Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi
RECENZISTE.CZ | Prověřené odborné recenze z autoritativních zdrojů
Generic selectors
Jen přesné shody
Hledat v názvu
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
Filtrovat podle kategorií
Apple
Asus
Auta
Auta a motocykly
Auto-moto
Autokosmetika
Banky
Bezdrátová sluchátka
Brokeři
Cestování
Chytré hodinky
Čisticí prostředky
Domácí spotřebiče
Doplňky stravy
Dualtron
Dům a zahrada
Dům a zahrada
E-shopy a internetové služby
Elektrokoloběžky
Elektronika
Energetika
Epilátory
Filmy
Finance
Firmy
Hotely
Hry
Hry, filmy, seriály
Investiční platformy
Jídlo
Jídlo, doplňky stravy, zdraví
Kadeřnictví a kadeřnické salony
Keto diety
Knihy
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika
Kosmetika a kosmetické salony
Krása a zdraví
Krása a zdraví
Krypto burzy
Kryptoměny
Léky
Lenovo
Masáže a masážní salony
Mobilní telefony
Móda, oblečení, doplňky
Nákupní galerie
Nápoje
Nezařazené
Nothing
Online kasina a sázkové kanceláře
Operační systémy
Ostatní internetové služby
Parfémy
Podvodné a rizikové e-shopy
Pojišťovny
Poradenství
Poskytovatelé internetu, digitální televize a mobilních služeb
Poskytovatelé půjček
Potraviny a nápoje
Reality
Realme
Restaurace
Samsung
Samsung
Seriály
Seznamky
Software
Stavebnictví
Tablety
Vsett
Xiaomi
Xiaomi

RECENZIŠTĚ.cz » Firmy » Reality » Viagem

Viagem

Recenze a hodnocení: 0 %

Recenze a zkušenosti Viagem a.s.

Popis Viagem

Společnost Viagem se zabývá výkupem nemovitostí a půdy. Recenzí na firmu není na internetu příliš a jsou značně polarizované.

Kritičtí recenzenti upozorňují na nekalé praktiky, výhrůžky žalobou v případě nepodepsání smlouvy a nezdvořilé, někdy až vulgární jednání zaměstnanců. Za pozemky a nemovitosti podle recenzentů nabízí částky pohybující se znatelně pod tržní cenou.

Pozitivní recenze na Viagem a.s.: V internetových diskuzích najdete také pozitivní recenze.

Na základě rešerše jsme nalezli např. diskuzi k firmě Viagem na Kurzy.cz, která obsahuje výhradně pozitivní zkušenosti a nenajdeme zde žádnou negativní recenzi. Velká část příspěvků a hodnocení v diskuzi ale byla smazána, což působí nestandardně.

S ohledem na možné cílené ovlivňování těchto diskuzních vláken jsme se rozhodli, že tyto recenze do celkového hodnocení nezahrneme.

Takto to vypadá aktuálně k 1.7.2023 na diskuzním vlákně serveru Kurzy.cz. Negativní recenze jsou poctivě mazány. Níže je vidět týden stará recenze, která možná bude také smazána, stejně jako ty pod ní a další, které ukazujeme níže.

Negativní recenze na Viagem na kurzy.cz

Zdroj: Firma VIAGEM a.s. – Diskuze, názory, doporučení a hodnocení | Kurzy.cz [online]. [cit. 2023-07-01]. Dostupné z: https://www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-39194/

Systematické mazání recenzí a hrozby žalobami

UPDATE ke 14.4.2023: Řada negativních recenzí na firmu Viagem a.s. byla z různých internetových zdrojů odstraněna.

I my jsme byli firmou kontaktováni, abychom odstranili negativní recenze, neboť ty, které jsme citovali a na které jsme odkazovali, byly smazány.

V souladu s aktuální právní legislativou jsme udělali novou rešerši a zaniklé recenze jsme z hodnocení vyloučili. Dle naší metodiky hodnocení jsme pak ocitovali nové zdroje recenzí, které obsahují zároveň kontaktní údaje recenzentů a lze je tak v případě potřeby ověřit.

Vzhledem k nemalému množství negativních recenzí a cílené snaze společnosti Viagem a.s. se zbavovat negativních recenzí pod pohrůžkou soudního sporu doporučujeme zvýšenou opatrnost.

Všem doporučujeme, aby si udělali vlastní výzkum a rešerši na recenze, hodnocení, pozitivní i negativní recenze na společnost Viagem. Není neobvyklé, že jsou internetové recenze ovlivňovány, ať už v prospěch nebo neprospěch konkrétní firmy.

Na obrázku níže je screenshot internetové diskuze serveru Kurzy.cz, kde je většina příspěvků provozovatelem serveru odstraněna, ve vlákně zůstaly jen pozitivní recenze. U smazaných recenzí je přitom Dosavadní doporučení: určitě přečíst, u pozitivních recenzí je to přesně naopak, Dosavadní doporučení: spíše nečíst (Zdroj 14.4..2023 https://www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-39194/). 

V internetovém vyhledávači Google je také vidět, co lidé nejčastěji hledají v souvislosti se společností Viagem a.s, konkrétně s frází „viagem recenze“.

Nejčastější výrazy, které doporučuje Google jsou např.:

  • VIAGEM podvodníci
  • VIAGEM žaloba
  • VIAGEM policie

Viagem související dotazy Google

To, že je tato firma často hledaná v souvislosti s výrazy jako podvodníci, žaloba nebo policie také není příliš pozitivní signál.

Samozřejmě to neznamená, že firma je nutně podvodníkem, že ji vyšetřuje policie nebo že by vám při využití služeb Viagem vždy hrozila žaloba. Znamená to jen to, že tyto výrazy lidé v souvislosti s touto realitní kanceláří hledají významně častěji, než jiné.

Stejné související dotazy Google předkládá také na samotný výraz „viagem“.

Viagem negativní recenze v souvisejících dotazech

Pokud se podíváme do analytických nástrojů (v tomto případě Collabim), jaké konkrétní měsíční hledanosti mají jednotlivé vyhledávané fráze ve spojitosti se společností Viagem na Googlu, tak vidíme, že zhruba polovina hledání má negativní konotace – „Viagem podvodníci“ lidé hledají 880x měsíčně, „Viagem žaloba“ hledají lidé 300x měsíčně. Je to opět jeden z negativních signálů, protože jinou firmu s podobným množstvím hledání v souvislosti s žalobou nebo slovem podvodníci asi nenajdete.

Viagem hledanosti frází

Na obrázku výše je screenshot z analytického nástroje Collabim, kde vidíte měsíční průměrné hledanosti jednotlivých frází ve vyhledávačích Google a Seznam.

Ty hledanosti ve spojitosti s podvodníky nás překvapila, proto jsme se podívali na hledanosti všech frází ve spojitostmi s podvodníky. Použili jsme na to nástroj Plánovač klíčových slov v nejpoužívanějším českém SEO nástroji Collabimu. Do něj zadáte vyhledávanou frázi, v našem případě to bylo slovo „podvodníci“ a vyjede vám seznam všech frází, které obsahují toto slovo. Z analytiky tak můžete získat žebříček těch nejhledanějších firem a služeb ve spojitosti s podvodníky.

Z analýzy bohužel vyplynulo, že Viagem je nejhledanější firmou v ČR ve spojitosti s frází „podvodníci“.

Je to důkaz o tom, že by byli skutečně podvodníci? To určitě ne. Tato statistika jen říká, že jsou nejhledanějšími na českém internetu. Gratulujeme a posíláme klíčenku.

Když se nad tím ale zamyslíte selským rozumem, tak to není úplně normální, že vás ve spojení s podvodníky někdo tak často hledá. A ne jen tak pár lidí, ale jste o parník napřed před všemi dalšími firmami, které lidi hledají ve spojení se slovem podvodníci.

Firmě bych doporučil, aby snížila počet rozesílaných předžalobních výzev, zdržela se výhrůžek a zastrašování a výrazně se zamyslela, jak se dostala do stavu, že si její značku tolik lidí spojuje s podvodníky a podvodným jednáním.

Je to nezávidění hodná situace pro každou společnost, mít takovouto nálepku za kterou ale nemohou zlá média a zlí recenzenti, za to si může firma jedině sama. Rozporovat může kvalitativní hledisko recenzí (jejich zdroj, důvěryhodnost, autoritu, odbornost, nestrannost, objektivitu…), ale kvantitativní hledisko ukazuje poměrně jednoznačně, že tady není vše zcela v pořádku.

Fráze "Viagem podvodníci" je bohužel nejhledanější ve spojitosti s podvody v ČR.

Viagem vede žebříček nejvyhledávanějších firem v ČR na Googlu ve spojení s frází „podvodníci“. A její náskok před dalšími taxativně jmenovanými firmami je opravdu slušný.

Podobně „výkonná“ je společnost i pokud se podíváme na TOP vyhledávané fráze na Googlu v ČR ve spojení se slovem „žaloba“.

„Viagem žaloba“ patří mezi nejvyhledávanější fráze obsahující slovo žaloba. Samotná fráze „žaloba“ má 390 vyhledávání měsíčně, „viagem žaloba“ má 300 vyhledávání měsíčně. Z pomyslné první příčky Viagem sesadila, ale těsně, jen společnost Lama Energy, kterou hledá ve spojistosti s žalobou měsíčně 310 lidí.

Viagem žaloba opět patří mezi nejvyhledávanější fráze v ČR.

Jaké fráze lidé nejčastěji hledají ve spojitosti s Viagem

  • viagem kubáň
  • viagem praha
  • viagem majitel
  • viagem cz
  • viagem lesy
  • firma viagem
    viagem as
  • viagem reference
  • viagem dopis
  • viagem diskuze
  • viagem a.s
  • viagem a.s. recenze
  • viagem
  • viagem cz recenze
  • viagem zkušenosti
  • viagem žaloba
  • viagem podvodníci
  • viagem recenze

Na negativní recenze Viagem reaguje předžalobní výzvou: Výzva před podáním žaloby dle § 142a o.s.ř.

5.5.2023 jsme obdrželi do datové schránky předžalobní výzvu, kterou zde citujeme:

Vážení,
Obracíme se na Vás v zastoupení společnosti VIAGEM a.s., IČ 04817320 (dále jen „Klient“). Na Vašich webových stránkách https://recenziste.cz/, konkrétně na adrese https://recenziste.cz/viagem/, zveřejňujete následující informace o Klientovi: … následuje citace našich stránek.

  Uvedený text je způsobilý zasáhnout do pověsti Klienta jako právnické osoby bez zákonného důvodu, na základě čehož se Klient může dle § 135 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen „OZ“) domáhat, aby bylo od neoprávněného zásahu upuštěno nebo aby byl odstraněn jeho následek, dále také případné náhrady škody či bezdůvodného obohacení.

Zároveň se tím vůči společnosti VIAGEM a.s. dopouštíte nekalé soutěže ve smyslu § 2976 a násl. OZ. Z tohoto titulu může Klient podle § 2988 OZ jakožto osoba, jejíž právo bylo nekalou soutěží ohroženo nebo porušeno proti rušiteli požadovat, aby se nekalé soutěže zdržel nebo aby odstranil závadný stav. Dále může požadovat přiměřené zadostiučinění za způsobenou nemajetkovou újmu, náhradu případné škody a vydání případného bezdůvodného obohacení.

Klient Vás již prostou výzvou vyzýval k odstranění svého profilu z uvedené webové adresy. Ovšem bezvýsledně. Vyzýváme Vás proto opakovaně jménem Klienta k odstranění profilu Klienta z výše uvedených webových stránek, a to do 7 dnů ode dne odeslání této výzvy. V opačném případě jsme Klientem zmocněni vymáhat tyto nároky soudní cestou.

Této předžalobní výzvě předcházel ještě e-mail vedoucího právního oddělení Viagem a.s.

Vážený pane magistře,

obracím se na Vás jako zástupce společnosti VIAGEM a.s., Sokolovská 131/86, Praha 8 – Karlín, 186 00.

Píši Vám na základě Vaší internetové stránky https://recenziste.cz/, na které sdílíte neoprávněné, neseriózní a nelichotivé recenze o společnosti VIAGEM a.s..

Samotné recenze uvádí celou řadu zavádějících polopravd bez hlubšího kontextu, navíc poměrně velká část z recenzí, které sdílíte, jsou již na původních webových stránkách, kde byly sdíleny, odstraněné. Žádám Vás tedy tímto do 7 dnů o smazání celé sekce, které se věnuje společnosti VIAGEM a.s. z Vaší stránky, jelikož poškozuje pověst společnosti VIAGEM a.s. jako právnické osoby, která je chráněna § 135 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, přičemž za obsah Vašich webových stránek jako poskytovatel služeb informační společnosti dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, odpovídáte. A to i přes to, že Váš web funguje jako pouhý prostředník, a sdílí recenze zveřejněné na jiných stránkách.

Pokud nebude do 7 dnů příspěvek odstraněn, následovat bude předžalobní výzva již od advokátní kanceláře.
S pozdravem

Výhružky od Viagem a.s. za negativní recenze na internetu se stupňují

Update 15.5.2023: Dnes nám došel další výhružný e-mail od společnosti Viagem a.s. Výhrůžky a zastrašování se stupňují.
Vážený pane magistře,
obracím se na Vás opětovně jako zástupce společnosti VIAGEM a.s., Sokolovská 131/86, Praha 8 – Karlín, 186 00.

Píši Vám znovu na základě Vaší internetové stránky https://recenziste.cz/, na které sdílíte neoprávněné, neseriózní a nelichotivé recenze o společnosti VIAGEM a.s.. Kromě mé první výzva Vám předžalobní výzvu zaslala také advokátní kancelář Advokátní kancelář Kříž a partneři s.r.o.

Opětovně nejste schopni ověřit aktuálnost jednotlivých recenzí, což máme zdokumentované v minimálně pěti případech kdy sdílíte recenzi, která není aktuální. Jen pro informaci ať jste pro budoucí případný soudní spor v obraze, každým dnem kdy na svých stránkách sdílíte recenze, které poškozují jméno naší společnosti a které nejsou aktuální, způsobujete naší společnosti škodu 20 000 Kč. Celkovou částku si zcela jistě vypočtete sám.

Žádám Vás tedy tímto naposledy mimosoudně o smazání celé sekce do 7 dnů.

S pozdravem.

Výzva před podáním žaloby dle ust. § 142a o.s.ř., předžalobní výzva, pokus o smír

Update 29.6.2023: Obdrželi jsme další předžalobní výzvu.

Vážení,

opakovaně se na Vás obracíme v zastoupení našeho klienta, společnosti VIAGEM a.s., IČO: 04817320, se sídlem Sokolovská 131/86, Karlín, 186 00 Praha 8 (dále jen „Klient“), a to z důvodu poškozování dobrého obchodního jména našeho Klienta. K dnešnímu dni Vám bylo již zasláno několik výzev k odstranění právně závadného stavu, a to jak ze strany našeho Klienta, tak i konkrétně dne 5. 5. 2023 z naší advokátní kanceláře. K nápravě ovšem nedošlo, a to ani z části, když na Vašich webových stránkách https://recenziste.cz/, konkrétně na adrese https://recenziste.cz/viagem/, dále zveřejňujete nepravdivé, hanlivé a poškozující informace o Klientovi. Nad rámec naší předchozí výzvy se k dnešnímu dni na inkriminovaných webových stránkách objevily další zavádějící informace o Klientovi, a to konkrétně:

… Advokátní kancelář dále cituje úryvky z této stránky, konkrétně pasáže, kde ukazujeme, co lidé nejčastěji hledají na Googlu ve spojitosti se společností Viagem, dále citují svoje vlastní předžalobní výzvy.

Recenze Viagem - realitní kancelář, která pro svůj prospěch využívá neetické metody.

Ilustrační obrázek k recenzi na realitní kancelář Viagem. Zdroj: Dall-E.

Hlavní výhody

+ Rychlý odkup nemovitostí a půdy

+ I přesto, že firmu Viagem recenzenti na internetu označují za podvodníky, žádné známky podvodu firma nevykazuje.

Hlavní nevýhody

  • Za výkup nabízí ceny znatelně pod tržní hodnotou
  • Nekorektní až vulgární jednání zaměstnanců
  • Rozesílání obtěžujících dopisů
  • Obtěžující telefonáty
  • Frázi „Viagem podvodníci“ hledá měsíčně na Googlu v průměru 880 lidí. Tato firma je tak bohužel rekordmanem mezi vyhledávanými podvodníky na českém internetu, což není zrovna pěkná vizitka
  • Frázi „Viagem žaloba“ hledá měsíčně na Googlu v průměru 300 lidí
  • Společnost nechává systematicky mazat všechny negativní zmínky na internetu pod pohrůžkou žaloby – místo standardní marketingové komunikace vysvětlováním volí cestu zastrašování a hrozeb, čehož jsme ani my nebyli ušetřeni

Odborné recenze

0 %

Černé ovce: Prodej nemovitosti

Nabídka na odkup našeho pozemku. Možná už vám také takový dopis přišel. Firmy, které se odkupem pozemků zabývají, spekulují, že je po levné koupi zase prodají dráž. Na co si dát pozor?

V reportáži Černých ovcí zazní negativní zkušenosti s nabídkou na odkup pozemku od společnosti Viagem.

Autor reportáže: Bohunka Fraňková

Prohlédnout si video recenzi…

Recenze na Viagem v Černých ovcích.

Prodej nemovitosti — Černé ovce — Česká televize. Česká televize [online]. Copyright © Česká televize [cit. 15.05.2023]. Dostupné z: https://www.ceskatelevize.cz/porady/1097429889-cerne-ovce/222452801080607/0/815895-prodej-nemovitosti/

 

0 %

Recenze na Viagem a.s. na Google Firmách

Na firemním profilu (Google MyBusiness – Google Firmy) jsou pouze negativní recenze, celkem jich je 15.

Firemní zápis Viagem a.s. na Googlu.

Firemní zápis Viagem a.s. na Googlu.

Detail recenzí Viagem a.s. na Googlu.

Detail recenzí Viagem a.s. na Googlu.

V recenzích si stěžující uživatelé stěžují nejvíce na:

  • Výkup pozemku za nevýhodných podmínek
  • Nevyžádanou komunikace (telefonickou, korespondenční)
  • Za nátlakové techniky (po pohrůžkou za kůrovce pokud neprodáte, dostanete pokutu)

Přečíst všechny recenze…

0 %

Zpráva pro členy Lesní singulární společnosti Ostrata

Lesní singulární společnost Ostrata upozorňuje své členy, aby se nenechali vyvést z míry dopisy, které začaly chodit majitelům lesních pozemků. V dopise (např. od firmy Viagem) se zmiňuje zákonná povinnost řešit kůrovcovou kalamitu pod hrozbou pokuty. Cílem dopisu je navodit dojem, že vlastníkům hrozí možnost pokuty a proto by bylo lepší pozemky prodat. Pravděpodobně výrazně pod cenou. Lesní singulární společnost Ostrata o povinnosti řešit kůrovcovou kalamitu samozřejmě ví a průběžně ji řeší, takže vlastníci pozemků nemusí mít žádnou obavu, že by jim hrozila jakákoliv sankce ze strany úřadů.

Pokud přesto někdo z vlastníků o prodeji svého podílu uvažuje a bude chtít poradit, může se obrátit osobně nebo telefonicky na předsedu výboru, Tomáše Divilka. Lesní singulární společnost Ostrata má k dispozici aktuální znalecký posudek oceňující pozemky, což může výrazně pomoci pro představu skutečné hodnoty majetku. Telefon na Tomáše Divilka je 739 xxx xxx.

Mgr. Tomáš Divilek

vedoucí oddělení bilogické výchovy a návštěvnického servisu

Přečíst celou recenzi…

Zpráva pro členy Lesní singulární společnosti Ostrata – Obec Ostrata. Obec Ostrata – Oficiální stránky [online]. Copyright © OBEC OSTRATA 2022 [cit. 11.05.2023]. Dostupné z: https://www.ostrata.cz/zprava-pro-cleny-lesni-singularni-spolecnosti-ostrata/
0 %

Telefonní číslo: +420730 XXX XXX

Toto číslo patří společnosti: Viagem a.s.

19. 4. 2023 – Nebezpečné: Pozor na ně, obtěžují s výkupem pozemků!

12. 4. 2023 – Neutrální: Taky mi přišel dopis na odkup pozemku, drzost nezná hranic, podepsaný nějaký Ing. Kubáň.

3. 1. 2023 – Nebezpečné: Nabízejí neadekvátní ceny za pozemky, jednají jak hyeny.

16. 12. 2022 – Nebezpečné: Přišel mi dopis poštou a že mi udělají nabídku na odkup zemědělských pozemků, ať zavolám na toto číslo 730 XXX XXX a že vše zařídí, jedná se o nebetyčnou drzost a o podvod. Podepsán je nějaký Ing. Pavel Nerad, který stejně jako adresa firmy neexistuje, název firmy je zcizený ,jak jsem zjistil z internetu.

30. 9. 2022 – Obtěžující: Obtěžují, vyhrožují právníkem, když nemáte zájem.

21. 9. 2022 – Obtěžující: Společnost vyhledává vlastníky pozemků, které kontaktuje i dopisy. Telefonují, jsou neodbytní a drzí. Chtějí odkoupit pozemek za směšnou cenu.

24. 5. 2022 – Obtěžující: Nevyžádané zprávy od společnosti, která nabízí směšné částky za lukrativní pozemky. Nenechte se napálit!

Přečíst celou recenzi…

+420730779275, 730779275: Viagem a.s. (Nemovitosti) …. Vyhledávání telefonního čísla | Chcete vyhledat neznámé telefonní číslo? [online]. Copyright © [cit. 11.05.2023]. Dostupné z: https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/420730779275
0 %

Upozornění na podvodnou firmu VIAGEM

Společnost singularistů v Bánově opět upozorňuje občany na firmu VIAGEM, která nabízí odkup singulárních podílů a pozemků. Kupní ceny jsou výrazně nižší, než je jejich tržní hodnota. Na firmu Viagem bylo již podáno trestní oznámení. Bližší informace p. Slezák 776 XXX XXX, p. Pavlíček 736 XXX XXX.

Přečíst celou recenzi…

Upozornění na podvodnou firmu VIAGEM - Oficiální stránky obce Bystřice pod Lopeníkem. Obec Bystřice pod Lopeníkem - Oficiální stránky obce Bystřice pod Lopeníkem [online]. Copyright © 2023 [cit. 14.04.2023]. Dostupné z: https://www.bystricepodlopenikem.cz/aktualne/aktuality/upozorneni-na-podvodnou-firmu-viagem-6801cs.html
0 %

Telefonní číslo 721 XXX XXX, +420721 XXX XXX

Na základě 6 recenzí získala firma hodnocení 0 %.

13. 03. 2023: Na základě dopisu o výkupu nemovitosti jsem zavolal na toto číslo. Paní na druhém konci chtěla vědět snad všechny mé osobní údaje (snad i velikost bot), samozřejmě nemá nárok na tyto informace, následně jsem ji (slušně) požádal aby si mne vyřadili. Následovala nehorázná sprcha urážek jak mojí osoby, tak i mé rodiny (včetně potomků), místa bydliště… Paní Vitíková asi nerada jedná s lidmi.

08. 03. 2023Podvodníci, co likvidují lidem život. Posílají údaje pouze jedné osobě vlastnictví a zkomplikují všem život.

21. 02. 2023: Společnost VIAGEM. Skupují pozemky. Na telefonu byla ZLÁ a AROGANTNÍ ženská. Takovou dávku verbální sprostoty, navíc v prvním kontaktním telefonátu? Už jen z tohoto prvého dojmu NEDOPORUČUJI si s nimi cokoliv začínat.

31. 01. 2023: Českomoravské zemědělství s.r.o = Viagem a.s. Podvodníci, spekulanti, kromě nevyžádaných telefonátů rozesílají dopisy s nabídkami na odkup pozemků, lesů atd.

12. 12. 2022: Kšeftman s pozemky, pod cenou chce nakoupit a draze prodat. Rozesílá všem majitelům pozemků nízké nabídky za odkoupení. Nedoporučuji na jeho nesmyslné nabídky reagovat.

14. 10. 2022: Pozor, posílají stále dokola poštou dopisy na odkoupení zemědělské půdy. Zkusil jsem jim jednou zavolat, kolik bych za pozemek dostal. Cena byla úplně směšná. Stále volají a posílají dopisy. Pozor, je to banda podvodníků. Vůbec nereagovat.

Přečíst celou recenzi…

+420721451446, 721451446 – Počet hodnocení: 40×…. Vyhledávání telefonního čísla | Chcete vyhledat neznámé telefonní číslo? [online]. Copyright © [cit. 16.08.2022]. Dostupné z: https://www.vyhledatcislo.cz/cislo/420721451446
0 %

Kdo vám volal z +420 730 XXX XXX?

Na základě 8 recenzí získala firma hodnocení 0 %.

Lucie Marečková: Volali dědečkovi jako majiteli pozemku, vyhrožovali policií a zatčením. S tím, že podepsal smlouvu kdysi, a že ji musí podepsat znovu, jinak mu posílají policii domů a bude zatčen. Naštěstí děda i v 90 letech není hloupý a poslal je do patřičných míst.

Pavla Bláhová: Firma volala mým rodičům a nabídla odkup půdy, poté poslala smlouvu a částku za odkup půdy ve výši 2 000 Kč! Vše odesláno zpátky, uskutečněn i hovor s firmou, že o prodej nemáme zájem a smlouvu nepodepíšeme. Poté přišel dopis o výši pokuty 10 tisíc Kč za neuzavřeni smlouvy a vyhrůžka exekutory, pokud nebude částka zaplacena.

Václav: Jedná se o společnost Viagem, posílají stále dopisy a chtějí kupovat ornou půdy, lesy a to za zlomek ceny, jakou to má hodnotu! Nenabídnou ani 10,- Kč za M2 orné půdy, nemá smysl s nimi jednat. Dopisy posílají pod několika hlavičkami, např. Českomoravské zemědělství. Dopisy jim rozesílá robot a ani neví, co komu posílají. Máte dva dopisy ve schránce v jednom vyhrožují žalobou, v druhém žádají o prodej pro české zemědělce a takové nesmysly!

Jana Voglová: Obtěžuje majitele pozemků, vystupuje za společnost Českomoravské zemědělství, s.r.o. Standardní, hloupý návrh a myslí si, že jsou všichni naivní!

Negativní recenze na Viagem od nespokojených uživatelů.

Zdroj: Kdo vám volal z čísla 730779075 (+420730779075) ? | muzutozvednout.cz. Https://www.muzutozvednout.cz/telefonni-cislo/730779075 [online]. [cit. 2023-07-01].

Přečíst celou recenzi…

Kdo vám volal z čísla 730779075 (+420730779075) ? | muzutozvednout.cz. Hlavní stránka | muzutozvednout.cz [online]. Copyright © 2013 [cit. 14.04.2023]. Dostupné z: https://www.muzutozvednout.cz/telefonni-cislo/730779075

Hodnocení a recenze uživatelů

3,0
Hodnoceno 3,0 z 5
3,0 z 5 hvězd (dle 2 hodnocení)
Excelentní50%
Velmi dobrý0%
Průměr0%
Slabý0%
Odpad50%

Viagem má tu troufalost někoho chtít žalovat?

Hodnoceno 5,0 z 5
19. 2. 2024

Roky mě i několik mých sousedů a zároveň vlastníků půdy v jedné jihočeské obci obtěžují nevyžádanou korespondencí obsahující vedle výhrůžek pokutami i pochybný výklad některých zákonů a chtějí koupit naše pozemky za méně než třetinovou cenu, než nabízejí místní realitky ke koupi. Tedy pokud cenu vůbec uvedou. Viagem je jedna z nejagresivnějších a nejvytrvalejších firem v neustálém rozesílání obtěžujících dopisů a naprosto přezírají, že pokud na ně nereagujeme, nemáme o spolupráci s nimi zájem. Vůbec nevědí jak tyto pozemky doopravdy vypadají, ani o tom, že jsou propachtovány, a neuvažují vůbec o tom, že i dědici pozemků staršího věku půdě po předcích a práci s internetem rozumějí častokrát více než oni. Nedávno jsme se s ostatními vlastníky sešli při jistém nezbytném úředním jednání, a vyměnili jsme si zkušenosti s podobnými známými firmami. Je jich pouze několik a myslí si, že budou znehodnocenou měnu lidmi, kteří chtějí vládnout a nikoli pracovat, vnucovat nám. Kdo je odpovědný za znehodnocené české koruny a agresivní neokomunistický monopolismus maskující ve jménu udržení si moci za každou cenu, měl by především svou prací a nikoli psychickým terorismem slušných lidí, přispět k tomu, aby se tato měna opět dostala na prvorepublikovou hodnotu. Spekulantský ekonomismus a mobbing k tomu rozhodně nepřispívá. Udivuje mě troufalost, s jakou si firma dovoluje kohokoli chtít žalovat a vrhat tím i některé advokátní kanceláře tak do světla špatné pověsti. Pozitivní kritiky si sami dovedeme napsat taky. Pokud například kterýkoli lékař prokazatelně vysloví domněnku, že máte nějakou duševní chorobu a jste roky takto obtěžováni, můžete případné odborné vyšetření odmítnout, a pokud by se nemoc opravdu prokázala, můžete firmu následně naopak vy zažalovat pro těžké ublížení na zdraví. Mlátit systémově kolem sebe psychiatry se nevyplácí. Elaboráty firem jako Viagem si podobně jako někteří kolegové archivuji. Rovněž bychom se měli zajímat o finanční zdroje, které dávají na korespondenci kdekomu po republice. Odkud na to berou??? S kolegy jsme rovněž diskutovali možné založení cechu propachtovatelů zemědělské a lesnické půdy ve stylu c. a k. či prvorepublikových cechů, které by si následně poradily s takovými experty. Český „systém“ iniciovaný často neokomunisty a zakuklenými socialisty sice toto nemá rád, ale zákony o spolčování ani Ústava ČR to výslovně nezakazují, proto je to možné. A uvnitř takových cechů by si majitelé půdy s lidmi s komunistickými názory a bývalými členy KSČ či jejich totéž sdílejícími dětmi jistě dovedli poradit, znajíce těchto místně příslušných velmi dobře. Milý Viageme a spol ! Hypotetický pan X Vám nic neprodá, tak neotravujte nebo na to jednou doplatíte. My totiž chceme postupně pracovat na tom, aby jednou mohly tyto pozemky převzít naše děti či příbuzní, a postupně na nich začali sami nebo v družstvech či spolcích pracovat. Za to, že si zatím nemůžeme vinou státu se situací ovládanou neokomunistickými monopoly poradit nemůžeme, ale vy byste se měli začít ohlížet po některé práci (třeba úklid ulic nebo práce u pásů ve fabrikách), abyste se jednou mohli poctivě živit a přispět tak ke zhodnocení české (evropské) měny. Obávám se totiž, že ze žádného nynějšího českého ekonoma či obchodníka na výsluní nikdy žádný tvůrčí maturant či vysokoškolák nikdy nebude. Na to nemají ani potřebnou píli ani talent, a proto se živí jak se živí, když jim to stát umožňuje. A do té doby, než to uděláte, raději nic nevlastněte. Díky nám totiž vůbec nějaké místní zemědělství i po různých reformách k ničemu u nás ještě existuje a místní mají aspoň nějakou práci a obživu. Vy jim přes veškeré sliby totiž nic nenabídnete a oni to vědí. Místo neustálých reforem je totiž třeba začít pracovat, a k tomu slušné podmínky stát zatím nevytváří. Ale začínám mít dojem, že třeba pan premiér Fiala si to už uvědomuje. A toto by pro nás možná byl i důvod k optimismu. Redakci recenziste.cz pak vřelé díky za to, že je.

Bard

Doporučuji - zakažte další kontakt s odkazem na GDPR

Hodnoceno 0,0 z 5
13. 10. 2023

Zdravím a ráda bych sdílela tip na možné řešení nevyžádaných dopisů a nabídek od Viagemu. Protože se i na ně vztahuje GDPR a oni sami to na webu deklarují – https://www.viagem.cz/gdpr – lze jim zaslat mail, že NESOUHLASÍTE s jakýmkoli kontaktem a přejete si vymazat z jejich databáze. Pár dní po zaslání žádosti mailem mi napsali, že mě vyřazují z dalších nabídek. Jestli to splní, uvidíme, ale aspoň zareagovali tak, jak se má. Za pokus a jeden mail to asi stojí.

tea

Bez nadpisu

Hodnoceno 0,0 z 5
8. 9. 2023

Začali jsme jednat s firmou VIAGEM o prodeji našich pozemků. Ze začátku vypadalo vše v pořádku. V telefónu byli všichni velice milý, až moc. Řekli jsme si přesně jakou cenu požadujeme a oni souhlasili. Nechali jsme vše zkontrolovat právníka. Vše bylo v pořádku a večer před podepsáním smlouvy napsali,že bohužel z ohledem na finance nemohou zaplatit a omluvili se. Je to strategie, abych šla s cenou níž?Podle mě to přesně odpovídá systému v kterém pracují. Ti lidé,kteří s vámi hovoří, z nějaké centrály nejsou vůbec napojení na firmu. Je to velice neseriozní firma. I přesto nám stále

chodí dopisy. Ztratila jsem s nimi spoustu času, energie a peníze za právníka. Už nikdy více.

Helga

Zloději a podvodníci

Hodnoceno 1,0 z 5
29. 8. 2023

Tato zlodějská „společnost“ mi zaslala nabídku na odkup stavební parcely 1600m s novostavbou domu těsně před kolaudací za „výhodných“ 17000 Kč. Bohužel využívají nevědomosti a hlouposti lidí.

Jan

Nevyžádaný dopis

Hodnoceno 0,0 z 5
8. 7. 2023

Také mi přišel dopis od firmy Viagem. Když jsem si chtěla vyhledat recenze, všechny jsou smazané a ponechané jen ty kladné. Po vyhledání čísla ze stránek např. Kdo mi volal – komentáře smazány a uzamčeny – majitel čísla si nepřeje, aby se k jeho číslu komentáře psali. Jedno velký špatný. Snad bude méně a méně lidí, kteří těmto podvodníkům naletí.

Barbora