Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Elektronika » Mobilní telefony » Samsung » Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE

Recenze a hodnocení: 93 %

Samsung-Galaxy-S20-FE

Popis Samsung Galaxy S20 FE

smartphone • 6,5″ úhlopříčka • Super AMOLED displej • 2400 × 1080 px • obnovovací frekvence 120 Hz • procesor Snapdragon 865 5G (8jádrový – až 2,8 GHz) • paměť RAM 8 GB • interní paměť 256 GB • trojitý zadní fotoaparát 12 (f/1,8) + 8 (f/2,4) + 12 (f/2,2) Mpx • optická stabilizace • přední fotoaparát 32 Mpx (f/2,2) • Hybridní slot • NFC • Bluetooth • 5G • LTE • GPS • Wi-Fi • USB-C • zvýšená odolnost s certifikací IP68 • čtečka otisku prstů v displeji • Android 10.0 • kapacita baterie 4500 mAh • bezdrátové, reverzní, rychlonabíjení 25 W

Hlavní výhody

  • Skvělý fotoaparát
  • Několik barevných variant
  • Rychlá optická čtečka otisků prstů
  • 5G
  • Bezdrátové nabíjení
  • Matná záda

Hlavní nevýhody

  • Plastová záda
  • Chybí 3.5mm jack
  • Absence notifikační diody

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony

Odborné recenze

93 %

Samsung Galaxy S20 FE

Radek: Pěkné rozlišení display, velká paměť, snad jen kratší výdrž baterie. Co jsem chtěl je funkční a rychlé. Spokojenost.

Ověřený zákazník: S telefonem jsem zatím spokojený. Mám jej krátce ,takže na hodnocení je brzy, zatím vše funguje jak má.

Radomil: To bych už mlátil prázdnou slámu. Za tu cenu naprosto špičkový telefon který stále dovede konkurovat i současné špičce.

Ověřený zákazník: Předchozí A50 byla asi srovnatelná levnější volba, není mezi nimi moc velký rozdíl, finančně dost velký. Za mě velké zklamání!

Přečíst celou recenzi…

Samsung Galaxy S20 FE 5G G781B 6GB/128GB Dual SIM od 10 706 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-galaxy-s20-fe-5g-g781b-6gb-128gb-dual-sim/?gclid=Cj0KCQjwhY-aBhCUARIsALNIC06qld0wQzDkTwObHk-8-nAPihsK2kWy5T08t8HZW2bOMhB7cM-DufAaAuihEALw_wcB#prehled/

 

85 %

Recenze Galaxy S20 FE: Nasazuje laťku proklatě vysoko

Celkově tu máme před sebou tedy opět úžasný telefon, který zrazuje procesor vlastní výroby. Avšak Galaxy S20 FE stojí 16 999 korun, což z něj tím pádem dělá stále nejlepší vlajku Samsungu. Za ty peníze je ta výdrž i zahřívání pořád ostuda, ale dá se to lépe zkousnout. Jenomže tentokrát je tu jedno velké ALE. Galaxy S20 FE můžete i u nás koupit také v 5G verzi, která stojí 19 999 korun. Co u ní dostanete navíc? Vesměs nic, jen se opraví ten zdaleka největší a dost možná jediný mínus telefonu – procesor. Přečíst celou recenzi…

Recenze Galaxy S20 FE: Nasazuje laťku proklatě vysoko - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-galaxy-s20-fe-nasazuje-latku-proklate-vysoko/a-3143/
100 %

Samsung Galaxy S20 FE

Postaví do latě i vlajkové modely?

Samsung Galaxy S20 FE je trefou do černého. Za cenu na úrovni 17 až 20 tisíc korun nabízí skvělý 120Hz displej, vynikající výdrž, dostatek výkonu i zvýšenou odolnost IP68. Vše navíc doplňuje povedené prostředí One UI a velmi slušné fotoaparáty. Nákupem S20 FE tedy chybu rozhodně neuděláte. Pokud vám nedělají problém polykarbonátová záda či mírně tlustší rámečky okolo obrazovky, věřím, že budete maximálně spokojeni. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy S20 FE – Postaví do latě i vlajkové modely? | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-samsung-galaxy-s20-fe-postavi-do-late-i-vlajkove-modely-41945
90 %

Recenze Samsung Galaxy S20 FE: skvělý poměr ceny a výkonu

Samsung Galxy S20 FE má hned několik lákadel, ale narovinu říkám, že fanoušky značky bude oproti základním modelům S20 a S20+ nejvíce lákat výkonnější Snapdragon 865. Pokud bych si měl vybrat, zvolil bych právě 5G variantu. Ano, je sice dražší, ale lepší čipset tomuto smartphonu jednoznačně více sluší. Bohužel je tu několik přešlapů, které mnozí fanoušci nezkousnou. Řeč je zejména o pomalejším 15W adaptéru v balení, chybějícím 3,5mm výstupu na sluchátka a absenci notifikační diody.

Někomu mohou vadit i větší rozměry a polykarbonátová záda. Design zadní strany se mi ale hodně líbí a její matný povrch je naprosto fantastický. Také chválím za šest barevných variant. Plochý displej mnohé potěší, mě nikoliv. Především rámečky by mohly být tenčí a vzhledem k tomu, že fólie na displeji poněkud řeže do prstů (nejraději bych jí po deseti dnech testování sundal), hodilo by se odolnější krycí sklo displeje – zde se ale také šetřilo. 120Hz obnovovací frekvence je fajn, avšak dost výrazně zatěžuje baterii.

Výdrž je dobrá, ale musíte počítat s tím, že při větší zátěži se jedná o pouze jednodenní smartphone. Optická čtečka je hodně rychlá, zde se žádné kompromisy neodehrály. Fotoaparát se prakticky nezměnil, proto tento telefon patří k těm nejlépe fotícím na trhu. Stejně tak video záznam je na špičkové úrovni. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy S20 FE: skvělý poměr ceny a výkonu. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/recenze-samsung-galaxy-s20-fe-skvely-pomer-ceny-a-vykonu/
100 %

Samsung Galaxy S20 FE 5G – kompromisy na správných místech

Samsung Galaxy S20 FE 5G jsem měl možnost testovat necelý měsíc a musím říct, že za tuto dobu jsem si jej naprosto oblíbil. Splňuje totiž všechny aspekty, které od smartphonu osobně vyžaduji. Krásný rychlý displej, bezdrátové nabíjení, voděodolnost, skvělé fotoaparáty a případně také stereoreproduktory či vysoký výkon.

Pokud hledáte skvělý telefon do 20 tisíc korun a nevadí vám plastová záda či absence 3,5mm jacku, určitě byste měli Samsung Galaxy S20 FE (5G) zařadit do výběru. Za své peníze dostanete slušnou porci výbavy za přijatelnou cenu v podobě skvělého 120Hz AMOLED displeje, vysoký výkon, skvělé fotoaparáty či stereoreproduktoy. Samsung zde tedy uvařil opravdu skvělý koktejl kompromisů na správných místech.

Do konkurence bych určitě zařadil například Google Pixel 5 (recenze), který nabízí čistý Android bez jakýchkoliv úprav, úžasný fotoaparát, avšak slabší procesor. Dále například OnePlus 8, levnější 4G variantu Galaxy S20 FE, realme x 50 Pro (recenze) či plnohodnotou S20, která je nyní cenově srovnatelná. Přečíst celou recenzi…

Samsung Galaxy S20 FE 5G - kompromisy na správných místech [recenze] - Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz - vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2020/12/samsung-galaxy-s20-fe-5g-kompromisy-na-spravnych-mistech-recenze/
100 %

Samsung Galaxy S20 FE: Nejlepší letošní Samsung [recenze]

I když jsem teď v závěru S20 FE kritizoval, rozhodně se za mě jedná v poměru ceny a výkonu o nejlepší telefon, který Samsung letos vyrobil. Podařilo se mu dokonale namíchat koktejl všeho, co fanoušci chtějí a přesně ubrat ty úplně nejprémiovější věci, které telefon dělají absolutní vlajkou, ale současně ženou cenu enormně vzhůru a dají se přitom za ústupky v ceně oželet. Ač jsem to možná nikde nevzpomenul v průběhu recenze, pořád tu zůstala rychlá čtečka otisků prstů v displeji, pořád je tu zvýšená odolnost proti vodě a prachu IP68, hodně dobře hrající stereo repráky, 120Hz displej, 6GB RAM v základu se 128GB úložištěm, které navíc můžete rozšířit, prostě všechno tohle dělá odlehčenou vlajku možná daleko atraktivnější než vlajku samotnou. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy S20 FE [online]. https://www.huramobil.cz/recenze-samsung-galaxy-s20-fe--nejlepsi-letosni-samsung/blog-787/
80 %

Recenze mobilu Galaxy S20 FE. Co teda Samsung namíchal fanouškům?

Samsungu se dle mého podařilo to, co zamýšlel. Nabídl lidem, kteří nejsou ochotní kupovat drahé vlajkové modely, telefon, jehož výbava přijatelně odpovídá ceně. Těžko říct, jak moc při míchání koktejlu jménem Fan Edition skutečně myslel na požadavky fanoušků, ale mobilu není extra co vytknout. Ústupky se provedly na snesitelných místech (nedostanete sluchátka, rozlišení a plochost displeje, materiál zad, velikost telefoto senzoru, kapacita baterie…) a přišlo pár hezkých bonusů navíc (3x optický zoom, Snapdragon procesor…). Já bych v této cenové a výkonnostní hladině asi sáhl po Pixelu či Nordu, ale pokud fandíte Smasungu a jeho povedené One UI nadstavbě, možná vám nebude o pár tisíc vyšší účet vadit. Přečíst celou recenzi…

Recenze mobilu Galaxy S20 FE. Co teda Samsung namíchal fanouškům?. Homepage | Svět Androida [online]. Copyright © 2010 [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.svetandroida.cz/samsung-galaxy-s20-fe-recenze/#resume
100 %

RECENZE SAMSUNG GALAXY S20 FE: NA PŘÁNÍ FANOUŠKŮ

Každý z nás fandí ve světě smartphonů něčemu jinému. Pokud jste zrovna vy fanoušky dobrého displeje, solidního výkonu, vcelku podařených fotek, matného zpracování v mnoha barevných odstínech a především, pokud jste fanoušky samotné značky Samsung, mohla by koupě smartphonu Samsung Galaxy S20 FE být vaším splněným fanouškovským snem. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy S20 FE: Na přání fanoušků | DATART. DATART - Opravdový elektrospecialista | DATART [online]. Copyright © 2022 HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.datart.cz/novinky/recenze/samsung-galaxy-s20-fe?gclid=Cj0KCQjwhY-aBhCUARIsALNIC06RdK0ZTlhKBoaMF118ILUNlxTdgdP8q5AvRCNyLFNzbu00D0KNgg0aAqjiEALw_wcB
100 %

Recenze Samsung Galaxy S20 FE 5G: verze se Snapdragonem má smysl

Pokud se Oneplus označuje (nebo spíše označoval) za zabijáka vlajkových lodí, tak Galaxy S20 FE 5G musím označit za zabijáka vlajkových lodí od Samsungu. Galaxy S20+ i S20 Ultra využívají procesor Exynos, který trpí na přehřívání a slabou výdrž při stejné kapacitě baterie. To u verze S20 FE 5G se Snapdragonem nenajdete. Dokonce i fotografie jsou na tom minimálně do kvality stejně, jako u vyšších modelů. Noční režim je dokonce o něco lepší než u S20+.

Jedinou vadou na kráse u Galaxy S20 FE 5G jsou plastová záda. I když ve spoustě zahraničních recenzí se říká, že rozdíl nepoznáte, tak to prostě není sklo a poznat to jde i na dotek. Navíc záda nejsou chráněná a hrozí tak poškrábání tohoto plastu. Pokud ovšem tento „nedostatek“ přežijete a dokoupíte si 25W nabíjecí adaptér, tak není co telefonu vytknout.

A ještě jeden poznatek. Největším konkurentem pro Samsung Galaxy S20 FE 5G je stejný telefon ve verzi s LTE a tedy s procesorem Exynos 990. Ušetříte tímto nákupem sice zhruba 3000Kč a dostanete podobný výkon, ale také budete mít telefon, který se více přehřívá, má výrazně nižší výdrž (až o 20%), horší kvalitu fotografií a horší procesing zpracování videa (u 4K 60fps se dokonce setkáte se záseky). V tomto ohledu se příplatek 3000Kč za verzi 5G s procesorem Snapdragon (námi testovaná verze) vyplatí, kdy Samsung Galaxy S20 FE 5G těmito neduhy netrpí. Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy S20 FE 5G: verze se Snapdragonem má smysl. techfan.cz [online]. Dostupné z: https://www.techfan.cz/l/recenze-samsung-galaxy-s20-fe-5g-verze-se-snapdragonem-ma-smysl/
100 %

Recenze a porovnání Samsung Galaxy S20 FE G780G 6GB/128GB

Samsung Galaxy S20 FE je typickým modelem fanouškovské edice. V celé řadě parametrů nabízí to samé, co plnotučná „es-dvacítka“, na druhou stranu se objevuje několik kompromisů, aby mohla být cena přijatelnější. Pokud hledáte zařízení, které vám poskytne prémiové parametry, a to zejména ve smyslu kvality fotografií, ale nechcete utratit příliš, tento telefon vás nezklame. Nejnáročnější uživatelé si ale potrpí na to nejlepší, proto jsme recenzovali také model Samsung Galaxy S21 Ultra, který poskytne vše, co moderní technologie v době jeho vydání nabízely. Přečíst celou recenzi…

Recenze mobilu Samsung Galaxy S20 FE G780G 6GB/128GB | Arecenze. Nezávislé recenze a srovnávací testy nejlepších produktů | Arecenze [online]. Copyright © Procontent s.r.o. [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.arecenze.cz/mobily/samsung-galaxy-s20-fe-g780g-6gb-128gb/
80 %

RECENZE: Samsung Galaxy S20 FE – slušný poměr cena/výkon u „eska“ pro fanoušky

Dvě mouchy jednou ranou. Samsung jedním modelem ve dvou variantách uhodil hřebíček na hlavičku. Pokud jsou pro vás stávající modely řady Galaxy S20 příliš drahé, vypadá Galaxy S20 FE s cenou 16 990 Kč jako hodně zajímavé zařízení od Samsungu s ohledem na cenu a výkon. Ještě když na obě „ef éčka“ až do konce října probíhá buyback akce, v rámci které vám Samsung k výkupu stávajícího zařízení přihodí 3 tisíce navrch. Vyšší zahřívání telefonu se tak bude snadno odpouštět… Přečíst celou recenzi…

Recenze Samsung Galaxy S20 FE. Povedená edice pro fandy – SamsungMania.cz. SamsungMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://samsungmania.mobilmania.zive.cz/clanky/recenze-samsung-galaxy-s20-fe--slusny-pomer-cena/vykon-u-eska-pro-fanousky/sc-309-a-1349478/default.aspx#part=1
92 %

Samsung Galaxy S20 FE

Registrovaný uživatel: Splňuje všechny parametry, které jsem od nového telefonu očekávala. Nekupuji si telefony každý rok, takže jsem chtěla, aby hlavní funkce byly fajn i za tři roky. Pěkný foťák, dostatečná kapacita, rychlý internet.

Registrovaný uživatel: Skvělý telefon za rozumnou cenu. Zvažoval jsem S21 nebo S20 FE a nakonec jsem se rozhodl pro Fe díky o něco nižší ceně a většímu displeji. Musím říct že jsem spokojený a každému kdo hledá kvalitní telefon jej můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel: Skvělý zvuk, foťák, rychlost odezvy, prostě příjemný telefon. Nemá cenu porovnávat desítky parametrů, prostě spokojenost.

Přečíst celou recenzi…

123 Recenzí Samsung Galaxy S20 FE 5G (G781B) - Zboží.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/samsung-galaxy-s20-fe-5g-g781b/vsechny-recenze/

Odborné video recenze

100 %

Samsung Galaxy S20 FE: NEJLEPŠÍ letošní Samsung – [recenze]

Samsung Galaxy S20 FE je bezpochyby letošním nejlepším Samsungem. Proč? Mrkněte na dnešní recenzi.

Samsung Galaxy S20 FE: NEJLEPŠÍ letošní Samsung - [recenze] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=XuuLcmCYxSw
100 %

Samsung Galaxy S20 FE (RECENZE) – Postaví do latě i vlajkové modely?

Samsung Galaxy S20 FE přináší zajímavou výbavu za přívětivou cenu, navíc hned v několika líbivých barevných provedeních. Ještě předtím, než se začnu detailně zabývat tím, co všechno S20 FE umí, uvedu, že zkratka FE odkazuje na „Fan Edition“. Jedná se ale opravdu o splněný sen fanoušků?

Samsung Galaxy S20 FE (RECENZE) - Postaví do latě i vlajkové modely? - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=zomEn8aRSkk
85 %

Galaxy S20 FE: Nasazuje laťku proklatě vysoko | Recenze

Galaxy S20 FE je bez debat skvělým telefonem. Zašel bych dokonce tak daleko, že tak moc jako tenhle telefon se mi letos líbilo snad jen OnePlus 8 Pro. Ale jelikož je S20 levnější, tak bych označil Samsung jako mou novou volbu číslo jedna, co se vlajek týče. Jen si musíte dát fakt bacha, jakou variantu kupujete. Můžete totiž dostat úžasný telefon, nebo… ne tak úžasný telefon.

Galaxy S20 FE: Nasazuje laťku proklatě vysoko | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=IjHFJlIeTQE
80 %

Galaxy S20 FE je povedený telefon od Samsungu.

Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) přináší vlajkové specifikace za zlomek ceny telefonu Galaxy S20. Opravdu se vyplatí? A opravdu má jen drobné kompromisy?

Galaxy S20 FE je povedený telefon od Samsungu. - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 10.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=W2ZmgYrnuaI

Aktuálně nejlepší mobilní telefony

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.