Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Finance » TWISTO.CZ

TWISTO.CZ

Recenze a hodnocení: 95 %

Popis TWISTO.CZ

Twisto je služba odložení platby. Twisto nabízí odložení platby o 30 dnů (v případě registrace až o 45 dnů). Na e-shopech lze platbu rozdělit na třetiny (jednu třetinu hned, zbytek do 60 dnů). V případě registrace získá uživatel další výhody v závislosti na zvoleném tarifu. Tarif standard nabízí např. Twisto fyzickou a virtuální kartu nebo placení přes Google pay nebo Apple Pay. S tarifem prémium získáš navíc např. výhodný kurz pro platby v zahraničí a cestovní pojištění pro celou rodinu.

Navštívit TWISTO.CZ

Hlavní výhody

  • Intuitivní a moderní uživatelské rozhraní
  • Přehled o nákupech a platbách
  • Možnost odložení plateb až o 45 dnů
  • Perfektní zákaznický přístup
  • Spousta užitečných funkcí (Twisto Snap, Split, Pay, Nákup na splátky)
  • Výhodné pro cestovatele (výhodný měnový kurz, cestovní pojištění)
  • Rozdělení platby mezi kamarády
  • Virtuální i fyzická platební karta
  • Lze platit pomocí Apple Pay a Google Pay

Hlavní nevýhody

  • Nelze vybírat z bankomatu
  • Nezaplatíte-li si lepší tarif, nejsou k dispozici některé funkce
  • Poměrně vysoké poplatky z prodlení nebo za odložení splatnosti
  • Vždy musíte zaplatit minimálně 10 % z vyúčtování

Odborné recenze

88 %

Twisto.cz

Lucie: Založila jsem si Twisto s tím, že ho vyzkouším. První 3 měsíce byly zdarma, ani jednou jsem Twisto nevyužila, nebylo to třeba. Na Twisto jsem si vzpomněla, až když mi přišlo upozornění, že dlužím peníze za tarif. Ihned (2.12.2022) jsem zaplatila za tarif abych nikde nic nedlužila, poté jsem ihned napsala žádost o zrušení účtu a změnila tarif Standart na tarif, který je zadarmo. Odpověděli mi, že moji žádost vyřídí. Dnes mi opět přišlo vyúčtování, podle ceny nejspíš za tarif standart, který jsem v prosinci „využívala“ pouhé 2 dny. Na zákaznické lince to samozřejmě nikdo nebere.

Ondřej: Ze začátku to bylo fajn, limit přes 20 tisíc, ale začátkem roku z nepochopitelného důvodu snížili limit na směšných 10 tisíc. Službu jsem využíval více jak 3 roky, vždy jsem splácel vše řádně, rozložení plateb na více měsíců jsem nikdy nevyužíval a odměnili se mi snížením limitu, takže s tímto budgetem služba už je pro mě naprosto k ničemu. Fajn je premium účet, kde máte pojištění a lepší kurzy měn. Nakonec jsem přešel na Revolut.

Patrik: Vezmou si vaše osobní údaje, a navíc vám registraci nakonec ani nepovolí. Při dotazu na tuto skutečnost je vám sděleno, že je to kvůli internímu vyhodnocovacímu systému, ale bližší kritéria a důvod nezná ani jejich vlastní zaměstnanec. Bohužel musím tuto službu hodnotit negativně, jelikož působí až moc pofiderním dojmem. Tak jako xy dalších nebankovních společností.

Lukáš: Nejlepší služba na kterou jsem narazil náhodou a velmi mě překvapila možnostmi a přístupem operátorů na telefonní lince i chatu. Nemůžu nic než pochválit. Služby super, nabídka slev v eshopech veliká a kolikrát si neumím vybrat, operátoři na jedničku.
Jen tak dál.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Google [online]. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.google.com/search?q=twisto+recenze&client=safari&channel=iphone_bm&source=hp&ei=OIyAZLTCNOyC9u8PtNCS6Ag&iflsig=AOEireoAAAAAZICaSH-mfZNmqwAtmpcxRHUwUs1mXLyG&ved=0ahUKEwi0vvrcp7H_AhVsgf0HHTSoBI0Q4dUDCAg&uact=5&oq=twisto+recenze&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjoLCAAQgAQQsQMQgwE6CwguEIoFELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoRCC4QgwEQxwEQsQMQ0QMQgAQ6CwgAEIoFELEDEIMBOggILhCxAxCABDoLCC4QrwEQxwEQgAQ6CwguEIAEEMcBENEDOggILhCABBCxAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6BggAEAMQCjoLCC4QgAQQsQMQ1AI6CwguEIAEELEDEIMBUABY8xZgyhdoAHAAeACAAW2IAawIkgEEMTMuMZgBAKABAQ&sclient=gws-wiz#lrd=0x470b94a4ae581827:0x43a36ccdb0493edd,1,,,,

 

95 %

Recenze Twisto – Jak funguje a opravdu vám usnadní placení?

Twisto je služba, která vám usnadní život, protože v dnešní době je placení téměř na denním pořádku. Díky tomu, že nemusíte složitě vyplňovat platební údaje (tuto funkci však nabízí i Google Chrome), ušetříte spoustu času.

Za zmínku stojí zejména Twisto Snap, Twisto karta nebo také Twisto Split. Příjemné je také moderní a přehledné uživatelské rozhraní a jistě si oblíbíte i kategorizaci výdajů, díky které získáte opravdový přehled o tom, za co utrácíte.

Za drobnou nevýhodu považujeme zpoplatnění tarifů s těmi nejžádanějšími funkcemi. Na druhou stranu, poplatek za tarif Standard ani Premium není zase tak vysoký, vzhledem k tomu, co vše tyto tarify zahrnují.

Twisto určitě doporučujeme minimálně vyzkoušet a věříme, že i vám usnadní placení a hlavně – zpříjemní nakupování!

Máte s Twistem nějaké zkušenosti? Podělte se o ně s námi a ostatními čtenáři. Děkujeme.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Twisto - Recenze a zkušenosti. Vyplatí se? » Finex.cz. Finanční portál Finex.cz - Váš objektivní průvodce světem financí [online]. Copyright © 2014 [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://finex.cz/recenze/twisto/
100 %

Zkušenost s Twisto.cz

K.: Já tedy vůbec netuším, co je na dotazu na Twisto tak intimního, ale už je to tu takový folklór.

Zkušenosti mám a zatím jen pozitivní. Naposled jim obchod, ze kterého jsem nakupovala, nedal vědět, že jsem již zboží obdržela. Platila jsem druhý den po převzetí zásilky a hned se ozvali, že evidují platbu, ale nemají info, že už mám zboží. Tak se dotazovali, zda zboží dorazilo v pořádku nebo na něj stále čekám (tudíž kdyby obchod zboží nedodal, ani by mi nezasílali upomínku, že jsem ještě neuhradila).

Jednou (při druhém nebo třetím nákupu) mi platbu přes Twisto zamítli bez udání důvodu. Šlo o kravinu za 200,– a ač jsem předtím uhradila hned, tak tentokrát nepovolili. Neřešila jsem. Teď naposled mi povolili zboží za 3000,–. Jejich algoritmus nechápu, ale za mě je to dobrá služba.

A.: Za me super, platím s ní na Ali a všude, kde se vrací výhody. V hodně obchodech něco zpět či zdarma poštovné. Za mě super :pankac: ale určitě nakupovaat tak, aby se to hned ten měsíc uhradilo. lze to odložit, ale platí se za to poplatek. Je jasně danný, ale jsou to zbytečně vyhozené peníze

A.: Mám u nich účet a využívám často. Spokojenost.

N.: Taky spokojenost. Bývají i různé bonusy při registraci, přes platbu přímo Twistem apod. A na konci měsíce zaplatím všechno naráz – resp. myslím, že je tam asi 15 dní,ale platím to hned, jakmile pošlou vyúčtování. Hlídám si to :)

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Zkušenost s Twisto.cz - Diskuze - eMimino.cz. eMimino.cz - těhotenství, děti [online]. Dostupné z: https://www.emimino.cz/diskuse/twistocz-zkusenost-342357/
100 %

Twisto recenze 2023

Když shrnu všechny výhody a nevýhody, tak určitě hodnotím systém kladně. Co bych uvítal, je 3% cashback ze všech tuzemských plateb a výběr z bankomatu v zahraničí, ale to bych chtěl asi už moc :-). Proto neváhejte a vytvořte si účet ještě dnes nyní s 150 Kč bonusem + 3 měsíce Twisto premium tarifu zdarma. Bonus obdržíte do cca 3 dní na nově zaregistrovaný účet. V průběhu registrace ve 3. kroku zadáte buď PROMO kód TWISTOBONUS nebo nyní klikněte na tlačítko níže a kód se automaticky vyplní do registrace. Při registraci musíte nahrát kopii OP. Nezalekněte se toho. Twisto musí znát Vaši pravou adresu a totožnost a nařizuje jim to zákon. Připravte si tedy po ruce OP, který vyfotíte například mobilním telefonem. Dobrá zpráva je, že Twisto karta funguje bez problémů s Curve Card, jak se můžete dočíst v mé recenzi Curve Card.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

🥊 Twisto recenze 2023 + promo kód na 150 Kč - Získej-bonus.cz. 🥇 Platba Twisto - získejte bonus 150,- Kč - Získej-bonus.cz [online]. Copyright © 2023 Všechna práva vyhrazena. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://ziskej-bonus.cz/recenze/
95 %

Twisto Recenze

Twisto je platební služba, se kterou můžete odkládat platby za nákupy. A to jak na internetu, tak v kamenných prodejnách. Twisto je vlastně aplikace s platební kartou, díky které můžete bezpečněji a jednodušeji platit.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Twisto - Recenze, testy a zkušenosti Červen 2023 | 5nej.cz. Recenze, testy, zkušenosti a hodnocení produktů a služeb | 5nej.cz [online]. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.5nej.cz/twisto-recenze/
78 %

Recenze Twisto: Zkušenosti s českou aplikací a kreditkou pro lepší platby

Pokud často nakupujete na e-shopech, které mají Twisto zavedené jako platební metodu, jedná se o pohodlný způsob, jak si placení urychlit. Osobně právě takto Twisto nejčastěji využívám v rámci Slevomatu či Dáme Jídlo. Stačí zadat e-mail či PIN a máte zaplaceno. Spořivé typy lidí na Twistu ocení možnost cashbacku v partnerských e-shopech a při cestování.

Stejně tak i v případě, že se kolem výplaty potýkáte s nedostatkem prostředků, může být využití Twista řešením. Pochválit lze pohodlí platební metody a šikovné funkce typu Split a Snap. Obě vychytávky mají praktické uplatnění, nic nestojí a rozhodně dávají smysl. Pokud je chcete vyzkoušet, můžete se zaregistrovat s počátečním bonusem 300 – 500 Kč, který Twisto rozdává.

Největší smysl má Twisto pro cestovatele. Musí si sice pořídit tarif Premium za 99 Kč měsíčně, dostanou však v ceně slušné cestovní pojištění pro celou rodinu platné po celém světě a výhodný směnný kurz. Ještě o něco lepší kurz nabídne konkurenční Revolut, který však nenabízí třeba funkci Snap a integraci s českými e-shopy, kterých neustále přibývá.

Slabou stránkou je zatím absence podpory Google Pay pro bezdrátové platby mobilními telefony. Jde o trend, který nelze přehlížet a platby mobilním telefonem by měla služba zprovoznit co nejdříve. Twistu v redakci fandíme a doufáme, že uspěje i za hranicemi, kam má letos namířeno. Jako první se dočkají země střední a východní Evropy. Konkrétně Polsko, Slovensko a Rumunsko.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Zkušenosti s Twisto: Recenze karty a 3 důvody k registraci. inSmart.cz | Držíme krok s dobou chytrých technologií [online]. Copyright © 2023. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://insmart.cz/zkusenosti-s-platebni-aplikaci-twisto/
100 %

Twisto

Ve finálním shrnutí vás proto nejspíše nepřekvapí naše nadšení pro služby Twista. Twisto může být nejen přínosné v ohledu řešení reklamací, ale je i zcela bezpečné a chrání vás a vaše platební údaje. Pokud chcete Twisto vyzkoušet, rozhodně neváhejte, v tomto případě není příliš mnoho co ztratit, naopak se může stát, že si službu zamilujete a bude vaší volbou číslo jedna. Pokud se ale přece jen rozhodnete že služeb a výhod Twista nevyužijete, pamatujte, jak jednoduché je účet zrušit. Na závěr si vás dovolíme pouze upozornit, že tato platební metoda je vhodná pouze pro osoby s dobrou platební morálkou.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Twisto [online]. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.recenzer.cz/twisto/
85 %

Twisto Recenze

Twisto je chytrá služba, díky které můžete odkládat platbu za nákupy na internetu i v kamenných obchodech. Kartu můžete mít virtuální nebo fyzickou, podle toho, jaký tarif si zvolíte. Tarif pro virtuální kartu je zdarma. Vedle odložení platby o jeden měsíc umožňuje Twisto také rozložení platby na třetiny nebo rovnou na větší množství splátek. Platbu si můžete také rozdělit s kamarády mezi sebe, kupujete-li něco přes Twisto společně. Díky Twisto si můžete jednoduše zboží objednat nebo koupit, vyzkoušet a podívat se na něj, zda vám bude vyhovovat, a až poté zaplatit.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Twisto Recenze | zkušenosti 2023. Recenze, testy, zkušenosti a hodnocení finančních produktů 5fin.cz [online]. Dostupné z: https://www.5fin.cz/twisto-recenze/
100 %

Recenze Twisto – nakupte teď a plaťte později + 300 Kč BONUS

Twisto je nepochybně revoluční službou na našem trhu, díky které můžete vyrazit na nákupy i v případě, že zrovna čekáte na výplatu. Nemusíte se zbytečně omezovat nebo dokonce sáhnout po krátkodobé půjčce, která vás reálně vyjde mnohem dráž. Namísto toho si můžete rozložit platbu na splátky přímo u Twista a případně vše bezplatně předčasně splatit.

Twisto ocení i nadšení cestovatelé, kteří s účtem Premium už nemusí řešit směnu finančních prostředků nebo zdlouhavě hledat výhodné cestovní pojištění. Když se rozhodnete upgradovat svůj tarif musíte počítat s tím, že si za něj připlatíte. Je ale nutné uznat, že poplatky nejsou nějak zvlášť vysoké a jejich výše odpovídá kvalitě nabízených služeb.

Jestli i přesto nebudete s Twistem spokojeni, můžete ho kdykoli po splacení všech závazků splatit. Na závěr je třeba říct, že je Twisto opravdu inovativní službou, která stojí alespoň za vyzkoušení.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

▷ Twisto recenze a zkušenosti + BONUS 300 Kč | JirkovaPůjčka.cz. Půjčky ihned na účet, hypotéky a účty online (2023) | JirkovaPůjčka.cz [online]. Copyright © 2023, JirkovaPujcka.cz [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.jirkovapujcka.cz/magazin/twisto-recenze/
100 %

RECENZE Inovativní platební metody: Twisto

Twisto zaznamenalo svůj neúspěšnější rok v historii, a to primárně díky svým inovativním službám. To však neznamená, že by v Twistu s inovacemi skončili, ba naopak.

Ještě letos se dočkáme zpřístupnění plateb přímo skrze telefon, a to díky Apple Pay. Společnost nabídne rovněž možnost platit prostřednictvím Twista debetně, aniž by ovšem platby byly navázány na jejich bankovní účet. Zákazníci si do Twisto aplikace jednoduše nahrají další platební karty, zaplatí Twistem a na základě jejich nastavení se částka strhne z Twisto limitu nebo z jiné karty, kterou si do Twista nahráli. Chybět nebude ani funkce vrácení se v čase, kdy si i po uskutečnění platby můžete zpětně vybrat, z jaké karty se částka strhne.

Stejně jako nekončí Twisto, nekončíme ani my. Již brzy se můžete těšit na články s dalšími inovativními platebními metodami. Důkladně se tedy zaměříme i na Revolut a například i službu Curve.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Recenze Inovativní platební metody: Twisto – První díl našeho čtyřdílného seriálu | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2023 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-platebni-sluzba-twisto-co-je-noveho-36996
100 %

Twisto recenze 2023 (funkce, poplatky, náramek)

Možnost platit v e-shopech pomocí pár kliknutí se nám rychle zalíbila, stejně jako možnost bezplatného vedení Twisto účtu, díky kterému máme o všech našich nákupech přehled a útratu tak držíme pod kontrolou. Právě kontrola je při používání Twista skutečně důležitá. Nelze ho brát jako „sponzora“ našich nákupů a je potřeba přesně dodržovat data splatnosti, jinak nám hrozí velmi nepříjemné poplatky.

Další příjemnou službou je cash back, který dokáže vynést i několik tisíc za rok. Stačí se naučit přes něj nakupovat u vybraných obchodníků a myslet na to nejen při pořizování spotřebního zboží, ale třeba i při nákupu lístků na koncert nebo poukázek na wellness pobyt.

Velmi oceňujeme nápad za Twisto Snap. Důležité faktury sice ještě stále proplácíme spíše „postaru“, ale když jsme neměli čas (anebo se nám zkrátka nechtělo), stačilo je vyfotit přes mobilní aplikaci a my jsme tak mohli tuto nepříjemnou povinnost alespoň trochu odložit. Místo vyřizování několika faktur jsme pak vyřídili jedinou platbu pro Twisto.

Karta MasterCard se vyplatí hlavně těm, kdo často provádějí zahraniční transakce, a náramek ocení především obdivovatelé všemožných chytrých vychytávek. Líbí se nám ale, že se Twisto snaží jít neustále technologicky dopředu.

Celkově tedy Twisto doporučujeme vyzkoušet. V případě, že by se vám zalíbila jeho bezplatná podoba a uvažovali jste nad některým z placených tarifů, je pro vás navíc dobrou zprávou to, že i u tarifů STANDARD a PREMIUM jsou první 3 měsíce užívání zdarma.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Twisto recenze 2023 (funkce, poplatky, náramek) - Fondik.cz. Fondik.cz - přehledné informace o podílových fondech a financích [online]. Copyright © 2017 [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.fondik.cz/clanky/twisto-recenze
100 %

Twisto recenze, vše co potřebujete vědět

Celkově službu hodnotím jako přínosnou z několika důvodu, je to především díky inovačním možnostem jako je možnost rozdělení platby mezi přátele, platební náramek a možnosti Apple pay.

Co však hodnotím jako negativum, je nutnost dávat si pozor na dobu splatnosti, protože už pět dní po splatnosti vám twisto naúčtuje poplatek 150,- korun.

Navštívit TWISTO.CZ

Přečíst celou recenzi…

Twisto recenze, vše co potřebujete vědět - Našetřeno.cz. Našetřeno.cz - S námi vždy ušetříte! [online]. Dostupné z: https://www.nasetreno.cz/twisto-recenze/

Další zdroje recenzí TWISTO.CZ

  1. Twisto – Recenze chytré platební metody – Fintree. Fintree – Děláme FinTech dostupnější [online]. Dostupné z: https://fintree.cz/recenze/twisto-recenze-chytre-platebni-metody/
  2. Recenze Twisto – jak funguje účet, platební karta a zkušenosti uživatelů. Levný převod peněz do zahraničí. Jak poslat peníze chytře[online]. Copyright © 2010 [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://chytryprevod.cz/twisto-recenze/
  3. Twisto recenze, obchody a zkušenosti – 1t.cz – praktické návody a recenze. 1t.cz – praktické návody a recenze – Nezávislé recenze a návody [online]. Dostupné z: https://1t.cz/twisto-recenze-obchody-a-zkusenosti/
  4. Recenze Twisto – nakupujte teď, plaťte později! Jak funguje tato služba? – TopSluzba.cz. TopSluzba.cz – recenze online služeb, kurzů a softwaru [online]. Copyright © 2023. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.topsluzba.cz/twisto-recenze/
  5. Twisto Recenze, zkušenosti a výhody 2022 – ŽijÚspěšně.cz. ŽijÚspěšně.cz | Osobní rozvoj, investování, zdraví i byznys [online]. Copyright © 2022 [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://zijuspesne.cz/recenze/twisto-recenze/
  6. Velká Twisto recenze + Premium účet na 3 měsíce zdarma. ziba | magazín o penězích [online]. Copyright © 2023. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.ziba.cz/twisto-recenze-promo-kod/
  7. Recenze Twisto – Tovarnik.cz. Tovarnik.cz – správná finanční rozhodnutí [online]. Copyright © 2023 Tovarnik.cz. Všechna práva vyhrazena. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.tovarnik.cz/recenze-twisto/
  8. Platby Twisto ‒ karta, recenze + bonus 300 Kč | Tipli. Cashback portál Tipli – Získejte peníze z online nákupů | Tipli [online]. Copyright © 2023 Tipli. Všechna práva vyhrazena. [cit. 07.06.2023]. Dostupné z: https://www.tipli.cz/clanek/platby-twisto-karta-recenze-bonus-300-kc

Doporučené stránky v oblasti financí

Fondee je investiční platforma, přes kterou jde snadno a s minimálními poplatky investovat do portfolií akciových a dluhopisových ETF. Stránka zdůrazňuje, že jsou regulováni Českou národní bankou a že investice jsou chráněny Garančním fondem obchodníků s cennými papíry.

Navštívit FONDEE.CZ

Přečíst recenzi…

Bit.plus je česká kryptoměnová směnárna, která se specializuje především na obchodování s Bitcoinem. Bit.plus – všechny služby pro nákup a prodej Bitcoinu na jednom místě. Přesvědčte se sami!

Navštívit BIT.PLUS.CZ

Přečíst recenzi…

Hypotéka online do 24h? Skoro! Fintech startup hyponamíru.cz zajišťují získání hypotéky bezpečně a online za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Díky vlastní technologii srovnají celý hypoteční trh a najdou pro vás to nejvýhodnější řešení. Jsou specialisté na hypotéky, kteří vám pomohou na cestě k bydlení.

Navštívit HYPONAMÍRU.CZ

Přečíst recenzi…

Navštivte ušetřeno.cz a porovnejte si širokou nabídku mobilních tarifů na jednom místě a vyberte si tarif, který využijete naplno. Stačí vám k tomu jen 2 minutky. Se změnou tarifu vám rádi pomůžou odborníci.

Navštívit UŠETŘENO.CZ

Přečíst recenzi…

HypoGO srovnává nabídky všech hypotéčních bank v ČR, svým uživatelům výrazně ušetří čas při výběru optimálního produktu a nabídne nejnižší sazbu. Kromě automatizovaného srovnávacího nástroje HypoGo nabízí také služby osobních specialistů.

Navštívit HYPOGO.CZ

Přečíst recenzi…

Hodnocení a recenze uživatelů

0,0
Hodnoceno 0,0 z 5
0,0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.