Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Huawei FreeBuds 4i

Recenze a hodnocení: 94 %

Huawei-FreeBuds-4i

Popis Huawei FreeBuds 4i

bezdrátová sluchátka • výdrž až 10 hod. • 10mm měniče • Bluetooth 5.2 • integrovaný mikrofon • technologie ANC pro odstranění okolních ruchů

Hlavní výhody

  • Aktivní potlačení okolního hluku
  • Senzory vyndání a zandání do uší
  • Vydrží až 10 hodin
  • Dobře drží v uších

Hlavní nevýhody

  • Lesklé a kluzké pouzdro
  • Chybí bezdrátové nabíjení
  • Aplikace není pro iOS

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii bezdrátová sluchátka

Odborné recenze

91 %

Huawei FreeBuds 4i

91 % průměr z 39 hodnocení

Ověřený zákazník: Sluchátka jsou absolutně skvělá volba, zvuk i basy jsou paráda (nejsem audiofil), funkce jako aktivni potlačení okolního ruchu nebo naopak možnost nechat si pouštět zvuky okolí jsou super! Detekce vytažení sluchátek z ucha funguje sice tak na půl ale to není úplně problém. Drží v uchu úplně skvěle a i po hodinách mě uši nebolí, to je poprvé co jsem u sluchátek zažil. Appka se dá v pohodě najít, jde v ní nastavit 2 druhy gest pro ovládání a sledovat nabití jak sluchátek tak pouzdra. Sluchátka jsem vybíral aktivně v téhle cenovce delší dobu a nelituju volby, cena/výkon je tady absolutně jinde než u modelů jiných značek ve stejné kategorii.

Luboš: Kvůli sankcím vůči Huawei není jejich aplikace dostupná na AppStore. Režimy potlačení hluku nebo naopak zvýraznění okolí se příliš neliší od vypnutí těchto funkcí.

Ověřený zákazník: Sluchátka mi perfektně sedí, zvuk se pro mě vynikající. Jedna malá nevýhoda, sluchátka se obtížně vyndávají z krabičky.

Ověřený zákazník: Malé, ale velice slušně fungující bezdrátová sluchátka s jednoduchým ovládáním.

Přečíst celou recenzi…

Huawei FreeBuds 4i od 1 315 Kč - Heureka.cz. Sluchátka – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://sluchatka.heureka.cz/huawei-freebuds-4i/?gclid=CjwKCAjwqJSaBhBUEiwAg5W9pxwWl6RMaiCCan27bJ7CRIVR5eUOdZWuy3mHJhn9GlbtJVeF2S0QjRoC4kAQAvD_BwE#recenze/?page=2&anchorPage=0

 

94 %

Uživatelské recenze – Sluchátka Huawei FreeBuds 4i

Produkt získal hodnocení 4.7 z 5 na základě 87 recenzí.

Ondřej: Nejlepší sluchátka s potlačením okolního ruchu za dobrou cenu

Zuzana: Zvuk krásný, potlačení okolního šumu také funguje. Bála jsem se, aby mi špunty z uší nevypadávaly, ale pokud je nemáte na sobě hodiny, tak drží, jak mají. I když na běh se s nimi moc necítím. Pro domácí použití a cestu tramvají jsou ale ideál.

Radek: Zatím obrovská spokojenost. Skvěle hrají, ideální koupě a pro jízdu na koloběžce dokonalé.

Samuel: Velice příjemná sluchátka, jak zvuk tak nošení je na vysoký urovni.

Přečíst celou recenzi…

Sluchátka Huawei FreeBuds 4i (55034190) bílá | DATART. DATART - Opravdový elektrospecialista | DATART [online]. Copyright © 2022 HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.datart.cz/sluchatka-huawei-freebuds-4i-bila-55034190.html?gclid=CjwKCAjwqJSaBhBUEiwAg5W9pyI5L6pAoK6pTGRdydP1___TGMEfTRUBuT4LYqJMl4Zj3y0qb-M6wBoCrQAQAvD_BwE#hodnoceni-uzivatelu
98 %

HUAWEI FreeBuds 4i

4.9 / 5.0

Honza: Super sluchátka, dlouhá výdrž baterie, vynikající reprodukce a dobře drží v uších i při sportu.

Petr: Hrají moc dobře, vypadají skvěle, ANC je slabší, ale úplně to dorovnávají 3 velikosti přídavných špuntů, líbí se mi program awarness pro zesílení okolních zvuků v případě potřeby, bluetooth má dlouhý dosah.

Anonymní: Lepší než FreeBuds 3i, které mám taky. Za ty peníze jsem opravdu překvapený co dokážía kolik funkcí mají. Zvuk srovnatelný se sluchátky v ceně kolem 5000kč například Freebuds pro, které má žena.

Anonymní: Skvělá komunikace a rychlé dodání. Vlastním Freebuds 3i která se mi osvědčila jak ve volném čase tak i v práci, kdy je pro mě zvuk hudby důležitý. Hudbu poslouchám i během cestování a potřebovala jsem další pár sluchátek a Freebuds 4i Red Edition se mi velice zalíbil, zvuk jako u předchozích úžasný a oceňuji i fuknci Awareness.

Přečíst celou recenzi…

Review. [online]. Copyright ©2022 Huawei Device Co., Ltd. Všechna práva vyhrazena. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://consumer.huawei.com/cz/shop/review/?productPath=/cz/headphones/freebuds4i&pid=19421278983659
95 %

Recenze Huawei FreeBuds 4i: Nejlepší sluchátka své třídy

To všechno jsou ale zase spíše drobnosti nebo velice subjektivní záležitosti. Faktem zůstává, že FreeBuds 4i stojí 1 999 korun a jsou v bílé i černé barvě. Vím, že pro někoho to může být už moc, ale v říši bezdrátových špuntů to vážně není moc. Tím spíše, když mají sluchátka na svou cenovku super zvuk, povedené aktivní potlačení hluku, mini krabičku, solidní výdrž a prvotřídní konektivitu. Nebo ty senzory nošení.

FreeBuds jsou jednou tak drahé jako Honor Choice, ale víte co? Jsou taky jednou tak dobré. Vážně se to vyplatí. Pokud nevyžadujete bezdrátové nabíjení nebo AptX kodek a ty trable s aplikací AI Life vám zas tak moc nevadí, tak budete nad míru spokojení. Já byl. Vlastně se mi nechtělo stejně jako po recenci FreeBuds Pro nebo Galaxy Buds Pro dávat sluchátka pryč. Jsou vážně super. Přečíst celou recenzi…

Recenze Huawei FreeBuds 4i: Nejlepší sluchátka své třídy - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-huawei-freebuds-4i-nejlepsi-sluchatka-sve-tridy/a-4173/
80 %

Huawei FreeBuds 4i

Povedený základ

Proč ne… Sluchátka jsou cenově dostupná, dobře vypadají, jsou dostupná v různých barevných variantách, skvěle hrají, mají ANC a výdrž je velmi dobrá. Je jasné, že ústupky zde jsou a těžko říct, jak to bude s výdrží po roce používání. Sluchátka logicky nejsou vybavena tím nejlepším, co aktuálně výrobce nabízí, a proto počítáme s tím, že za rok, rok a půl bude nutné přemýšlet o výměně, tedy pokud je budete využívat často.

Nákup rádi doporučíme všem, kteří očekávají slušný poslech za rozumnou cenu. Pokud patříte mezi náročnější posluchače, doporučujeme nedávno testovaná sluchátka Sennheiser. Přečíst celou recenzi…

Recenze Huawei FreeBuds 4i – Povedený základ | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-huawei-freebuds-4i-povedeny-zaklad-43491
83 %

Recenze Huawei FreeBuds 4i: sluchátka za dva tisíce překvapí ANC i dotykovým ovládáním

Pokud hledáte univerzální bezdrátová sluchátka a zároveň nechcete příliš utrácet, Huawei Freebuds 4i jsou určitě zajímavou variantou. Nabídnou ANC, které v dané kategorii zdaleka není samozřejmostí. Výdrž na baterii je sice v reálném použití nižší, než uvádí výrobce, i tak ale není vůbec špatná.

Potěší také dotykové ovládání a odolnost vůči vodě. Mně osobně sluchátka velmi dobře sedla do ucha a skálopevně držela i při aktivnějším sportovním použití. Zároveň se s nimi výborně telefonuje a hudební přenos je pro běžný poslech zcela dostačující.

Jestliže nemáte problém se zřejmou designovou inspirací u konkurence a po sluchátkách nevyžadujete výdrž na baterii v řádech několika desítek hodin, do Freebuds 4i bych s klidným svědomím šel. Pokud je navíc bude možné koupit v nějaké zajímavé akci, stanou se skvělou volbou mezi dostupnými true-wireless špunty. Tenhle model se Huawei skutečně povedl. Přečíst celou recenzi…

Recenze Huawei FreeBuds 4i: sluchátka za dva tisíce překvapí ANC i dotykovým ovládáním. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/recenze-huawei-freebuds-4i-sluchatka-za-dva-tisice-prekvapi-anc-i-dotykovym-ovladanim/#zaverecne_hodnoceni
100 %

Huawei Freebuds 4i: Nejlepší sluchátka s ANC pod 2 tisíce! [recenze]

Rázem je tak mojí milou povinností nové Freebuds 4i za nějakých 17 až 18 stovek bez problému doporučit. Prakticky si představte oblíbená Honor Choice, přidejte jim skvělé zvládnutý Noise Canceling, mimochodem, stále je tu ochrana IP54 pro použití při běhání a máte Freebuds 4i. Kdybych měl přece jen něco vytknout, je to instalace doprovodné aplikace, kdy Freebuds 4i jsou moc nová sluchátka a verze aplikace dostupná na Google Play je ještě nepodporuje.

Stačí ovšem nascanovat QR kód, který vás navede na stažení poslední verze přímo od Huawei a problém je vyřešen. Samozřejmě na Androidu, u Applu si budete muset ještě na aktualizaci počkat, ale předpokládám, že tam stejně všichni používáte Airpody a jakýkoli jiný výrobce vás asi úplně tak netrápí.Na Applu budou fungovat samozřejmě také, ovšem bez komfortu nastavování v aplikaci, ale zase díky daleko lépe zvládnutému AAC kodeku je můžete u Applu použít i na hry, takže takový něco za něco. Jo a poslední věc na závěr pro ty z vás, kteří jako já usínají se sluchátky v uších. Zapadnou skvěle, tím pádem můžete spát úplně v klidu na boku. Přečíst celou recenzi…

Recenze Huawei FreeBuds 4i [online]. https://www.huramobil.cz/recenze-huawei-freebuds-4i--nejlepsi-sluchatka-s-anc-pod-2-tisice!/blog-871/
100 %

Recenze Huawei FreeBuds 4i – Sluchátka nejen pro nenáročné

Huawei přivádí na trh další sluchátka, která útočí zejména cenou. A já s nimi – plný zkušeností z několikatýdenního testování – nemám sebemenší problém. Pravda, po zvukové stránce si s nimi ne-úplně rozumím, ale za nevysoký peníz 1 799 Kč nabídnou aktivní potlačení hluku, solidní výdrž, rychlé nabíjení a na veřejnosti vám ostudu neudělají. K iPhonu ale vzhledem k dostupnosti aplikace AI Life od Huawei volte raději jinou značku. Přečíst celou recenzi…

Huawei FreeBuds 4i [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/huawei-freebuds-4i-recenze
90 %

Recenze Huawei FreeBuds 4i

hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 128 uživatelů

Josef: Velká spokojenost – s ohledem na cenu velmi kvalitní sluchátka a vše funguje přesně dle popisu jak na Android, tak i na iOS. Aktualizace hodnocení – aplikace HUAWEI AI Life je již dostupná jak z Google Play, tak App Store. Konečně se domluvili, což je super.

Roman: V poměru cena výkon jsou luxusní, ale je pravda , ze můžu srovnávat pouze s HyperX Cloud II… které jsou drátové a velké

Matouš: Výborná sluchátka, opravdu se huawei povedla! Za tu cenu doporučuju!

Milan: Sluchátka hrají na svou cenovou nabídku poměrně slušně. Ano…basy tu nejsou hlavní zvukovou doménou. A celkově je zvuk takový o stupeň níže. Ale na běžné nošení to jsou velice dobrá sluchátka.

Přečíst celou recenzi…

Huawei FreeBuds 4i recenze [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/huawei-freebuds-4i-carbon-black-6386583.htm
100 %

Otestováno: Huawei FreeBuds 4i mile potěšila svými basy i tlumením hluku

Pokud vám jde o design, tak v tomto případě jde o naprosto všední sluchátka, se kterými moc nevyniknete. Po stránce kvality zvuku jsou ale velmi dobře nastavená a vyhovovat budou hlavně posluchačům moderní hudby plné basů. Aktivnímu potlačení hluku a zesílení okolí není co extra vytknout a tyto funkce se vyrovnají i o hodně dražím konkurentům. Trochu zamrzí zbytečné komplikace u instalace aplikace a překážky u ovládání. Pokud jste ale ochotní to přehlédnout, případně to vůbec nevyužijete, můžete nad tím mávnout rukou. Cena sluchátek je příjemná a vlastně trochu nižší než u předchozích FreeBuds 3i, za což může nejvíc asi rozdíl ve výdrži. Přečíst celou recenzi…

Otestováno: Huawei FreeBuds 4i mile potěšila svými basy i tlumením hluku. Homepage | Svět Androida [online]. Copyright © 2010 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.svetandroida.cz/huawei-freebuds-4i-recenze/
89 %

Recenze a hodnocení Huawei FreeBuds 4i

Jane: Dobrý zvuk, velmi jednoduše se připojují, nebývá problém s připojením k telefonu hezký design, dobrá výdrž baterie

Registrovaný uživatel: Dobre drzi v usich,vyber nasad na sluchatka,syn je spokojeny.

Registrovaný uživatel: Hrají krásně, sedí hezky v uších a ANC funguje velmi slušně. V této cenové kategorii dobrá koupě.

Jan: Syn je velmi spokojen. Dobrý poměr ceny a výkon. Líbivá sluchátka, která slušně hrají ( není to zadky HiFi zazitek).

Přečíst celou recenzi…

65 Recenzí Huawei FreeBuds 4i - Zboží.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/huawei-freebuds-4i/vsechny-recenze/

Odborné video recenze

100 %

Huawei FreeBuds 4i: Nejlepší sluchátka své třídy | Recenze

Asi jste z posledních videí pochopili, že mi přišel z Huawei pořádný balíček produktů na testování. Telefony už zkrátka nefrčí jako dřív, díky Ameriko. Před pár dny jsem tu měl první monitor Huawei vůbec, testuji poprvé také MateBook (k němu se dostaneme někdy jindy), a dnes tu mám FreeBuds 4i. Ty nejlepší levná bezdrátová sluchátka, jaká jsem za hodně dlouhou dobu použil.

Huawei FreeBuds 4i: Nejlepší sluchátka své třídy | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=rv-WRDU0uqE
100 %

Huawei Freebuds 4i: Nejlepší sluchátka s ANC pod 2 tisíce! – [recenze]

Huawei Freebuds 4i jsou odlehčenou verzí klasických Freebuds Pro, které byly vloni jedny z nejlepších sluchátek s aktivním potlačením okolního hluku.

Huawei Freebuds 4i: Nejlepší sluchátka s ANC pod 2 tisíce! - [recenze] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=5YvRO6wC4bc

Aktuálně nejlepší bezdrátová sluchátka

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.