Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Elektronika » Mobilní telefony » Xiaomi » Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Recenze a hodnocení: 85 %

Recenze Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Popis Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Mobilní telefon – 6,67″ AMOLED 2400 × 1080, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 732G 8jádrový, RAM 6 GB, interní paměť 128 GB, zadní fotoaparát 108 Mpx (f/1,9) + 8 Mpx (f/2,2) + 5 Mpx (f/2,4) + 2 Mpx (f/2,4), přední fotoaparát 16 Mpx, GPS, Glonass, IrDA, NFC, LTE, Jack (3,5mm) a USB-C, čtečka otisků, voděodolný dle IP53, dual SIM + paměťová karta, neblokovaný, rychlé nabíjení 33W, baterie 5020 mAh, Android 11

Hlavní výhody

  • Povedený vzhled
  • Dobře padne do ruky
  • Kvalitní AMOLED displej s Always-on
  • Rychlé nabíjení
  • 108Mpx fotoaparát
  • Nejnovější Android 11
  • Výborně optimalizované prostředí
  • Velmi přívětivá cena
  • Výborná výdrž na baterii
  • Dual SIM + microSDXC
  • Stereo reroduktory
  • Slušná konektivita – IR nebo 3,5mm jack už se moc často nevidí

Hlavní nevýhody

  • Nepodporuje 5G
  • Výrazně vystupující modul s fotoaparáty
  • Jen průměrný procesor
  • Dva téměř zbytečné fotoaparáty
  • Foťák po stránce softwaru
  • Chybí stabilizace obrazu
  • Nemá notifikační diodu
  • Reklamy v systému MIUI

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony



Odborné recenze

85 %

Recenze Redmi Note 10 Pro: Neuděláte s ním chybu!

Redmi Note 10 Pro je asi tou nejbezpečnější koupí, kterou můžete ve střední třídě udělat. Dostanete dostatečný výkon, solidní reproduktory, všechnu výbavu, kterou byste čekali, výdrž je i ve 120 Hz dost dobrá, fotoaparáty vás nenechají ve štychu a ten displej v kombinaci s plynulým prostředím je prostě radost. Jestli chcete moje doporučení, máte ho mít. Pokud se vám Redmi Note 10 Pro líbí, tak směle do něj. Jen bych přihodil pár kaček navíc za 128GB úložiště, rozdíl to nebude velký, 8 tisíc pořád není moc.  Přečíst celou recenzi…

Recenze Redmi Note 10 Pro: Neuděláte s ním chybu! - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-redmi-note-10-pro-neudelate-s-nim-chybu/a-4093/

 

80 %

RECENZE Redmi Note 10 Pro: Stojí za to

Redmi Note 10 Pro je telefonem střední třídy, který klade důraz na kvalitní displej, slušný výkon a číselně lákavý 108megapixelový fotoaparát. Dobře je na tom i co se baterie a nabíjení týče, příjemná je skvělá optimalizace prostředí. Bohužel Redmi mohlo nabídnout přeci jen více. Za cenu, kterou odhadujeme nad hranicí 8 tisíc korun, nám citelně chybí podpora sítí 5G, stejně jako lepší sestava fotoaparátů. Novinka tak bude určena spíše zájemcům o prostředí nadstavby MIUI, kteří ocení výkon či kvalitní displej. Přečíst celou recenzi…

Recenze Redmi Note 10 Pro – Stojí za to | mobilenet.cz. mobilenet.cz – Mobilní telefony, notebooky a technologie budoucnosti [online]. Copyright © 2022 24net s.r.o. Všechna práva vyhrazena. [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://mobilenet.cz/clanky/recenze-redmi-note-10-pro-stoji-za-to-43277
80 %

RECENZE: Redmi Note 10 Pro – Když je 120 hertzů víc než 108 megapixelů

Nástupce oblíbené řady má našlápnuto, aby pokračoval v tradici. Redmi Note 10 Pro k dokonalosti moc nechybí a za ceny okolo 8 000 Kč podle výbavy z něj nejspíše bude bestseller. Hlavním lákadlem telefonu je špičkový OLED displej, skvělá výdrž na jedno nabití a pochopitelně cena. Pokud tedy sháníte mobil s větším displejem, Redmi Note 10 Pro bude velmi vážný kandidát.

Konkurence typicky nabídne o něco málo horší výbavu za podobnou cenu nebo podobnou výbavu za vyšší cenu. To zní pro testované redmi velmi dobře, musí si jen dávat pozor na konkurenty s 5G jako Motorola Moto G G5, která na svou stranu přetáhne uživatele toužící po rychlejších datech. Přečíst celou recenzi…

RECENZE: Redmi Note 10 Pro – Když je 120 hertzů víc než 108 megapixelů – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/recenze-redmi-note-10-pro--kdyz-je-120-hertzu-vic-nez-108-megapixelu/sc-3-a-1351110/default.aspx#part=1
100 %

Recenze Redmi Note 10 Pro – Přímý tah na branku

Nebudu chodit kolem horké kaše a rovnou vám sdělím, že žhavá novinka Redmi Note 10 Pro je jedním z nejlepších telefonů střední třídy, možná i ten úplně nejlepší. Přednosti telefonu jsou jasné. Velký plusový bod smartphone získává díky svému velkému 120Hz displeji. Dále novinka vyniká výkonem či kvalitou fotoaparátu (hlavně toho 108Mpx). Malinko možná zamrzí plastová konstrukce, ačkoliv jako negativum to nevnímám. Dále je zde také skvělá konektivita i výdrž na jedno nabití.

Asi jako největší nevýhodou tak paradoxně vidím MIUI, které je sice dobře optimalizované, nicméně je zde toho opravdu mnoho. Tím mám na mysli spoustu předinstalovaných aplikací. Nepotěší ani reklamy v samotné nadstavbě. Celkově však Redmi Note 10 Pro hodnotím velice kladně. Konkurence má v tomto telefonu velikého konkurenta, který se s nikým nemazlí. Přečíst celou recenzi…

Recenze Redmi Note 10 Pro – Přímý tah na branku [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/xiaomi-redmi-note-10-pro-recenze/
80 %

Redmi Note 10 Pro – vyvážený mix střední třídy se 120Hz AMOLEDem

Redmi Note 10 Pro mě opravdu příjemně překvapil. Po nedávném testování téměř stejně drahého Redmi Note 9T, z kterého jsem měl velmi rozpačité dojmy, nabízí dnes testovaný model výrazně lepší poměr cena/výkon. Zaujme především vynikajícím 120Hz AMOLED displejem, který se ve střední třídě začíná objevovat stále častěji, a je to jen dobře. Stejně tak do této kategorie míří častěji stereo reproduktory, které má i Redmi Note 10 Pro a hrají velmi dobře.

Potěší také výborná výdrž baterie, která je bez problémů dvoudenní. Za to může i možná trochu agresivnější uspávání aplikací na pozadí. Výkonu je dostatek, ačkoliv na top modelech se zkrátka některé aplikace (včetně třeba fotoaparátu) občas načítají rychleji. Prostředí je ale i díky 120Hz displeji velmi plynulé.

Pokud bych měl něco vytknout, budou to reklamy v systému MIUI, na které zkrátka občas narazíte. Nepotěší také nižší kvalita ultra širokoúhlého fotoaparátu, který postrádá noční režim. Kvalita nahrávání videa by také mohla být vyšší, ve 4K je zde mizerná stabilizace.

Jako celek je za cenu 7 490 Kč Redmi Note 10 Pro v základní verzi skvělý telefon střední třídy, který mohu opravdu s klidem doporučit a opravdu zatopí stále silnějšímu realme nebo novým modelům Samsungu, jako je Galaxy A52. Přečíst celou recenzi…

Redmi Note 10 Pro – vyvážený mix střední třídy se 120Hz AMOLEDem [recenze] - Dotekomanie.cz. Dotekomanie.cz - vše o mobilech a tabletech [online]. Dostupné z: https://dotekomanie.cz/2021/04/redmi-note-10-pro-vyvazeny-mix-stredni-tridy-se-120hz-amoledem-recenze/
88 %

Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB

Uživatelské hodnocení: 100 %
Naše hodnocení: 75 %
Lepší než 92 % mobilů

Přečíst celou recenzi…

 

 

Mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB | Cena-Vykon.cz. Nejlepší poměr Cena / Výkon - porovnání, recenze, doporučení [online]. Copyright © 2012 [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://www.cena-vykon.cz/porovnani/xiaomi-redmi-note-10-pro-8gb-128gb/
91 %

Recenze a hodnocení Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Na základě 364 hodnocení získal mobil známku 91 %.

Registrovaný uživatel: Super display, slušná baterie, parádní foťák, vynikající čtečka otisků prstů. Občas se sekne, ale nic na co bych nebyl zvyklý u androidu. Jsem s Xiaomi spokojený.

Anfra: Krásný, svižný, s dlouhou výdrží baterie a bezva foťákem.

Přečíst celou recenzi…

Recenze a hodnocení Xiaomi Redmi Note 10 Pro [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/xiaomi-redmi-note-10-pro/vsechny-recenze/
90 %

Hodnocení produktu Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB/128GB

Na základě 119 hodnocení získal mobil známku 90 %.

Ověřený zákazník: Mám ho krátce, tudíž nemůžu objektivně posoudit. Ale zatím funguje vše na výbornou. Rychlé nabíjení, rychlá odezva, super foťák. Chybí notifikační dioda, to považuji za velké mínus. Jsem zatím naprosto spokojená, až na tu chybějící notifikační diodu.

Ověřený zákazník: Pěkný vzhled, hezká matná záda. Z nějakého důvodu se nezapatle, ani jen tak nepoškrábe fotoaparát, i když je vystouplý, nezavazí. Dále je super MI turbo charging – opravdu se nabíjí rychle. Po půl roce stále šlape, jak má. Na druhou stranu je velký, s obtížemi se nosí v kapse. Podle přítele mám spíš tablet, než telefon, je také těžký. Velmi špatné umístění zapínacího tlačítka/čidla otisků. Nachází se přímo uprostřed pravé hrany telefonu a při každém zvednutí a úchopu už se odemyká, vibruje a upozorňuje na špatný otisk. Nemá notifikační diodu, pouze jakési animace, které ale neanimují věčně. Čočky fotoaparátu zezadu moc vyčnívají z telefonu, telefon se na rovném podkladu dost houpe, ani kryt nepomohl. Aktualizace na MIUI 13 není dobrá – konkrétně mně chybí větší widget počasí, který u předchozí verze na telefonu byl. Proto radím neaktualizovat systém, nechat si zabudovanou verzi. Nachází se v něm jen Gmail (žádný obyčejný mailový klient) a ten nezobrazuje všechny obrázky. Nachází se v něm kalendář, který mně osobně nevyhovuje a je nepřehledný. Problémy s živou tapetou, i po odinstalování mi na zamčené obrazovce zůstala, nebo se dokonce střídala s nově zvolenou tapetou. Nemá optickou stabilizaci obrazu, jen přes video s nižší kvalitou, škoda. I když má spoustu nedostatků, za mě je to parádní telefon za fajn cenu a hlavně má spoustu věcí, co osobně od mobilu očekávám. Doporučuji!

Přečíst celou recenzi…

Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB/128GB od 5 840 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-note-10-pro-6gb-128gb/#recenze/

Odborné video recenze

80 %

Xiaomi Redmi Note 10 Pro: Proč bych si jej TEĎ nekoupil? [recenze]

Xiaomi Redmi Note 10 Pro je nástupcem loňského Redmi Note 9 Pro, ale kombinuje v sobě i spoustu vlastností daleko levnějšího Poco X3 NFC. Který vybrat a kdy jej koupit? Mrkněte na další video

Skvělý Xiaomi Redmi Note 10 Pro: Proč bych si jej TEĎ nekoupil? - [recenze] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=ljf6avfcaQQ&t=13s
85 %

Redmi Note 10 Pro: Neuděláte s ním chybu! | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=o1R4gItGYI8
80 %

Redmi Note 10 Pro (RECENZE) - Stojí za to - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 18.08.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=JVxH9hUiWZY

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony



Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.