová naděje pro samostatnou technologickou společnost

Honor 50 je stylovým a zároveň výkonným smartphonem s nadprůměrným displejem a uživatelsky více než přijatelným fotoaparátem. Přestože celkový dojem telefonu může působit na první pohled trochu lacině, rozhodně není sám o sobě laciným zařízením.

Díky modernímu technologickému zpracování se jedná o každodenního parťáka na dlouhou dobu a rozhodně se nejedná o telefon na jeden rok.

Z tohoto důvodu to bude možná trochu šok pro někoho, kdo přemýšlí po delší době o pořízení nového telefonu.

Celková velikost zařízení, absence 3,5 jacku a nemožnost vložení SD karty by mohla být pro někoho překážkou, na druhou stranu se v dnešní době jedná o poměrně běžný fenomén, který se objevuje i u dalších značek. Tento

přístup je naopak důkazem toho, že Honor se již nemá v plánu dívat zpět do minulosti, ale vzhlíží kupředu k budoucnosti.

Od této firmy se máme ještě na co těšit a Honor 50 je skvělým odrazovým můstkem pro vstup do světa uživatelsky přijatelných smartphonů a zároveň také do světa nejmodernějších technologií. Přečíst celou recenzi…

Recenze Honor 50: Nová naděje pro samostatnou technologickou společnost - Deník.cz. Deník.cz - informace, které jsou vám nejblíž [online]. Copyright © [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://www.denik.cz/technologie/recenze-honor-50-nova-nadeje-pro-samostatnou-technologickou-spolecnost-20211126.html
100 %

HONOR 50 RECENZE: Velký návrat z embarga s Googlem

HONOR 50 představuje vše, na co mnozí příznivci značky a také Huawei poslední dva roky čekali. A že jich není málo. Nejedná se o čistokrevný top model, ale sympatickou vyšší střední třídu, která má něco, o čem jsme před květnem 2019 vlastně ani nepřemýsleli a co nám přislo tak nějak samozřejmé – Google služby.

Telefon sám o sobě je velice zajímavou volbou ve vyšší střední třídě. Ve výbavě má skvělý a rychlý OLED displej se 120 Hz, parádní 66W nabíjení a odladěný operační systém Android 11. Mezi klady musím zařadit i výrazný vzhled, mobil je fakt krásný, a hlavní 108Mpx fotoaparát, který ještě určitě vylepší aktualizace. Přečíst celou recenzi…

HONOR 50 RECENZE: Velký návrat z embarga s Googlem. FoneTech - Technologie máme v krvi! [online]. Copyright © 2021 Fonetech.cz [cit. 18.11.2022]. Dostupné z: https://www.fonetech.cz/honor-50-recenze-velky-navrat-z-embarga-s-googlem/

Odborné video recenze

80 %

Honor 50: Těžký návrat ztraceného syna | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 24.11.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=7fcIqH7tuzI
100 %

Honor 50 (RECENZE) - Na vlně 5G a Google služeb - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 24.11.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=Xhlj7D72GHM
80 %

Po dvoch rokoch tu máme späť obľúbenú čínsku značku aj s Google službami. Vyniká displejom a rýchlym nabíjaním, stráca na hlasnej reprodukcii zvuku, širokouhlých fotkách, zázname videa či odolnosti voči vode. Vyzerá veľmi dobre a tiež sa vďaka zahnutému displeju dobre ovláda gestami, teda ťahmi prsta zo strany.

Honor 50 (recenzia) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 24.11.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=HStCBZW8U7g

Aktuálně nejlepší mobilní telefony

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.