Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

Pinecone pasta

Recenze a hodnocení: 87 %

Pinecone pasta recenze.

Popis Pinecone pasta

„Pinecone pasta“ je zdravotní doplněk v podobě pasty, který je vyroben z extraktu borových šišek. Tento produkt je často propagován pro své potenciální zdravotní výhody, jako je podpora imunitního systému, úleva od kašle a zlepšení dýchání. Jde o přírodní produkt, který je oblíbený zejména mezi kuřáky a astmatiky.

Recenze uživatelů často zmiňují jeho příjemnou chuť a rychlou účinnost. Pinecone pasta je dostupná na různých online tržištích a je ceněna pro své přírodní složení a zdravotní přínosy.

Zobrazit TOP doplňky stravy

Produkt „Pinecone pasta“ je obvykle vyroben z extraktu borových šišek, které pocházejí z různých druhů borovic. Tyto borovice jsou často pěstovány v různých částech světa, včetně Středomoří, některých oblastí Asie a Severní Ameriky.

Přesný původ borovicové pasty může záviset na konkrétním výrobci a jeho zdrojích surovin. Je důležité poznamenat, že výrobní procesy a kvalita mohou být různé v závislosti na výrobci a geografickém původu.

Ilustrační obrázek k recenzovanému produktu Pinecone pasta. Zdroj: Dall-E.

Ilustrační obrázek k recenzovanému produktu Pinecone pasta. Zdroj: Dall-E.

Poslední aktualizace recenze: 15.12.2023

Hlavní výhody

  • Pozitivní recenze: Účinnost při tlumení kašle a poskytování imunity.
  • Okamžitá účinnost: Osvěžující a účinné působení již po prvním použití.
  • Chuťově přijatelné: Příjemná chuť produktu.
  • Adekvátní cena: Dobrý poměr cena/kvalita.
  • Vhodnost: Vhodnost pro kuřáky a astmatiky.

Hlavní nevýhody

  • Málo informací: Nedostatek informací o produktu z důvodu krátké doby používání u některých uživatelů.
  • Naskladnění produktu: Dotazy na dostupnost produktu, což naznačuje možné problémy s jeho skladovostí nebo dostupností na trhu.

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii doplňky stravy

Odborné recenze

86 %

HAPPY BEAUTY SPACE ZÜHRE ANA pasta z bórových šišek z mall.cz

Na základě poskytnutých informací můžeme shrnout obsah recenzí a vypočítat celkové hodnocení produktu.

Shrnutí recenzí:

  • 28.11.2023: Uživatel nemůže produkt hodnotit, protože ho používá krátce.
  • 21.10.2023: Uživatel je spokojený, uvádí, že produkt je velmi dobrý pro kuřáky a astmatiky.
  • 21.10.2023: Uživatel vyjádřil spokojenost s produktem.
  • 5.10.2023: Uživatel zdůraznil rychlé dodání produktu.

Hodnocení uživatelů:

  • 5 hvězd: 25x
  • 4 hvězdy: 0x
  • 3 hvězdy: 2x
  • 2 hvězdy: 1x
  • 1 hvězda: 4x

Výpočet celkového hodnocení:

  • Výsledná známka: Zaokrouhleno na nejbližší celé číslo, výsledná známka je 86 %.

Zobrazit TOP doplňky stravy

Toto hodnocení reflektuje celkovou spokojenost uživatelů s produktem, přičemž většina hodnocení byla velmi kladná. Jediným výhradním komentářem bylo, že uživatel nemohl produkt adekvátně ohodnotit kvůli krátké době používání.

Přečíst všechny recenze…

HAPPY BEAUTY SPACE ZÜHRE ANA pasta z bórových šišek | MALL.CZ [online]. [cit. 15. 12. 2023]. Dostupné z: https://www.mall.cz/lekarna/happy-beauty-space-zuhre-ana-pasta-z-borovych-100122933182?tab=reviews

 

97 %

Pinecone pasta recenze z emag.ro

Na základě poskytnutých informací můžeme shrnout obsah recenzí a vypočítat celkové hodnocení produktu.

Shrnutí recenzí:

  • (15.11.2023): Velmi spokojen, produkt okamžitě tlumí kašel a nabízí dávku imunity.
  • (15.10.2023): Produkt je výtečně produktivní.
  • (10.10.2023): Spokojenost, doporučuje produkt.
  • (3.10.2023): Velmi potěšen, doporučuje produkt s důvěrou.
  • (27.8.2023): Super dobrý, pomáhá proti rannímu kašli způsobenému kouřením.
  • (26.8.2023): Vynikající, velmi spokojen.
  • (1.7.2023): Velmi dobré, produkt dělá svou práci.

Výpočet celkového hodnocení:

  • Výsledná známka: Zaokrouhleno na nejbližší celé číslo, výsledná známka je 97 %.

Zobrazit TOP doplňky stravy

Toto hodnocení ukazuje, že většina uživatelů je s produktem velmi spokojena, přičemž komentáře naznačují, že produkt je účinný a dobře plní svou funkci.

Přečíst všechny recenze…

Supliment alimentar Pinecone Pasta, Zuhre Ana, 240 g - eMAG.ro [online]. [cit. 15. 12. 2023]. Dostupné z: https://www.emag.ro/supliment-alimentar-pinecone-pasta-zuhre-ana-240-g-sp-1/pd/DQ3T95MBM/
88 %

Pasta z borovicových šišek Zuhre Ana recenze z amazon.com

Na základě poskytnutých informací můžeme shrnout obsah recenzí a vypočítat celkové hodnocení produktu, kterým je Pasta z borových šišek Zuhre Ana – Alpha Pineen.

Shrnutí recenzí:

  • Mogambo (6.1.2023): Produkt je označen jako úžasný, pomohl se zbavit špatného kašle za méně než dva dny. Má příjemnou chuť.
  • Ali (14.1.2023): Produkt pomohl uklidnit dlouhotrvající kašel, přišel rychle a byl dobře zabaleno.
  • James (24.1.2023): Produkt fungoval skvěle, doporučuje prodejce.

Hodnocení zákazníků:

  • 5 hvězd: 84 %
  • 4 hvězdičky: 0 %
  • 3 hvězdičky: 0 %
  • 2 hvězdičky: 0 %
  • 1 hvězdička: 16 %

Celkového hodnocení:

  • Výsledná známka: Na základě těchto informací je výsledná známka produktu 88 % na škále od 0 % do 100 %.

Toto hodnocení ukazuje, že většina uživatelů je s produktem spokojena, přičemž hlavními přínosy jsou účinnost v boji proti kašli, příjemná chuť a rychlé doručení.

Zobrazit TOP doplňky stravy

Přečíst všechny recenze…

Pasta z borovicových šišek Zuhre Ana[online]. [cit. 15. 12. 2023]. Dostupné z: https://www.amazon.com/Zuhre-Ana-Pine-Cone-Paste/product-reviews/B0BHKVZWF7/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews
80 %

Zühre Ana Pinecone Putty Original hodnocení z etsy.com

Recenze pozitivně hodnotily funkčnost a kvalitu produktů, včetně detoxikačních čajů a gelů proti celulitidě, přičemž uživatelé zaznamenali dobré výsledky a spokojenost s rychlým doručením a kvalitou zákaznického servisu. Celkově byla většina recenzí pozitivní, s výjimkou několika problémů s doručením.

Průměrné hodnocení:

  • Celkové hodnocení je 4 z 5 hvězdiček.

Výsledná známka: Na základě těchto informací je průměrná známka produktů 80 % na škále od 0 % do 100 %.

Z recenzí vyplývá, že většina zákazníků je spokojena s kvalitou produktů, avšak byly zaznamenány některé problémy s doručením. Celkově jsou zákazníci s produkty spokojeni, což odráží pozitivní hodnocení.

Zobrazit TOP doplňky stravy

Přečíst všechny recenze…

Zühre Ana Pinecone Putty Original hodnocení etsy.com [online]. [cit. 15. 12. 2023]. Dostupné z: https://www.etsy.com/listing/1234029965/zuhre-ana-pinecone-putty-original
86 %

Zuhre Ana Pasta z borové šišky 100% přírodní z bol.com

Na základě poskytnutých recenzí můžeme shrnout obsah a vypočítat celkové hodnocení produktu.

Shrnutí recenzí:

  • (27.11.2023): Pozitivní ohlas na snadné použití a kvalitu produktu, ale uvedl, že nedostal vařečky, které měl obdržet.
  • (16.5.2023): Pochválil produkt za jeho osvěžující a účinné působení ihned po prvním použití, zmínil také rychlé doručení.
  • (3.12.2020): Vyjádřil zájem o produkt a jeho vysokou kvalitu, ale dotazoval se na dostupnost.
  • (21.11.2020): Hodnotil produkt jako dobře vyvážený mezi cenou a kvalitou, uživatelsky přívětivý a doporučil ho.

Celkové hodnocení:

  • Průměrné hodnocení je 4.3 z 5.

Výsledná známka: Na základě těchto recenzí je výsledná známka produktu 86 % na škále od 0 % do 100 %.

Celkově je produkt hodnocen kladně, s výjimkou menšího problému s chybějícími vařečkami u jednoho zákazníka. Recenze zdůrazňují snadné použití, rychlé dodání, a uživatelskou přívětivost produktu.

Zobrazit TOP doplňky stravy

Přečíst všechny recenze…

Zuhre Ana - Kozalak Macunu - Pinecone Pasta - 100% natuurlijk | bol [online]. [cit. 15. 12. 2023]. Dostupné z: https://www.bol.com/nl/nl/p/zuhre-ana-kozalak-macunu-pinecone-pasta-100-natuurlijk/9300000017217064/

Odborné video recenze

Pinecone pasta (Zühre Anna Kozalak Macun 240 gr)

Tannenzapfen Paste (Zühre Anna Kozalak Macun 240 gr) - YouTube [online]. [cit. 15. 12. 2023]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=s8W6Jb2RV8Y

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii doplňky stravy

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii vitamíny a minerály

Hodnocení a recenze uživatelů

0,0
Hodnoceno 0,0 z 5
0,0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.