Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Nezařazené » Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung Galaxy Buds Pro

Recenze a hodnocení: 92 %

Samsung-Galaxy-Buds-Pro

Popis Samsung Galaxy Buds Pro

bezdrátová sluchátka • výdrž až 28 hodin (8 hodin aktivního poslouchání) • odolnost IPX7 • 11mm basový reproduktor • 6,5mm výškový reproduktor • Bluetooth v5.0 • 2 integrované mikrofony v každém sluchátku • akcelometr • senzor přiblížení • Hallův senzor • senzor dotyku • detekce vložení a vytáhnutí z ucha • kompatibilní s Android 5.0 a vyšším

Hlavní výhody

  • Skvělý zvuk
  • Elegantní design
  • Solidní aktivní potlačení hluku
  • Úžasný režim propustnosti
  • Dlouhá výdrž
  • Podpora bezdrátového nabíjení

Hlavní nevýhody

  • Někomu nemusí sedět
  • Vyšší cena
  • Mohou v uších tlačit

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii sluchátka

Odborné recenze

92 %

Samsung Galaxy Buds Pro

92 % průměr z 204 hodnocení

Majkl: Dnes již za skvělou cenu výborná sluchátka. Hrají úžasně a jsou neuvěřitelně pohodlná v uších. I výdrž na baterii se zdá být skvělá což je pecka. Designově jsou moc hezká, daleko hezčí než nějaká sračka od Applu a s jejich nákupem rozhodně neuděláte chybu.

Ověřený zákazník: Pokud někdo uvažuje o sluchátkách této konstrukce, tak podle mého názoru neexistuje lepší výrobek než právě Samsung Buds Pro. Nejsou nejlevnější, avšak zvukově nemají konkurenci.

Martin: Používal jsem na sport sluchátka Beats, ale po 2 letech se ulomily. Přešel jsem na Samsung a zatím spokojenost. Používám je zatím jen 14 dní a hlavně při sportu.

Jiří: Ve spojení s S22 vynikající kombinace. Na bezdrátové špunty výborný zvuk, kvalitní zpracování. ANC jsem zatím neměl možnost vyzkoušet v praxi. Celkově velká spokojenost. Na moje uši sedí dobře a není problém ani zvýšená aktivita.

Ověřený zákazník: Sluchátka jsou určena pro manželku a její Samsung Galaxy S22 a zatím je spokojena. Pro můj iPhone nenabízí tolik možností nastavení.

Přečíst celou recenzi…

Samsung Galaxy Buds Pro SM-R190 od 2 990 Kč - Heureka.cz. Sluchátka – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://sluchatka.heureka.cz/samsung-galaxy-buds-pro-sm-r190/?gclid=CjwKCAjwqJSaBhBUEiwAg5W9p_E3m2RIa1Adg-R9I2K0kgoxY7-dQcUoSpjmiPupT_umTedaLEhVdRoCbGUQAvD_BwE#prehled/

 

85 %

Recenze Galaxy Buds Pro: To nejlepší z dílen Samsungu

A to by bylo myslím všechno. Jak jsem říkal v úvodu, lepší bezdrátová sluchátka Samsung zatím nevyrobil. Pokud si koupíte Galaxy Buds Pro za těch 6 tisíc korun, tak budete spokojeni. Já bych byl velice spokojený. Na druhou stranu je to opravdu vysoká cena, takže některé ty drobnosti zamrzí. Jako třeba fakt, že se hudba nezastaví a neobnoví po vytažení/zandání do ucha nebo že nemůžete připojit jakákoli dvě zařízení najednou. Případně tu není ani podpora Google Asistenta či Siri.

Určitě se najdou tací, kteří najdou to, co hledají u jiných levnějších sluchátek. Najde se i další skupina lidí, kteří si prostě radši rovnou připlatí za Bose QuietComfort Earbuds s daleko lepším zvukem. Galaxy Buds Pro jsou ale přesto skvěle vyvážená kombinace. Mít nový telefon Samsung, tak neváhám. A ke Galaxy S21 Ultra by byly tyhle drobečci určitě úžasný dárek.

Je prostě neuvěřitelné, jak výborně tyhle malé špunty hrají. Že mají v sobě zároveň ty velice povedené funkce jako aktivní potlačení hluku nebo zesílení okolního hluku. Detekce konverzace je rovněž skvělá, a to vše se solidní výdrží, která nezklame. S Galaxy Buds Pro neuděláte chybu. Je trochu škoda, že některé funkce dostanete jen s telefonem Galaxy, ale z AirPods Pro dostanou maximum také jen majitelé iPhonů. Přečíst celou recenzi…

Recenze Galaxy Buds Pro: To nejlepší z dílen Samsungu - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-galaxy-buds-pro-to-nejlepsi-z-dilen-samsungu/a-3863/
100 %

Samsung Galaxy Buds Pro

Trefa do černého

Galaxy Buds Pro jsou doposud nejlépe vybavenými bezdrátovými sluchátky Samsung. Mile mě překvapila vysoká odolnost, kterou jsem si mohl otestovat, dostatečně dlouhá výdrž i vysoce kvalitní zvuk, který ospravedlňuje i relativně vyšší prodejní cenu. Sluchátka jsou navíc pohodlná a disponují povedeným aktivním potlačením hluku.

Vezmeme-li v potaz možnost drátového i bezdrátového nabíjení a povedenou aplikaci, nenapadá mě snad žádné negativum. Jediným mínusem může být snad jen absence lepší podpory pro zařízení s iOS, tu na druhou stranu Apple zase neposkytuje zařízením s Androidem. Nákup Galaxy Buds Pro vám ve zkratce mohu vřele doporučit. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro – Trefa do černého | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-samsung-galaxy-buds-pro-trefa-do-cerneho-42782
90 %

Samsung Galaxy Buds Pro: opravdu chytrá sluchátka [test]

Hlavním konkurentem pro tato sluchátka bude jejich starší a levnější sourozenec Galaxy Buds+. Pro běžný poslech hudby a podcastů bude zvukově velmi podobný a osobně mi ploutvička na Galaxy Buds+ připadá jako lepší a jistější řešení uchycení v uchu. Naopak díky aktivnímu potlačení hluku a automatickému zapínání zvýraznění okolního hluku při mluvení si mne Galaxy Buds Pro rozhodně získaly. Líbí se mi chytré řešení náušníků, chytré potlačení hluku, příjemný zvuk a spolehlivá výdrž. Nemusím mít chytrý 360 zvuk, ale dá se vypnout a nebudete o něm vědět.

Především oceňuji pohodový zvuk a pohodlné nošení bez nějakých ale. Nemusím dělat kompromisy, abych měl jedno či druhé. Sluchátka prostě splňují, co od nich potřebuji. Znám sluchátka s lepším potlačením hluku? Ovšem. Znám sluchátka s intenzivnějším zvukem? Bezpochyby. Ale v celkovém poměru ceny a vlastností mi Galaxy Buds Pro vycházejí jako spolehlivá volba pro každodenní poslech. Přečíst celou recenzi…

Samsung Galaxy Buds Pro: opravdu chytrá sluchátka [test] – AVmania.cz. AVmania.cz – Audio, video, filmy a seriály [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://avmania.zive.cz/samsung-galaxy-buds-pro-opravdu-chytra-sluchatka-test
91 %

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro: skvělý zvuk i aktivní potlačení hluku

Samsung Galaxy Buds Pro jsou výborná sluchátka a čekání na plnohodnotné ANC se vyplatilo. Aktivní potlačení hluku je skvělé – hravě se poradí se stálým hlukem, hluboké tóny úplně odstíní a střední frekvence utlumí. Náhodné zvuky příliš dobře neodstíní, zde jsou o něco lepší Apple AirPods Pro, nicméně Buds Pro zase lépe potlačí zvuky s nízkou frekvencí. Osobně jsem ANC používal nepřetržitě. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro: skvělý zvuk i aktivní potlačení hluku. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/recenze-samsung-galaxy-buds-pro-skvely-zvuk-i-aktivni-potlaceni-hluku/
100 %

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro – “Téměř” dokonalá sluchátka

Ve zkratce by se dalo říct, že se Samsung letos opravdu vytáhl. Co se naučil u Buds Live zkombinoval s tím, co už uměl od dob Buds+. Výsledkem jsou pěkná sluchátka s výborným zvukem, příjemnými a život zlepšujícími technologiemi a tomu odpovídající výdrží. Perfektní ale nejsou, protože vlivem všech těch vylepšení musela odejít kvalitní ergonomie.

Zároveň lze pozorovat něco, co třeba Apple dělá již delší čas. Izolace produktu ve vlastním ekosystému. Tak třeba Buds Pro sice připojíte i k iPhonu, ale v aplikaci Galaxy Buds už s nimi nic neuděláte, telefon je tam prostě nevidí. K tomu funkce 360 Audio funguje jen s telefony Samsung, a to ještě zdaleka ne se všemi. Přečíst celou recenzi…

Samsung Galaxy Buds Pro recenze [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/samsung-galaxy-buds-pro-recenze
100 %

RECENZE: SLUCHÁTKA SAMSUNG GALAXY BUDS PRO – DOKONALÝ ZÁŽITEK NA VLASTNÍ UŠI

Sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro se mi osvědčila jako spolehliví parťáci při sportu i ve volném čase. Uchvátila mne svou kvalitou zvuku, a to i v rušných prostředích. Potěšila mě možnost využití ANC i transparentního režimu a taky funkce rozpoznání momentu, kdy začnete mluvit. Velká škoda je, že aplikace není dostupná pronem systém iOS. A nečekejte ani nadstandardní kvalitu u volání. Cena sluchátek sice není nízká, zároveň je však srovnatelná s podobně vybavenými sluchátky konkurenčních výrobců. Pokud hledáte výkonná sluchátka, na která se můžete spolehnout, jednoznačně doporučuji připlatit si za kvalitu Samsung Galaxy Buds Pro. Přečíst celou recenzi…

Recenze: Sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro - dokonalý zážitek na vlastní… | DATART. DATART - Opravdový elektrospecialista | DATART [online]. Copyright © 2022 HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.datart.cz/novinky/recenze/galaxy-buds-pro#zaver
92 %

Samsung Galaxy Buds Pro

92 % průměr z 144 hodnocení

Registrovaný uživatel: Koupě nelituji, příště možná ale vyzkouším jiné.

Mara: Doporučuji někomu kdo sportuje nebo často cestuje(letadlo,bus,vlak…) ideální pro rychlou manipulaci a přenos v kapse kde se mezitím dobíjí v pouzdře.

Registrovaný uživatel: Perfektní produkt bez negativ. Kvalitní zvuk, výborná výdrž baterie. Zatím jsem žádné nezaznamenal. Doporučuji koupit produkt se Samsung galaxy telefonem. Produkt velmi doporučuji

Registrovaný uživatel: Samsung zde udělal kus práce (spolupráce s firmou AKG se zde vydařila). Neslyšel jsem lepší zvuk ze špuntových TWS sluchátek. Handsfree funguje skvěle. Spousta lidí psalo, že vypadávají z uší, nicméně mě sedí perfektně. Pokud máte telefon Samsung, tak za cenu 3890,- super koupě a nejlepší možná volba.

Přečíst celou recenzi…

Samsung Galaxy Buds Pro - Zboží.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/samsung-galaxy-buds-pro/?project=Zbozi_MKT&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=DSA_Elektronika&gclid=CjwKCAjwqJSaBhBUEiwAg5W9pwPp5v1DT-k88t_pzsJrESbg7dRCaVdteMfrF61g2JL2FTNdusikshoCPe4QAvD_BwE#zkusenosti
80 %

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro: Zajímavá sluchátka, která však (zatím) jablíčkářům nedávají smysl

Sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro se mi hodnotí velmi zvláštně. Na jednu stranu je totiž nemůžu označit jinak než jako povedená, na druhou je však z pohledu jablíčkáře určitě doporučit nemůžu. Bez aplikace, která by jim na iPhonech odemkla jejich veškeré funkce, jsou totiž zkrátka poloviční, což se u produktu za 5999 Kč jen stěží vnitřně obhajuje. Jakmile však Samsung aplikaci dodá (pokud se tedy tak stane), začnou Galaxy Buds Pro dávat smysl i pro jablíčkáře a myslím si, že se z nich konkurence pro AirPods Pro stane – tedy minimálně v očích nefanatických Apple uživatelů. Nyní je ale pro propojení s iPhonem nekupujte – tedy pokud je nechcete používat vyloženě jen jako klasická sluchátka před pěti lety. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro: Zajímavá sluchátka, která však (zatím) jablíčkářům nedávají smysl – Letem světem Applem. Letem světem Applem - Apple magazín [online]. Copyright © Všechna práva vyhrazena [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.letemsvetemapplem.eu/2021/03/06/recenze-samsung-galaxy-buds-pro-zajimava-sluchatka-ktera-vsak-zatim-jablickarum-nedavaji-smysl/
80 %

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro

hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 57 uživatelů

Marek: Nejnovější peckové sluchátka od Samsungu s ANC. Pravděpodobně jedna z nejvíce lákavých funkcí která mě u nových Galaxy Buds zaujala a přesvědčila o přechodu z první generace na Pro. Sluchátka používám cca týden a svým způsobem si na ně ještě stále zvykám, ale kvalita zvuku je doopravdy skvělá a přechod byl viditelůný. Bohužel to už se nedá říct o pohodlí sluchátek, díky změně designu se sluchátka né tak dobře schovají do ucha jako to bylo například u Buds/ Buds +. Nepohodlí jsem ale pociťoval pouze v určitých polohách, například při ležení. ANC doopravdy funguje velmi dobře, bohužel nemám možnost porovnat s Airpods Pro ale z jiných recenzí na ně stále ještě nedosáhnou. I přesto jsou to skvělé sluchátka se kterými bude nenáročný uživatel nadmíru spokojen.

Ondřej: Super anc a opravdu drzi poradne. Ted kdyz se da vypnout dotykove ovladani softwarove tak uz je I ok zatlacovat je do usi. Mozna jen rad nicim svoje bubinky a sluch, ale klidne bych ocenil jeste vetsi hlasitost.

Metoděj: Za plnou cenu se určitě nevyplatí ani k telefonu od Samsungu. Pokud je jako já koupíte v nějaké akci okolo 4 tisíc, jsou to k Androidu bezkonkurenčně nejlepší sluchátka z hlediska kvality zvukového profilu, promakanosti aplikace, automatickému spouštění režimu propustnosti při mluvení, skladnosti krabičky, pohodlí, designu, ANC a mnoho dalšího. Jak jsem již psal, kupte okolo 4 táců a můžete smát iOvečkám, jež si koupí i základní Air Pods bez bezdrátového nabíjení za vyšší cenu….Toť má zkušenost po asi čtvrt roce užívání. Snažil jem se toho sem vecpat co nejvíce, ale určitě koukněte na pár recenzí na You Tube.

Jan: Sluchátka mám skoro týden a můžu říct že se zvukem jsem naprosto spokojený, na první poslech lepší hlavně basy než předchozí generace u mě to byly Galaxy Buds+, výdrž baterie jakž takž byl jsem zvyklí na 12+ hodin(max. hlasitost) poslechu na Buds+ co na to říct no, bez ANC 8 hodin ani ne s ANC dobrých 4.5 hodiny. Teď jdeme k problémům, jako to je v pár recenzích, špatně drží v uších (všechny nástavce odzkoušeny dělají to všechny) vložím do ucha a po 30 min začínají vylézat z ucha jen trochu na takovou úroveň že kdybych kývl více z hlavou tak by vypadli a tímto jak vyklouzávaji tak ztrácí těsnost a tím je horší zvuk hlavně basy a ono když poslouchám 4 hodiny a musím si je během toho 5x nebo vícekrát upravovat je docela nepříjemné.

Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy Buds Pro [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/samsung-galaxy-buds-pro-black-6292944.htm
80 %

Recenze Galaxy Buds Pro: Staré známé špunty s novými vychytávkami

Nová Buds sluchátka v podstatě splnila má očekávání, která jsem po minulém experimentu jménem Buds Live k tradičnějším “špuntům” měl. Aktivní potlačení hluku je na vyšší úrovni, vrátil se ambientní mód a mile překvapila také citlivá Detekce hlasu. Zvukově není co vytknout a to ani po stránce mikrofonů. Větší nadšence do kvalitního poslechu na druhou stranu zamrzí absence univerzálního AptX kodeku a také je nemilé, že je spousta pokročilých vychytávek omezena jen na vazbu s nejnovějšími Samsung telefony. Přečíst celou recenzi…

Recenze Galaxy Buds Pro: Staré známé špunty s novými vychytávkami. Homepage | Svět Androida [online]. Copyright © 2010 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-buds-pro-recenze/#resume
87 %

Recenze bezdrátových sluchátek: Samsung Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro se Samsungu skutečně povedly. Věříme, že jsou jednou z nejlepších možností na aktuálním trhu v oblasti bezdrátových sluchátek. Vynikají zejména svým zvukovým výstupem, bezkonkurenční odolností a poměrem cena/výkon. Jako hlavní mínus považujeme absenci plnohodnotného užívání s iOS zařízením a majitelům jablíček bychom proto ani koupi nedoporučili. Androidovým uživatelům však již bezpochyby. Přečíst celou recenzi…

Recenze bezdrátových sluchátek: Samsung Galaxy Buds Pro - oTechnice.cz. oTechnice.cz - Nejnovější zprávy ze světa technologií [online]. Copyright © 2022 [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://otechnice.cz/recenze-bezdratovych-sluchatek-samsung-galaxy-buds-pro/

Odborné video recenze

100 %

Samsung Galaxy Buds Pro (RECENZE) – Trefa do černého

Po sérii úspěšných sluchátek Galaxy Buds přichází Samsung s nejnovějším modelem s přídomkem Pro, který disponuje technologií aktivního potlačení hluku, je vysoce odolný a přináší i nový design a dlouhou výdrž. Jak se sluchátka povedla? A odpovídá výbava vyšší ceně? To prozradím v této recenzi.

Samsung Galaxy Buds Pro (RECENZE) - Trefa do černého - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=h8i1HGR1xFE
100 %

Galaxy Buds Pro: To nejlepší z dílen Samsungu | Recenze

Galaxy Buds Pro jsou nepochybně nejlepší bezdrátová sluchátka, jaká zatím Samsung vyrobil. Oprávněně nesou vyšší cenovku a možná vás po vyzkoušení až zaskočí, jak bohatý zvuk, z tak malých sluchátek dostanete. Pochopitelně se určitě nebudou zamlouvat každému, ale minimálně pro majitele telefonů Galaxy, je tohle volba číslo jedna.

Galaxy Buds Pro: To nejlepší z dílen Samsungu | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=On503X9oPoU
100 %

Samsung Galaxy Buds Pro: Špunty s ANC od Samsungu – tentokrát už dobře? (RECENZE # 1288)

Samsung nám sliboval True Wireless špunty s potlačením okolního hluku už nějakou dobu – ale úplně to nevyšlo. Teď ale přicházejí Samsung Galaxy Buds Pro – podaří se jim naplnit dříve nesplněné sliby? Jak hrají? A jak fungují v praxi?

Samsung Galaxy Buds Pro: Špunty s ANC od Samsungu - tentokrát už dobře? (RECENZE # 1288) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=6M6-q0K_DZUv
100 %

RECENZE: Samsung Galaxy Buds Pro | Opravdu nejlepší…?

Upřímná recenze nejnovějších sluchátek od Samsungu.

RECENZE: Samsung Galaxy Buds Pro | Opravdu nejlepší...? - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=aXO5iOmso2o

Aktuálně nejlepší sluchátka

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.