Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Invia

Recenze a hodnocení: 68 %

Popis Invia

Invia je již mnoho let největší a nejrozšířenější cestovní agenturou v České republice. Přeprodává zájezdy od více než 300 cestovních kanceláří, což je nejvíce ze všech srovnávaných cestovních agentur v červnu 2022. Vyniká i v počtu poboček, kterých je v České republice aktuálně 72 a nacházejí se nejen ve velkých, ale i malých městech.

Mimo koupi zájezdu si přes Invii můžete zarezervovat také pouze hotel nebo i letenky. U každého hotelu najdete poměrně velké množství recenzí i s fotografiemi od předchozích návštěvníků. Kromě popisu hotelu se dozvíte, jaké bývá v době plánované dovolené počasí a najdete mapu vybrané oblasti. Nejen v tomto ohledu je na tom Invia nadstandardně.

Hlavní výhody

  • Největší nabídka zájezdů
  • Přes 160 poboček
  • Nadstandardní služby
  • Přehledný web
  • Rozumné ceny
  • Rychlé jednání
  • Výborná komunikace
  • Velké množství cestovních kanceláří
  • Spousta kamenných poboček po celé ČR

Hlavní nevýhody

  • Pouze zprostředkovává zájezdy
  • Tlak na rychlost rozhodnutí
  • V posledních letech zkrácená pracovní doba podpory

Odborné recenze

95 %

Invia.cz recenze & zkušenosti – Největší cestovní agentura v ČR

Naše zkušenosti se zájezdy od cestovní agentury Invia jsou dobré. Cestovní agentura nabízí největší nabídku zájezdů na českém trhu, širokou síť kamenných poboček, nadstandardní služby (pronájem aut, prodej letenek, cestovní pojištění, vyřízení víz) a přehledný web. Přečíst celou recenzi…

▷ Invia.cz recenze & zkušenosti - Největší cestovní agentura v ČR (2021). Nezávislý rádce: Nezávislé recenze a testy nejlepších produktů a služeb [online]. Copyright © Nezavislyradce.cz [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.nezavislyradce.cz/cestovani/invia-recenze-zkusenosti-cestovni-agentura/

 

100 %

Invia.cz – recenze a hodnocení

Daniela: Se službami Invia.cz jsem byla spokojena. Rychlost jednání, tzn. odpověď na poptávku i v případě dalších dotazů a požadavků.

Radka: Všem doporučuji, určitě si příště vyberu nějakou další dovolenou A pokud si zájezd zakoupíte přes stránku www.refundo.cz tak vám nějaké procento z nákupu vrátí zpět

Lenka: S dovolenou jsme byli spokojeni, vše dle dispozic odpovídalo. Při výběru dovolené zase Invii budeme určitě kontaktovat.

Lucia: Invia zprostředkovávala zájezd cestovní kanceláře Redok. Vše perfektní.

Přečíst celou recenzi…

Invia.cz | recenze, hodnocení a zkušenosti | Refundo.cz. Nechte si zaplatit za své nákupy na internetu. Cashback portál | Refundo.cz [online]. Copyright © Copyright 2012 [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.refundo.cz/invia-cz/recenze/
95 %

Invia Recenze

Invia je aktuálně největším srovnávačem zájezdů na českém trhu. Ve své nabídce má více než 300 cestovek a na trhu působí od roku 2002. Jedná se o zprostředkovatele, proto nabízí více než 7,7 milionů zájezdů.  Ze stejného důvodu není možné brát zájezdy od Invie jako záruku kvality, protože ve finále záleží na konkrétní cestovce, jak kvalitní služby poskytne. Invie má pokročilé vyhledávání zájezdů, kde můžete filtrovat na základě svých priorit. Uživatelé mohou vkládat recenze hotelů. Kromě zájezdů si můžete u Invie zařídit pronájem auta či koupit letenky. Oceňujeme, že když si zakoupíte zájezd a pořádající cestovní kancelář do té doby zkrachuje, pak Invia garantuje 100% vrácení peněz v rámci programu Faktor 100. Přečíst celou recenzi…

Invia - srovnávač zájezdů | RECENZE a zkušenosti Říjen 2022 - 5nej.cz. Recenze, testy, zkušenosti a hodnocení produktů a služeb | 5nej.cz [online]. Dostupné z: https://www.5nej.cz/invia-recenze/
89 %

Recenze cestovní agentury Invia.cz

Invia.cz patří mezi nejlepší cestovní agentury letošního roku. Nabízí velké množství cestovních kanceláří, spoustu nádherných destinací, tisíce hotelů a slušnou cenovou nabídku. Vše si jednoduše vyberete na přehledné stránce, která poskytuje řadu podrobných možností. Přečíst celou recenzi…

Recenze Invia.cz – Nejlepší cestovní agentura 2022. Testado.cz - recenze a výběry nejlepších produktů [online]. Copyright © 2016 [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.testado.cz/recenze-invia/
0 %

CK Invia: Recenze & hodnocení od klientů

Eva: Nejhorší zkušenost !!! Nedoporučuji a tímto varuji!!! Náš 5 denní výlet, k moři bude peklo. Zájezd jsme si samy vybraly, po kontaktu Invia se o nás staraly 2 ,,sales asistent,, Jakmile šlo o platbu a potvrzení jejich podmínek, tak to byly obě na mailu a telefonu. Teď když si chceme vybrat naši bezplatnou možnost „změna termínu“ jsou obě nedostupné. Jejich zástup/kolegové se s případem nejdřív musí seznámit a ověřit u dalších kolegů… již to trvá 4 dny !!! Je nám s kamarádkou do breku, protože změnu potřebujeme kuli potvrzení datumu operace ročního syna! Litujeme, že jsme naletěli a před službami Invia společnosti všechny odrazujeme.

Lenka: Prosím nebrat. Zrušili nám na poslední chvíli zájezd, problém s vrácením peněz. Nikdy více, nikomu nedoporučuji, vyberte si jinou CK.

Andy: Cele zle je jedno ci SK alebo CZ obe Vas len namotaju aby ste cim skor zaplatili zalohu to Vam budu pisat volat Xkrat denne ale ked pozadujete storno po zaplateni s relevantneho dovodu ruky prec od Vas , ste pre nich len odpoad a spina na ktorej si namastili vrecka.

Tomáš: Lidičky vyhněte se obloukem společnosti Invia. Jen se prizivuji na lidech, co se boji jezdit “ po vlastní ose“. My si koupili od nich zajezd pro 2 lidi za 54tis. s příslibem jakehokoliv supportu na ostrove Corfu a po příletu jsme zjistili, že tam žádný delegát není a nebude. Komunikace s cestovkou 0. A kdyz jsem zjistil kolik by stály letenky + hotel na bookingu, tak mi vyšla cena 38tis. Tzn. vzaly si marzi 14tis., ale nikdo z kanceláře po tel. hovorech mi nedokazal vysvetlit za co a to jsem mluvil i s centralou. Jsou to vazne zlodeji, podobnych pripadu je více.

Přečíst celou recenzi…

Invia: Recenze, zkušenosti & hodnocení CK Invia od klientů. PlanetaCestovani.cz • Odborník na levné zájezdy & dovolenou [online]. Copyright © PlanetaCestovani.cz [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.planetacestovani.cz/recenze-ck/invia/
23 %

Invia – cestovní agentura

Michal: Od invie jsem zakoupil jiz cca 10 zajezdu , a vse v poradku ale rad bych upozornil na operatora INVIE Daniela BUGYIKA . Velice nespolehlivy clovek ktery vam slibi ze se ozve , neozve tak ho pozadate znova a opet se neozve . Zajezd ktery poptavate vam slibi ze bude hledat a vykasle se na to a opet se neozve a jen se vymlouva. A vam zbytecne utika cas i terminy zajezdu…

Marie: Není to cest. kancelář. Přeprodávají pouze zájezdy jiných a ve finále vás nechají bezprizorně v cizině, kde se nedomluvíte ani v angličtině a odmítají s vámi cokoli řešit, ode všeho dávají ruce pryč. Rada? NIKDY INVII ! !

František: Naprostá arogance. Zaplatil jsem zájezd. Koronavir, chápu. Nemůžu jet, tak vrácení peněz – 20% storno a pojištění. Chápu beru. Po měsíci píšu. Peníze nevracíme. Dáme Vám poukaz na storno. Přicházíte o oněch 20%. Říkám fajn ať to máme za sebou. Dalších 40 dní nic. Dovolat se nedá. Komunikace přes formulář, na který nikdo nereaguje. Osobně v kanceláři Invie řeknou, že oni jsou jiná Invia a nelze s tím nic dělat. Po třech měsících nemám ani peníze ani poukaz ani nic. NEDOPORUČUJI

Šárka: Dobrý den, jsem zcela zaskočena přístupem Vaší CK k současné situaci. Měli jsme odlétat 6.7.20 na Kos. Situace je, jaká je. Všichni to víme. Požádala jsem přes váš formulář o storno zájezdu v termínu do počtu dní před odletem, abych měla storno poplatky 10%. Kontaktoval mne váš zaměstnanec, že nejste pořádající CK, ať si to vyřídím sama za poplatky oné CK. Což jsem učinila. A nyní mne již podruhé (automatem) upomínáte o úhradu a vyhrožujete penále. To nemůžete myslet vážně. Raková. Komunikujte!

Přečíst celou recenzi…

Mapy.cz. Mapy.cz [online]. Dostupné z: https://mapy.cz/zakladni?source=firm&id=13086595&recenze=1&x=14.4254017&y=50.0789856&z=17
93 %

Recenze cestovní agentury Invia.cz

Invia je jednou z nejoblíbenějších a, díky vysokému počtu přeprodávaných zájezdů od celkem 342 cestovních kanceláří, také největší ze srovnávaných cestovních agentur. Ke každému zájezdu najdete velký počet recenzí a fotek od předchozích zákazníků, díky kterým si lépe uděláte obrázek o dané dovolené. Pokud bude potřeba, můžete se obrátit na zaměstnance pomocí chatovacího okénka, telefonicky, emailem, nebo navštívit jednu ze 72 poboček, které jsou ve velkých i menších městech. Nově je možné kromě zájezdu zakoupit zvlášť jen ubytování nebo letenky. K této agentuře se ale objevují i nějaké uživatelské výtky a počítejte s pracovní dobou pouze do 8. hodiny večer. O hodinu delší pracovní dobu podpory nabízí eTravel.cz. Přečíst celou recenzi…

Recenze a porovnání cestovní agentury Invia.cz | Arecenze.cz. Nezávislé recenze a srovnávací testy nejlepších produktů | Arecenze [online]. Copyright © Procontent s.r.o. [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.arecenze.cz/cestovni-agentury/invia/
20 %

Invia

Alexandr: Tato CA, je past na důvěřivé a slušné lidi. Prosím všechny, aby si na ně dali pozor. Jsou to ZLODĚJI!!!

Ladislav: Dobrý den, úvodem bych služby agentuře Invia nazval jedná velká neschopná a nespolehlivá agentura .Objednal jsem si dovolenou v Chorvatsku a bylo mi řečeno , že všechno je zjištěno a ověřeno mohu klidně zaplatit.A tak jsem zaplatil .Dva dny před odjezdem jsem volal na cestovkou která zájezd organizovala a tam mi řekli ,že všechny zájezdy jsou už 14 dní vyprodané.Proto jsem se rozhodl varovat všechny ,aby si raději našli , cestovka která dovolenou pořádá a sami si to domluvili u konkrétní cestovky a nespoléhali na služby Invia!!!!

Daniel: !!!Katastrofa, nechají vás zájezd rezervovat a zaplatit a poté vám web sdělí, že rezervace není možná. Normální podvodníci! Nikam se jim nedá dovolat, automat vám řekne, že vám zavolají, ale samozřejmě nikdo se neozve. Předávám policii jako podvod. Dejte si dobrý pozor, než jim něco zaplatíte, je lepší obrátit se přímo na pořádající cestovku.

Radek: Invii už nikdy víc. Objednali jsme si u invii dovolenou na Bali a oni nás bez našeho vědomí předali k jiné cestovce,která krachovala.Na hotelu jsme neměli slíbeného delegáta a co víc,ani žadná kniha ani informace o odletu.zoufalé..

Přečíst celou recenzi…

Invia | RecenzeCestovek.cz. Recenze největších cestovek v ČR | RecenzeCestovek.cz [online]. Copyright © 2018 [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.recenzecestovek.cz/recenze/Invia

Odborné video recenze

95 %

Invia je aktuálně největším srovnávačem zájezdů na českém trhu. Ve své nabídce má více než 340 cestovek a na trhu působí od roku 2002 – v roce 2020 ji měsíčně navštěvuje okolo 3 milionů návštěvníků. Berte na vědomí, že jde pouze o zprostředkovatele zájezdů, nikoli o cestovní kancelář. Díky tomu máte však na výběr z více než 7,7 milionů zájezdů. Z toho důvodu není možné brát zájezdy od Invie jako záruku kvality, protože ve finále záleží na konkrétní cestovce – při výběru zájezdu si tedy pečlivě prostudujte i reference dané cestovní kanceláře.

Invia Recenze - Bezkonkurenční počet zájezdů a poboček po ČR - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 13.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=Dwagmr0YAxk

Hodnocení a recenze uživatelů

1,0
Hodnoceno 1,0 z 5
1,0 z 5 hvězd (dle 3 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad100%

Otrasná cestovka

Hodnoceno 1,0 z 5
22. 10. 2023

TÁTO cestovka nikdy viac 3 dni pred odletom mi umrel tatko cestovka nebola ochotná vymeniť ani osobu na letisku s tym nebol problém neboli schopný vymeniť ani termin zájazdu neprofesionálny a otrasný prístup na call centre každý rozpráva nieco ine zavádzajú a klamu!!!!!!

Miroslav kovacik

k reklamaci dovolené nám napsali, že se to prostě stane a že si to máme vyřídit sami

Hodnoceno 1,0 z 5
29. 8. 2023

Vrátili jsme se z dovolené na Maledivách, letecká společnost nám zrušila letenku 1,5 hodiny před odletem, dozvěděli jsme se to na odbavovací přepážce, nedostali jsme v noci hotel se slovy, že si máme zajistit přenocování sami a že nám to možná letecká společnot zaplatí, ale prd, odmítli zaplatit i faktury za taxi i jídlo – nakonec jsme spali u kamarádky… Na letišti nás pak odbavili jen do Dubaje, málem jsme z Dubaje neodletěli a nakonec nám nepřišly kufry. A když jsme podali žádost o kompenzace a o proplacení peněz za taxi, jídlo, za zmařený den a za nedodání kufrů, tak nás Invia poslala do prdele (pardon) se slovy, že se to stane. My zaplatili za zájezd 140 tisíc a dočkáme se tohoto? To fakt nenechám usnout…

Jitka

Nula dát nejde

Hodnoceno 1,0 z 5
22. 7. 2023

Škoda že jsem si tyto recenze nenašel dříve…. ušetřil bych si tolik nadávek na adresu těch milých lidí……. vyplňujete kolonky, kolečko se točí, stále ověřuje dostupnosti, nakonec sláva, klaplo to….. druhý den čekám na podrobnosti…. stále nic, tak zkouším volat…… a víte co? Zájezd není, byl jiné cestovky a když si ho nezarezervovali pro nás, protože toho asi mají moc tak nic….. zajímalo by mne, kdy by nám to dali vědět? Při čekání na letišti? Prý se ozve někdo a nabídne alternativu…. Dal jsem svolení, ať můj telefonát, který si pro zkvalitnění nahrávají, klidně zveřejní pro reklamní účely…. stál za to….. Honza A alternativu nechť sobě vedení této organizace aplikuje rektálně. Dám své peníze konkurenci, která snad je využije k tomu, aby tyto neschopy smetla. Napsal bych jim to rád i mezi tu jejich sebechválu, ale bohužel to nejde, smějí si tam psát asi pouze sami……. vlastně Logické.

Jan Brůha