Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Elektronika » Mobilní telefony » Xiaomi » Xiaomi 11 Lite NE 5G

Xiaomi 11 Lite NE 5G

Recenze a hodnocení: 94 %

Popis Xiaomi 11 Lite NE 5G

Elegantní chytrý telefon s pěkným výkonem, rychlým 90Hz AMOLED displejem, trojnásobným fotoaparátem a podporou sítí 5G. 6.55″ displej s Full HD+ rozlišením 2400 x 1080 bodů, 8jádrový procesor Snapdragon 778G až 2.4GHz, 6GB operační paměti, 128GB interní paměti, slot microSD, zadní fotoaparáty 64 Mpx (f/1.79), 8 Mpx (ultraširokoúhlý 119°, f/2.4), 5 Mpx (makro), přední selfie kamera 20Mpx, Bluetooth 5.2, NFC, WiFi ax, GPS/ Glonass/ Galileo/ Beidou/ QZSS/ NavIC, USB Type-C, čtečka otisků prstů, baterie 4250 mAh s podporou rychlého nabíjení 33W, platforma Android s uživatelským rozhraním MIUI.

Hlavní výhody

  • Tenké tělo
  • Hezký design
  • Solidní výkon
  • Detailní nastavení
  • 6,55″ AMOLED s 90Hz a Gorilla Glass 5
  • Slušná výdrž i rychlost nabíjení
  • Infraport pro staromilce
  • Dostatečně výkonný procesor
  • Spolehlivá čtečka otisků prstů
  • 6,55″ AMOLED s 90Hz a Gorilla Glass 5
  • Slušná fotovýbava
  • Malý průstřel v displeji
  • Stereo reproduktory
  • Slot pro paměťovou kartu
  • Praktický povrch zad
  • Nízká hmotnost
  • Příslib dlouhé softwarové podpory

Hlavní nevýhody

  • Displej při tmavém režimu
  • Kvalita fotek
  • Špatný širokáč v noci
  • Horší ochrana displeje
  • Chybí 3,5mm jack
  • Nadstavba MIUI není vhodná pro každého

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony

Odborné recenze

80 %

Recenze mobilu Xiaomi 11 Lite 5G NE. Když „NE“ znamená „ANO“

Xiaomi opět prokázalo, že umí dělat velmi dobré telefony s nízkou cenou, ale problémy mu dělají fotoaparáty vlivem příliš silných softwarových zásahů a celkově nižší kvality. Pokud ale vyloženě chcete koupit telefon Xiaomi, toto je opakující se fenomén. Na druhou stranu ani další telefony okolo osmi tisíc korun nefotí zrovna fantasticky, třeba Realme GT Master Edition na tom nebyl o moc lépe. Pokud se tedy nesoustředíte vyloženě na skvělé fotky, ale telefon použijete na občasné momenty, nebudete zklamaní.

Xiaomi 11 Lite 5G NE má totiž mnoho pozitiv a jedná se o telefon hodný doporučení. Výkon je velmi hezký a stačí i na hraní her, design je příjemný a telefon se skvěle drží v ruce, OLED displej mimo tmavý režim a nízký jas také exceluje, potěší stereo, propracované prostředí, rozumná výdrž i rychlost nabíjení a samozřejmě cena. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE. Když „NE“ znamená „ANO“ – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/recenze-mobilu-xiaomi-11-lite-5g-ne-kdyz-ne-znamena-ano/sc-3-a-1353507/default.aspx

 

95 %

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Jirka: Super zařízení za rozumnou cenu. Potřebuješ telefonovat, fotit, ukládat data ve složkách, potřebuješ být na netu sítích žádný problém.
Doporučuji holkám ženám manželkám. Ocení nízkou hmotnost zařízení.

Ověřený zákazník: Po týdnu, telefon nebyl pro mě, ale nastavoval jsem vše potřebné a mám ho pod dozorem…
Příjemně lehký telefon s dobrým displayem, dostačujícím výkonem a výdrží (záleží samozřejmě na využítí, ale u polovičky vypadají 2-3 dny docela reálně, s novou baterií)

Ověřený zákazník: Xiaomi 11 Lite 5G NE 6GB/128GB, 4250 mAh, používám třetí den a zatím spokojenost – rychle se nabíjí (i když se trochu zahřívá) a vypadá, že při nepřipojení k síti i dlouho vydrží

Ověřený zákazník: Nejsem náročný uživatel – telefon mám hlavně na volání a občasné použití internetu a sem tam foto. Telefon jsem volil, protože u předchozích modelů mi vadila velikost a hlavně váha (tel.nosím v kapse kalhot). Velikost jsem musel vynechat, ale váha tohoto přístroje je výborná, překvapilo mne navýšení výdrže oproti předchůdci (Mi 10 lite). Pokud nechci za telefon utrácet pro mne (vzhledem k používání) nesmyslené částky, tak je toto skvělá volba.

Přečíst celou recenzi…

Xiaomi 11 Lite 5G NE 6GB/128GB od 6 899 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-11-lite-5g-ne-6gb-128gb/#recenze/
100 %

Xiaomi 11 Lite 5G NE: vyzkoušeli jsme, jak fotí a nahrává video

Xiaomi 11 Lite 5G NE je povedený smartphone střední třídy a nezklame vás ani co se týče kvality fotografií. Za dobrých světelných podmínek se nemá za co stydět jak hlavní fotoaparát s 2x zoomem, tak širokoúhlý objektiv. Vyšší rozlišení pomohlo také makro objektivu, který je vcelku použitelný. Co mě určitě nemrzelo, je absence fotoaparátu pro bokeh efekt, který telefon zvládá softwarově.

V noci jsou výsledky Xiaomi 11 Lite 5G NE trochu slabší, nicméně v kontextu střední třídy se nejedná o nějaký závažný nedostatek. V této cenové kategorii bez větších problémů najdete hůře fotící smartphony a o Xiaomi 11 Lite 5G NE se dá s klidným svědomím říci, že vám ostudu rozhodně neudělá. Přečíst celou recenzi…

Xiaomi 11 Lite 5G NE: vyzkoušeli jsme, jak fotí a nahrává video. SMARTmania.cz – Váš průvodce světem technologií [online]. Copyright © 2005 [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://smartmania.cz/xiaomi-11-lite-5g-ne-vyzkouseli-jsme-jak-foti-a-nahrava-video/
100 %

recenze Xiaomi 11 Lite NE 5G Stylovka, která se neztratí

Xiaomi 11 Lite NE se ve většině aspektech příliš neliší od Xiaomi 11 Lite, stále se však jedná o povedený mobil, který může konkurovat oblíbenému Galaxy A52 (nebo Galaxy A52s) a za výbavu se rozhodně nemusí stydět. Pokud tak hledáte lehké zařízení s dobrou výbavou a velmi dlouhou softwarovou podporou v ceně startující na 8 tisících korunách, rozhodně si nenechte 11 Lite NE ujít. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi 11 Lite NE 5G – Stylovka, která se neztratí | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-xiaomi-11-lite-ne-5g-stylovka-ktera-se-neztrati-45070
100 %

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE: Nejlepší Edice?

Po recenzi povedeného Xiaomi Mi 11 Lite jsem měl od vylepšeného modelu poměrně vysoká očekávání a na závěr dnešní recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE mohu prohlásit jen, že byla bezezbytku naplněna. Nový čipset sebou nese nejen lepší konektivitu, ale také velmi solidní výkon, kterým se zavděčí i hráčům. Navíc jsem byl během testování schopen dosáhnout o půl hodiny delšího aktivního používání na jedno nabití. Zlepšil se také postprocessing snímků – přinejmenším tedy u ultraširokoúhlého fotoaparátu. Osobně se mi také více líbí matná záda novinky, která v ruce působí příjemně a tolik na sebe neváží otisky.

Zbytek hodnocení by pak v podstatě mohl kopírovat to z recenze Mi 11 Lite. Pochválit musím kvalitní 90Hz AMOLED displej spolu se stereoreproduktory a celkově více než schopnými fotoaparáty. Výdrž baterie je – i přes její relativně malou kapacitu – poměrně solidní a dosáhnout jednodenní výdrže budou mít problém pravděpodobně jen náruživí hráči. Škoda snad jen ne úplně ergonomického designu a čtečka otisků v displeji by telefonu přece jen slušela o něco více. Jinak ale před sebou máme potenciálního kandidáta na krále mezi aktuálními smartphony s cenou v rozmezí 8 až 10 tisíc korun. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE: Nejlepší Edice? - Xiaomi blog. XM.cz | Nejspolehlivější eshop se Xiaomi produkty v ČR [online]. Copyright © 2022 [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://xm.cz/blog/recenze-xiaomi-11-lite-5g-ne-nejlepsi-edice/
91 %

Recenze a hodnocení Xiaomi 11 Lite 5G

Registrovaný uživatel: Cena a co má umět. Čekal jsem kvalitu foťáku a ta je nadstandartní.

Čekal bych český návod kvůli Xiaomi účtu. Doposud jsem měl Samsung což je jiné ovládání. Nejvíc mě vadí, že si dost často uchem ,když telefonuji zapnu něco dalšího. Kdybych se měl znovu rozhodnout byl by to Samsung.

Registrovaný uživatel: dobrý, ale vzhledem ke schopnostem drahý

Štěpán: Funguje parádně nemám výhrady

Registrovaný uživatel: Tenký, dobře fotí, rychlý procesor co se neseká, dobré rozlišení displeje, pěkný design

Slabší výdrž baterie.

Přečíst celou recenzi…

Recenze a hodnocení Xiaomi 11 Lite 5G NE [online]. Copyright ©B [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/xiaomi-11-lite-5g-ne/vsechny-recenze/
100 %

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE – Lehoučký borec neřekl poslední slovo

Pakliže jste k této recenzi modelu Xiaomi 11 Lite 5G NE přistupovali s tím, že absolutně nechápete, proč Xiaomi po necelém roce přišlo s “tím stejným telefonem”, teď už doufám máte odpověď. Buďme k sobě upřímní, Xiaomi 11 Lite 5G NE je až nebezpečně podobný staršímu Mi 11 Lite, v zásadních věcech ale přichází příjemné vylepšení.

Kamera je vylepšená zcela jednoznačně, byť nedošlo k překopání fotovýbavy jako takové. Procesor je možná v syntetických testech o chloupek pomalejší, běžný zákazník však nemá šanci na to v praxi přijít. Posledním aspektem je cena, která je ale u některých prodejců na korunu stejná, nemá tak smysl pořizovat starší model, třebaže o necelý rok. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE – Lehoučký borec neřekl poslední slovo [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/xiaomi-11-lite-5g-ne-recenze
100 %

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE

Marek: váha,zpracování,opravdu slušná výdrž a výbava

Jindřich: BYLA to nejlepší volba kterou sem mohl udělat !

Roman: kompaktní super foťák baterie v klidu 2dny

Luboš: Lehký Velmi rychlý Super fotky Slušná výdrž baterie

Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/recenze/xiaomi-11-lite-5g-ne-8gb128gb-zelena-6861795.htm
100 %
Xiaomi 11 Lite 5G NE RECENZE: stylově za úspěchem. FoneTech - Technologie máme v krvi! [online]. Copyright © 2021 Fonetech.cz [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://www.fonetech.cz/xiaomi-11-lite-5g-ne-recenze-stylove-za-uspechem/
85 %

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE: Novější, lepší a levnější Jednoduchý verdikt

Ve finále je to velice jednoduché zhodnocení a máte ho už v názvu recenze. Xiaomi 11 Lite 5G NE je lepší, ale levnější Xiaomi Mi 11 Lite 5G s ještě hloupějším jménem. Už původní model se mi nicméně hodně zamlouval a novinku je tím pádem ještě jednodušší doporučení. Tenhle kousek dozrál jako víno. Je to krásný, tenký, lehoučký mobil s parádním displejem, více než dostatečným výkonem, fajn fotoaparáty i reproduktory a překvapivě skvělou výdrží. Plus infraport, ten se může také občas hodit a rozhodně už jej nenajdete v telefonech často.

Ano, jsou tu některé ty neduhy a v pár oblastech je rozhodně lepší konkurence. Tak už to bývá vždycky. Pokud jste však Lite NE koupili třeba nedávno v akci, nebo koupíte určitě v další akci v lednu, tak máte skvělý telefon za hezkou cenu. A i když se vám prostě tahle tenká žiletka líbí a sáhnete po ní už teď za plnou cenu, tak rozhodně neuděláte chybu. Tohle je letos přeci jen jeden z nejlepších, nebo minimálně jeden z nejlépe vyvážených, telefonů střední třídy. Jenom pod stromečkem bacha, ať se při vybalování neříznete. Dost možná jste tak tenký mobil už dlouho nedrželi. Je to nezvyk. A taky kontrolujte kapsy, ať ho někde nenecháte. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi 11 Lite 5G NE: Novější, lepší a levnější - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-xiaomi-11-lite-5g-ne-novejsi-lepsi-a-levnejsi/a-5606/

Odborné video recenze

100 %

Aby nebylo označení telefonů výrobce Xiaomi až příliš jednoduché, připravil si pro nás model Xiaomi 11 Lite NE. A NE, en-é v tomto případě není tak úplně náhradou přídomku „s“, jenž používá třeba ASUS, Samsung nebo Apple, který obvykle dává tušit, že máme čest s mírně vylepšenou původní verzí. Pojďme si ale konečně říct, v čem je vlastně NE jiný od klasického Xiaomi 11 Lite a jak se vlastně používá.

Xiaomi 11 Lite 5G NE (RECENZE) - Stylovka, která se neztratí - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=P8ohW6qJEHg
85 %

Budu upřímný, původně jsem nechtěl dělat recenzi na Xiaomi 11 Lite 5G NE, jelikož ve své podstatě je to levnější Mi 11 Lite 5G, které jsem recenzoval už před půl rokem. Prostě je tu jen populárnější a dostupnější procesor. Na druhou stranu mě ale zajímalo, jak moc by se můj názor na tenhle mobil změnil, když jsem od té doby vyzkoušel spoustu konkurentů. Takže tohle beru vesměs jako takový druhý pohled na ten samý mobil, který zároveň dokazuje, že NE se dá občas přeložit jako ANO.

Xiaomi 11 Lite 5G NE: Novější, lepší a levnější | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=PMeKQhAmpN4
80 %

Ľahký mobil s dobrou cenovkou, ktorý zaujme stereo reproduktormi, pekným 90 Hz displejom a infraportom.

Xiaomi 11 Lite 5G NE (recenzia) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 11.11.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=fm0ZgRyyVEQ

Aktuálně nejlepší mobilní telefony

Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.