Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Krása a zdraví
Krypto burzy
Léky
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Reality
Realme
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Elektronika » Mobilní telefony » Xiaomi » Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Recenze a hodnocení: 85 %

Redmi-Note-9-Pro

Popis Xiaomi Redmi Note 9 Pro

smartphone • 6,6″ úhlopříčka • IPS displej • 2412 × 1080 px • obnovovací frekvence 120 Hz • procesor Qualcomm Snapdragon 695 5G (8jádrový – až 2,2 GHz) • paměť RAM 6 GB • interní paměť 128 GB • trojnásobný zadní fotoaparát 64 (f/1.79) + 8 (f/2.2) + 2 (f/2.4) Mpx • přední fotoaparát 16 Mpx (f/2.05) • dual SIM • NFC • Bluetooth 5.1 • 5G • GPS, GLONASS, BeiDou • Wi-Fi • USB-C • 3,5mm jack • odemykání pomocí obličeje a otisku prstů • Android 12 • kapacita baterie 5 000 mAh • rychlonabíjení 33 W

Hlavní výhody

  • Odolní vůči stříkající vodě
  • Výdrž baterie
  • Rychlé nabíjení
  • NFC

Hlavní nevýhody

  • Vysoko umístěné tlačítka na zvyšování hlasitosti a vypnutí
  • Vystouplý fotoaparát

Kde se prodává nejlevnější

Graf vývoje ceny

TOP 5 nejoblíbenějších produktů v kategorii mobilní telefony





Odborné recenze

70 %

Recenze Redmi Note 9 Pro: Spolehlivě, ale bez snahy

Pan Průměrňák v akci

Testování Redmi 9 Note Pro bylo pro mě podivné. Je to veskrze fajn telefon. Hardware je dost silný, má sice 60Hz IPS displej, ale hezký, super výdrž baterky, rychlé nabíjení i ten jack pro sluchátka si sem cestu našel. Je to ale zároveň telefony, s kterým se Xiaomi o nic nesnaží. Nejsou tam žádné ambice. Působí na mě jako telefon dělaný dle tabulek.

Jak uděláme fajn střední třídu, abychom na ní tentokrát ušetřili, ale mohla se prodávat za stejnou nebo spíše krapet vyšší cenu? Dáme tam Snapdragon, to budou mít lidi radost, ale neztrácejme čas a prostředky na extra optimalizaci. Dáme tam naše tradiční IPSko, to bude stačit, jen tam hodíme tentokrát průstřel. Čtečku na bok, to je v módě, ale ne tu nejlepší. Chceme čtyři foťáky a furt tam bude ten stejný 64Mpx senzor, ať máme ty čísla v tabulkách, ale kvalita těch foťáků nemusí být moc dobrá. Video? To lidi ve 4K stejně netočí. Hoďte tam velkou baterku, design moc neřešte, ale dejte jednu zajímavou barvu a hotovo. 7999 korun v základu a 8999 korun ve 128GB verzi jen to sviští.

To neznamená, že je to špatný telefon, to ne. Ale letos, zase jako vždy narážíme na slůvko „letos“, to není tak lákavý telefon, jako byl loni Redmi Note 8 Pro za 7 tisíc, který měl podle mě upřímně i hezčí design. Co můžete mít za podobnou cenu ze stření třídy? Inu, Realme 6 Pro stojí o tisíc korun víc. Ne tak hezký IPS displej, ale 90 Hz. Lepší video, širokoúhlá přední kamerka navíc, 8 GB RAM a především mnohem rychlejší a plynulejší prostředí, mnohem. Ale také menší baterka a levněji působící tělo. Je to dost vyvážený boj, z kterého bych já vybral Realme jen kvůli ten optimalizaci a rychlosti. To je něco, čeho si já u telefonů hodně vážím. Ale vy to můžete mít jinak. Přečíst celou recenzi…

Recenze Redmi Note 9 Pro: Spolehlivě, ale bez snahy - Techarena.cz. Techarena.cz [online]. Copyright © 2000 [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://www.techarena.cz/recenze-redmi-note-9-pro-spolehlive-ale-bez-snahy/a-2441/

 

100 %

RECENZE XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO: DŮSTOJNÝ ZÁSTUPCE STŘEDNÍ TŘÍDY

Xiaomi Redmi Note 9 Pro se v testu osvědčil na výbornou – můžeme ho doporučit všem zkušenějším a náročnějším uživatelům, kteří hledají dobře vybavený telefon střední třídy za velmi rozumnou cenu (hluboko) pod 10 tisíc korun.

Během recenzování jsme nenarazili na nic, co by nás trápilo nebo obtěžovalo – design, nabídka funkcí, výkon, výdrž, software i fotoaparáty jsou u Note 9 Pro na vysoké úrovni. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi Redmi Note 9 Pro: Důstojný zástupce střední třídy | DATART. DATART - Opravdový elektrospecialista | DATART [online]. Copyright © 2022 HP TRONIC Zlín, spol. s r.o. [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://www.datart.cz/novinky/recenze/xiaomi-redmi-note-9-pro?gclid=CjwKCAjws--ZBhAXEiwAv-RNL_qdNFngdv-iqxh56Jr8BwXt2BhDrzZyFrk7z8LnN-s5P2vbwYw_xBoCf2oQAvD_BwE
70 %

RECENZE: Redmi Note 9 Pro – impérium vrací úder

Impérium vrací úder. Před pár týdny jsem na závěr recenze Realme 6 psal, že zmíněný model může Xiaomi, resp. Redmi, ve střední třídě pořádně zatopit. Redmi však přišlo s velmi dobrou odpovědí na tuto hozenou rukavici. Redmi Note 9 Pro totiž kombinuje všechny důležité prvky výbavy a přidává rozumnou cenovku.

Za zmínku stojí především na poměry střední třídy nadprůměrný fotoaparát a skvělá výdrž telefonu. Rovněž výkonu má testovaný model dostatek a potěší slot pro 2 nanoSIM karty a microSD zvlášť. Jedinou menší slabinu vidíme ve spíše průměrném displeji. Přečíst celou recenzi…

Recenze Redmi Note 9 Pro. Impérium vrací úder – MobilMania.cz. MobilMania.cz – O mobilech víme vše [online]. Copyright © 2022 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu. [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://mobilmania.zive.cz/clanky/recenze-redmi-note-9-pro--imperium-vraci-uder/sc-3-a-1348677/default.aspx#part=1
95 %

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

95 % průměr z 552 hodnocení

Libor: Nemohu plně posoudit , jedná se o opožděný vánoční dárek pro syna . Jeho reakce jsou pozitivní , . Chválí si velkou výdrž baterie , možnost hraní i složitějších her , velký displej a kvalitní fotoaparát . Jak nevýhodu uvádí větší rozměry ( nevejde se mu do kapsy ) Celkové hodnocení dle synových slov velmi pozitivní

Lucie: splňuje vše, co od mobilu v této cenové relaci je očekáváno dobrý foťák, velká paměť barva je ve skutečnosti hezčí než na obrázku

Ověřený zákazník: Za ty peníze, vynikající produkt, baterie vydrží den a něco. Rychlé nabíjení.

Dagmar: Určitě tento mobil doporučuji pro nenáročné i ostatní kupující.

Přečíst celou recenzi…

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6GB/128GB od 5 989 Kč - Heureka.cz. Mobilní telefony – Heureka.cz [online]. Copyright © 2007 [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-note-9-pro-6gb-128gb/#prehled/
100 %

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (RECENZE): vydrží 3 dny a peněženka jej bude mít ráda, pár přešlapů si ale neodpustil

Redmi Note 9 Pro jednoznačně boduje výdrží na baterii, ale i designem, solidním výkonem, schopným fotoaparátem a poměrně širokou hardwarovou výbavou, takže s ním lze například i platit bezkontaktně. Najde si spoustu spokojených zákazníků, kterým ho budu s čistým svědomím doporučovat. A telefon se jim bude nepochybně používat dobře, protože i přes nedostatky se jedná o jeden z nejlepších telefonů do 10 tisíc. Jen si nesmí všímat občasných zaškobrtnutí, od videa čekat top kvalitu a musí se smířit s výskytem reklam v prostředí. Přečíst celou recenzi…

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [online]. Dostupné z: https://www.alza.cz/redmi-note-9-pro-recenze
80 %

Recenze Redmi Note 9 Pro: střední třída nikdy nebyla tak silná

Redmi Note 9 Pro je telefon pro náročnější uživatele ve střední třídě. Možná nevědomky přitom soupeří hlavně se svými dvěma bratry: Redmi Note 9 a Note 9S (recenze). Ve srovnání s nimi je nejvybavenější, ale zase stojí nejvíc – v námi testované konfiguraci 6 + 64 GB stojí 7 290 korun.

Za ty peníze dostanete zařízení s výkonem dostačujícím pro střední třídu, zajímavým designem, rozhodně povedeným fotoaparátem a třeba i velkou baterií. Displej je nutný základ, žádná superobrazovka, a stejně je na tom i zvuk. Potěší zase maličkosti, jako infraport na přepínání domácích spotřebičů. Přečíst celou recenzi…

Redmi Note 9 Pro recenze [online]. Dostupné z: https://mobilizujeme.cz/clanky/redmi-note-9-pro-recenze
91 %

Recenze a hodnoceníXiaomi Redmi Note 9 Pro

91% průměr z 539 hodnocení

Registrovaný uživatel: Maximalni spokojenost. Ma vse, co potrebuji. Velmi cenim odemykani otiskem prstu, protoze zjednodusuje i mobilni bankovnictvi, rychle se prihlasuje, potvrzuje !!! Cena neni vysoka, za tolik veci.

Registrovaný uživatel: ideální řešení pro všechny, kteří nechtějí zbytečně platit za značku.

Jaroslav: Výhodný poměr ceny a výkonu. Pro mne velmi užitečný. Doporučuji.

Registrovaný uživatel: Telefon jsem koupila ptz se mi starý již sekal, ale bohužel se mi tento nový úplně nový seká také…uvažuji o reklamaci.

Přečíst celou recenzi…

543 Recenzí Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Zboží.cz. [online]. Dostupné z: https://www.zbozi.cz/vyrobek/xiaomi-redmi-note-9-pro/vsechny-recenze/
61 %

Recenze Redmi Note 9 Pro

Mobil má klasický 3,5 mm jack. Díky němu můžete připojit drátová sluchátka či jiné komponenty.

Na telefonu najdete čidlo pro snímání otisku prstu. To se hodí pro ověření při potvrzování příkazů, odemčení telefonu nebo také provádění plateb.

Na přední straně telefonu Redmi Note 9 Pro je k dispozici senzor pro snímání obličeje. Ten poslouží k potvrzování úkonů či plateb nebo také k odemykání telefonu jako bezpečné ověření majitele. Přečíst celou recenzi…

Redmi Note 9 Pro - Recenze & Srovnání | Vybero.cz. Vybero.cz - Srovnání a recenze nejlepších produktů [online]. Dostupné z: https://www.vybero.cz/redmi-note-9-pro
85 %

Recenze Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Osvědčený model, který je takovou klasikou střední třídy. Rozhodně láká na dlouhou výdrž baterie, velký displej a dostatek výkonu po stránce hardwarové výbavy. Je vhodný pro náročnější uživatele, kteří toto vše ocení, přesto ale nechtějí utratit za telefon vysoké částky. Těšit se budete i z velmi dobrého fotoaparátu, protože v dané třídě patří k tomu povedenějšímu. Trochu škoda jen IPS displeje 60 Hz, některé konkurenční modely nabídnou v této kategorii více, ale zase pochopitelně uberou jinde. Přečíst celou recenzi…

Recenze Xiaomi Redmi Note 9 Pro - 8,5/10 ? - Všeuměl.cz. Všeuměl.cz - recenze, testy a srovnání produktů [online]. Dostupné z: https://www.vseumel.cz/recenze-xiaomi-redmi-note-9-pro/

Odborné video recenze

80 %

Redmi Note 9 Pro (recenze) – Pro náročné za dobrou cenu

Řada Redmi Note je osvědčenou klasikou střední třídy. Nejinak se tomu zdá i letos u Redmi Note 9 Pro, které láká na velký displej, silnou baterii a tradičně velmi výkonný hardware. Letošní novinka nezahálí ani v počtu fotoaparátů. Bude to však stačit na úspěch mezi tvrdou konkurencí?

Redmi Note 9 Pro (recenze) - Pro náročné za dobrou cenu - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=27osBxflhmI
80 %

Redmi Note 9 Pro: Spolehlivě, ale beze snahy | Recenze

Nebudeme si nic nalhávat. Asi se shodneme, že Redmi Note 8 Pro nebyl loni úplný zázrak. Když ale pomineme ten MediaTek uvnitř, tak šlo jinak za 7 tisíc v základní verzi o hodně zajímavou koupi. Člověk by tedy řekl, že Note 9 Pro bude letos trefa do černého. Stačí přidat Snapdragon a bude to pecka. No jo, jenomže v letošním duchu se také krapet zdražovalo a najednou je tu otázka – zlepšil se telefon natolik, že si to menší zdražení obhájí?

Redmi Note 9 Pro: Spolehlivě, ale beze snahy | Recenze - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=_jOn8G5xKgU
89 %

Opravdu se vyplatí Xiaomi Redmi Note 9 Pro? 🤔 (Recenze)

Je Xiaomi Redmi Note 9 Pro nový vůdce kategorie levných telefonů? Pojďme se podívat, jak si vedl v mé recenzi 📱

Opravdu se vyplatí Xiaomi Redmi Note 9 Pro? 🤔 (Recenze) - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=X7u0CikQlP0
100 %

Xiaomi Redmi Note 9 Pro a 9S: Rozhodování je letos MEGA těžké! – [recenze]

Xiaomi Redmi Note 9 Pro je jeden z nejočekávanějších telefonů první půlky roku 2020. Vyplatí se? Je tak skvělý? A co konkurence v podobě Samsung A51, Realme 6 Pro, Mi Note 10 Lite a dalších? Na to vám odpoví dnešní recenze.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro a 9S: Rozhodování je letos MEGA těžké! - [recenze] - YouTube. YouTube [online]. Copyright © 2022 Google LLC [cit. 04.10.2022]. Dostupné z: https://www.youtube.com/watch?v=ICe3QWn7pOE

Aktuálně nejlepší mobilní telefony





Hodnocení a recenze uživatelů

0
Rated 0 out of 5
0 z 5 hvězd (dle 0 hodnocení)
Excelentní0%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad0%

Zatím nejsou žádné recenze. Buďte první, kdo ji napíše.