Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Mobil Pohotovost

Recenze a hodnocení: 74 %

Popis Mobil Pohotovost

Mobil pohotovost jsou kamenné obchody i e-shop prodávající mobilní telefony, tablety i příslušenství. Zboží nabízí jak nové, tak zánovní nebo použité. Dále nabízejí výkup zánovních nebo použitých zařízení.

Hlavní výhody

  • Rychlé dodání
  • Široký sortiment

Hlavní nevýhody

  • Komunikace
  • Neochota
  • Problém při reklamaci

Odborné recenze

74 %

Mobil Pohotovost

Pavel: Veliká spokojenost s nákupem. Zakoupený použitý telefon třídy A-funguje, jak má 👍😁. Sice nám v obchodě zapomněli dát datový kabel, ale po reklamaci vše vyřešili a jako omluvu poslali i nabíječku.

Julie: Chodím sem často a vždy mi vyšli vstříc. Bohužel v poslední době jsem prodejnu navštívila 2x po sobě, potřebovala jsem poradit ohledně výkupu, to si člověk najde na netu super, ale potřebuje si také osobně ověřit. Již po druhé jsem se dostala k naprosto arogantní prodavačce, která byla totálně úsečná, bez zájmu a nějaké vstřícnosti k člověku. Takže jak výkup funguje na MP nevím, protože podle toho co je na stránkách to vlastně vůbec nesedí. No nicméně díky této „příjemné“ paní sem dlouho nepůjdu!

Eva: 0/5 a nejhorsi zkusenost s eshopem asi za 10 let. Zakoupen mobil, ktery oproti parametrum a recenzim mizerne foti. Na prodejne nejsou schopni ani ukazat jiny kus, abychom posoudili, jestli je to vlastnost tohoto typu telefonu nebo vada daneho kusu. Vracime tedy do 14 dnu, ne jako reklamaci. Obchod si strhne 10 % za udajne „poskrabani folie“, nalepene na mobilu vyrobcem (= obal) a jeste me drza obsluha presvedcuje, ze na to maji ze zakona pravo. Samozrejme nemaji, takze predavam na COI a doporucuji zde nenakupovat ani v nejvyssi nouzi. Takovy blabol jsem pri vraceni telefonu jeste neslysela, a uz jsem jich par koupila. PS: samozrejme to zkouseli i s vybalenym prislusenstvim a „obchodnimi podminkami“, takze lez jim veru neni cizi. Vyhnete se obloukem.

Libor: Velký obchod s mobilními telefony,tablety a podobné. Nabízí nejnovější modely,nové,použité nebo zánovní.
Velký výběr různých světových značek telefonů od velmi kvalitních- Apple, Samsung až po ty nejlevnější- Aligator apod.
Oceňuji ochotu personálu a komunikaci se zákazníkem.
Pomohou při problému,pomohou nalepit tvrzené sklo.
Oceňuji i výkup a slevu při koupi nových telefonů.
Určitě stojí za to sem zajít,dobrá prodejna na Masarykově ulici.

Přečíst celou recenzi…

Google [online]. [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://www.google.com/search?q=mobil+pohotovost+recenze&client=safari&channel=iphone_bm&biw=1669&bih=799&ei=VwF_ZLrPC5aV9u8PzJ23qA8&ved=0ahUKEwj61tKRr67_AhWWiv0HHczODfUQ4dUDCA4&uact=5&oq=mobil+pohotovost+recenze&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIFCAAQgAQyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB46CggAEEcQ1gQQsAM6CggAEIoFELADEEM6CwgAEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoLCC4QigUQsQMQgwE6BwgAEIoFEEM6EQguEIMBEMcBELEDENEDEIAEOggIABCABBCxAzoNCAAQigUQsQMQgwEQQzoLCC4QrwEQxwEQgAQ6BwgAEIAEEAo6DQguEIAEEMcBEK8BEAo6CwguEIAEEMcBEK8BSgQIQRgAULYPWJ8-YKU_aAJwAXgAgAG-AYgByROSAQUxNC4xMJgBAKABAcABAcgBCg&sclient=gws-wiz-serp#lrd=0x47129450d1fbb0d7:0xab8b5a3ae162486c,1,,,,

 

96 %

Recenze Mobil Pohotovost

Ověřený zákazník: rychlé doručení, cena

Jirka: Spolehlivý obchod, rychlé dodání, široký sortiment, akce, možnost výkupu, profesionální personál

Eva: Černovlasá paní na pobočce v Plzni-Olympie poměrně nepříjemná, zàkazník má pocit, že obtěžuje.

Martin: Profesionální a velice vstřícný přístup a ochota poradit. Děkuji

Petr: Absolutně nedoporučuji. Za stornované zboží a již zaplacené mi nechtěji vrátit peníze. Nic u nich nekupujte.

Přečíst celou recenzi…

Mobil Pohotovost — Heureka.cz. Internetové obchody — Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://obchody.heureka.cz/mp-cz/recenze/
94 %

Hodnocení obchodu Mobil Pohotovost

S.: Rychlé vyřízení objednávky, žádný problém.

L.: rychlé vyřízení objednávky jednoduché vyzvednutí milý personál

P.: + Velký výběr všeho – Dlouhé čekání

J.: přístup k opravě Samsung S7 – v MP Nádražní ulice Praha 5 : ani se nepokusili telefon převzít k opravě , pouze tvrdili že data z telefonu nelze zachránit, telefon je zcela nefunkční, je nevýhodné telefon opravovat , kupte si dole v našem bazaru nový v opravně mobilů Zelená ulice Praha 6 : telefon nejdříve zdarma diagnostikovali a poté přehráli data na nový telefon, telefon dále stále funguje , byla vadná baterie , výměna baterie , cena 800 Kč MP už nikdy , zcela nedoporučuji!!!!!!!

Přečíst celou recenzi…

Mobil Pohotovost recenze, hodnocení 94% - Zbozi.cz. [online]. [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/obchod/27576/
60 %

Zkušenosti s mobil pohotovost

J.: Nevěř, recenze se falšují. Dokud zařízení funguje, není problém. Ale reklamace bych tam řešit nechtěl

L.: Koupil jsem tam bazarový Xiaomi Redmi Note 7 před rokem (to už se snad ani nový neprodával, měl jsem problém sehnat kryt) a stále funguje dobře. Dali mi k němu i nabíječku.

J.: MP je asi největší český bazar s elektronikou. MP například spolupracuje se Samsungem – výkupy na trade in bonus Samsungu jdou přes ně. Alza také řeší výkup starých zařízení přes MP.Jen se mi nezdá ta cena. Zánovní S8 Ultra za 19990. Za 19990 jsi loni v červnu mohl koupit S8 Ultra 8/128 včetně 5G modemu fungl novou. Tedy 24990 stála na CZC (všichni ostatní měli 30 a dávali k tomu hodinky a sluchátka) a Samsung nabízel 5000 trade in bonus, takže Ultra vyšla na tu dvacku nová. Tehdy jsem bral S8+ a ta vyšla na 17,5 a na 13 tisíc vycházela základní S8. Je fakt že tak levně to teď nekoupíš, ale osobně bych šel po nižší ceně.Jinak MP bych se vzhledem k výše uvedenému nebál, sám tam nakupuju. Rozdíl zánovní vs A kvalita nemusí být poznat. U těch zánovních při výkupu mají podmínku max 3 měsíce starý nepoužívaný přístroj, komplet balení, ale když máš člověka co se k tomu chová dobře tak po roce používání nepoznáš rozdíl. Tudíž bych zašel osobně do prodejny a koukl bych na Ačkové kousky a teprve kdyby tam bylo něco viditelně opotřebeného bych koukal po zánovním kusu. Ale i těch 18 za Ačkový bez 5G mi přijde hodně, když byly za 20k nové.

V.: Mám od nich mobil přes on-line a vše i v obchodě v Ústí n/L úplně bezproblému.

Přečíst celou recenzi…

Zkušenosti s mobil pohotovost - poradna Živě.cz. Živě.cz – O počítačích, internetu, vědě a technice [online]. Copyright © 2023 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://www.zive.cz/poradna/zkusenosti-s-mobil-pohotovost/sc-20-cq-715518/default.aspx?consultanswers=1
52 %

Všechna hodnocení Mobil Pohotovost

Jindřich: Příjemná obsluha.

Eva: 0/5 a nejhorsi zkusenost s eshopem asi za 10 let. Zakoupen mobil, ktery oproti parametrum a recenzim mizerne foti. Na prodejne nejsou schopni ani ukazat jiny kus, abychom posoudili, jestli je to vlastnost tohoto typu telefonu nebo vada daneho kusu. Vracime tedy do 14 dnu, ne jako reklamaci. Obchod si strhne 10 % z ceny telefonu !!!! za udajne „poskrabani folie“, nalepene na mobilu vyrobcem (= obal) a jeste me drza obsluha presvedcuje, ze na to maji ze zakona pravo. Samozrejme nemaji, takze predavam na COI a doporucuji zde nenakupovat ani v nejvyssi nouzi. Takovy blabol jsem pri vraceni telefonu jeste neslysela, a uz jsem jich par koupila. 500 PS: samozrejme to zkouseli i s vybalenym prislusenstvim a „obchodnimi podminkami“, takze lez jim veru neni cizi. Vyhnete se obloukem.

Eva: Strašná zkušenost, neprofesionální jednání. Jakmile z vás vytáhnou peníze, jste pro ně obtížný hmyz. Svědčí o tom množství negativních reakcí všude na internetu. Doporučuji, nenakupujte zde.

Pavla: Příšerná dnešní komunikace s blonďatou mladou prodavačkou na prodejně v Pardubicích. Neochotná, nevstřícná, nekomunikativní….na dotaz neodpoví a kouká jinam. Takový člověk nemá ve službách co dělat!!!! Hrozný zážitek.

Přečíst celou recenzi…

Mapy.cz. Mapy.cz [online]. [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://mapy.cz/zakladni?source=firm&id=2530550&recenze=1&x=16.6101965&y=49.1925551&z=17#
80 %

Uživatelské recenze Mobil pohotovost

Martina: Dva dny řeším TŘETÍ neuznanou reklamaci na mobilního telefonu, telefonáty jak s MP, tak s Arvato servisem, kam se mobil v záruce zasílal na opravu. Obě firmy si mě přehazují jak ,,horký brambor´´, vždy to schytají ode mně slečny či paní na infolince, které za to nemůžou, ale nikam dál jsem se zatím nedostala. Technici mobil pohotovosti telefon vyzkoušeli a napsali do reklamačního protokolu, že jimi vyzkoušeno a mikrofon nefunguje, Arvato tvrdí, že vše funguje, že si mám odinstalovat aplikace v chytrém telefonu ( to se můžeme vrátit do doby dvacet let zpět, kdy byl telefon pouze na telefonování, protože aplikace jako Facebook způsoují nefunkčnost mikrofonu) to už si ze mě dělají … to snad nemohli myslet ani vážně. Tím, že MP je prodejce telefonu, je dle mého on zodpovědný za vrácení peněz, tím, že je vrátit nechtějí nepřímo říkají, že jejich technici jsou neschopní a vlasně úplně k hov… ničemu. Nedělá mi problém psát špatné hodnocení na firmu kamkoliv budu moci a klidně se postavím před obchod a budu odrazovat zákazníky. Nejedná se o první špatný telefon zakoupený v MP, s prvním jsem se nechala odbýt a teď mi leží nefunkční v šuplíku. Po obrácení na právníka jdu celou situaci řešit s ČOI v Praze.

Iva: Už bych nekoupila nic tam prodavači za nic nemůžou to technik

Lukáš: V obchodu jsem nakupoval poprvé a zatím spokojenost.

Tonda: dobrej nákup, určitě super obchod

Přečíst celou recenzi…

Mobil pohotovost recenze | SROVNAME.cz. Srovnáme.cz - Porovnávejte a srovnávejte ceny miliónů produktů [online]. Copyright © [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://www.srovname.cz/mobil-pohotovost/obchod/recenze/d.6096
95 %

Mobil pohotovost

  • komunikace a ochota
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • příznivé ceny
  • kamenné prodejny

Přečíst celou recenzi…

Mobil pohotovost [online]. [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://www.recenzer.cz/obchod/mp-cz/
64 %

Všechna hodnocení Mobil Pohotovost

J.: Velké zklamání při nákupu

Z.: Obrovská spokojenost již několik let. Velice příjemná a ochotná mladá paní v HK. Děkujeme

E.: 3 hodiny jsme čekali na stažení fotek a přej že to nejde vrchol všeho je ze volali na ten telefon co měli v obchodě a pak nám tvrdili že se nemohli dovolat a přitom měli poslat SMS tak jsme jeli jinam a tam nám to udělali za 10 minut, servis Hradec Králové Futurum

H.: Před pár dny jsem navštívila Mobilní Pohotovost, aby mi pomohli s instalací telefonu. Nejsem žádný odborník přes výpočetní techniku, takže pro mě odborná rada byla nutností. Musím tímto pochválit p. Mariana, který se mi velmi ochotně věnoval a pomohl mé problémy s mobilem odstranit. Byla jsem moc spokojená, s takovým přístupem se totiž v poslední době nesetkávám často.

Přečíst celou recenzi…

Mapy.cz. Mapy.cz [online]. Dostupné z: https://mapy.cz/zakladni?source=firm&id=2530556&recenze=1&x=15.8489333&y=50.1970549&z=17
52 %

Hodnocení firmy Mobil Pohotovost

B.: Chtel jsem si tady koupit telefon,po precteni techto zkusenosti me presla chut

J.: Příjemná obsluha.

E.: 0/5 a nejhorsi zkusenost s eshopem asi za 10 let. Zakoupen mobil, ktery oproti parametrum a recenzim mizerne foti. Na prodejne nejsou schopni ani ukazat jiny kus, abychom posoudili, jestli je to vlastnost tohoto typu telefonu nebo vada daneho kusu. Vracime tedy do 14 dnu, ne jako reklamaci. Obchod si strhne 10 % z ceny telefonu !!!! za udajne „poskrabani folie“, nalepene na mobilu vyrobcem (= obal) a jeste me drza obsluha presvedcuje, ze na to maji ze zakona pravo. Samozrejme nemaji, takze predavam na COI a doporucuji zde nenakupovat ani v nejvyssi nouzi. Takovy blabol jsem pri vraceni telefonu jeste neslysela, a uz jsem jich par koupila. 500 PS: samozrejme to zkouseli i s vybalenym prislusenstvim a „obchodnimi podminkami“, takze lez jim veru neni cizi. Vyhnete se obloukem.

E.: Strašná zkušenost, neprofesionální jednání. Jakmile z vás vytáhnou peníze, jste pro ně obtížný hmyz. Svědčí o tom množství negativních reakcí všude na internetu. Doporučuji, nenakupujte zde.

Přečíst celou recenzi…

Mobil Pohotovost (Brno-město) • Firmy.cz. Katalog firem a institucí • Firmy.cz [online]. Copyright © 1996 [cit. 06.06.2023]. Dostupné z: https://www.firmy.cz/detail/2530550-mobil-pohotovost-brno-mesto.html

Hodnocení a recenze uživatelů

0,0
Hodnoceno 0,0 z 5
0,0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.